Odeljci iz Der Stürmer

Julius Štrajher

 

UBITACAN NAROD

... Jevreji su pod strašnom sumnjom celoga sveta. Ko ovo ne zna, taj ne razume Jevrejski problem, Svako ko samo vidi Jevreje, kao što su Hajnrih Hajne ili Chaim Bueckburg opisuje ih kao, “pleme koje obezbeduje svoju egzistenciju sa zamenom starih pantalona i cela njihova uniforma su dugi nosevi”, je u zabludi. Ali svako ko zna za monstruozne optužbe koje su bile podizane protiv Jevreja jos od pocetka njihovog nastanka, ce shvatiti ovaj narod u drugacijem svetlu. On ce poceti da vidi ne samo cudnu, stranu fascinantnu naciju, ali ce takode videti kriminalce, ubice, i davole u ljudskoj formi. On ce biti ispunjen sa svetim besom i mržnjom protiv ovog naroda.

 

Sumnja pod kojom su Jevreji držani je ubistvo. Oni su optuženi za zavodenje ne-jevrejske dece, koju kasape, i cede njihovu krv. Oni su optuženi za mešanje njihove krvi u svoje materije beskvasnog hleba i koriste ga da praktikuju sujevernu magiju. Oni su optuženi za mucenje svojih žrtava, posebno dece, i tokom ovih mucenja Jevreji prete, izgovaraju kletve, i carolije protiv ne-jevrejina. Ovo sistematsko ubijanje ima posebno ime. Zove se Ritualno Ubistvo.

 

Saznananje o Jevrejskim ritualnim ubistvima staro je hiljadama godina. To je staro kao i sami Jevreji. Ne-jevreji su prenosili ta saznanja sa generacije na generaciju, i to je bilo prenošeno nama kroz pisanje. To je saznanje kroz nacije. Saznanje o ritualnim ubistvima može biti nadeno cak u naj odvojenijim rualnim sredinama. Dedovi pricaju svojim unucima, koji su to osetili na svojoj koži, i njihova deca svojoj deci, dok i mi imamo nasledeno saznanje danas.

 

To je takode zadesilo druge nacije. A optužba je smestapodizana glasno, bilo gde u svetu, gde god je telo nadeno sa tragovima ritualnog ubistva. Istorijski, optužnica je podignuta samo protiv Jevreja. Hiljade i hiljade drugih rasa, plemena, i nacija žive ovoj planeti, ali niko ne pokušava da ih optuži za planiranje ubijanja dece u religiozne svrhe. Sve nacije bacale su optužbe protiv Jevreja, i mnogi veliki ljudi potvrdili su ove optužbe. Dr.Martin Luter pisao je u svojoj knjizi JEVREJI I NJIHOVE LAZI:” Oni zabodu i probodu u telo mladoga decaka Simona od Trenta bodež. Takode ubijaju drugu decu... Sunce nikada ne sine na krvožedni i osvetnicki narod kao što su oni, koji su izmislili da budu odabrani od Boga, i koji žele i misle da moraju ubijati i srušiti pagane. Isus Hrist, Svemocni Propovednik iz Nazareta, rekao je Jevrejima:” Vi ste od vašeg oca davola, i žudnje vašeg oca ce to uciniti. On je bio ubijen od ppocetka”.

 

BORBA DER STUERMER

 

Jedina novina u Nemackoj, da, u citavom svetu, koja cesto izrice optužbe protiv ritualnih ubistava u Jevrejska lica je Der Stuermer. Više od deset godina Der Stuermer vodi gigantsku borbu protiv Judeizma. Ovo je razlog što je Der Stuermer pod konstantnim napadima od Jevreja. Tuce puta bio je konfiskovan. Njegovi radnici, najvise od svega njegov glavni urednik Julius Štrajher, bili su izvodeni pred sud stotine puta. Oni su bivali osudivani, kažnjavani i zakljucavani u zatvor.

Der Stuermer je dolazio do saznanja od priznanja Dr.Konrad Alberti-Sittenfeld, inace Jevrejina, pisao u 1899-toj godini u  No.12 magazinu GESELLSCHAFT:“Jedan od naj opasninijih Jevrejskih karakteristika je brutalna, direktna, varvarska netolerancija. Najgora tiranija ne može da bude praktikovana od one koju praktikuje Jevrejska klika. Ako pokušate da se pokrenete protiv ove Jevrejske klike oni ce, bez ustrucavanja, koristivši brutalne metode okomiti na vas. Mnogi Jevreji pokušavaju da unište svog neprijatelja u mentalnom polju, od kojeg ce oduzeti njegovu neprijateljsku materijalnu substancu i poništiti njegovu civilnu reputaciju i egzistenciju. Najdivlja od svih formi odmazda, je bojkot i cutanje, koji je karakteristican samo Jevrejima”.

 

Der Stuermer nikada nije zaustavljen. Samo u Nirmbergu ostavljeno je na tuce Talmudskih i slucajeva ritualnih ubistava u sudu. Zato što su Jevrejski protesti privukli pažnju celog sveta koja se bila fokusirala na ove slucajeve. Posle su sledile teške osude. Kod prvog slucaja bez sudenja izložen je Jevrejski problem. Konacno, u godini 1933, u sudu slucaj datiran od 30-tog Oktobra do 4-tog Novembra, Der Stuermer je pobedio u prvoj legalnoj pobedi. Porota nalazi sledece:

 

1. Der Stuermer se ne samo bori protiv Jevrejske religije, ali protiv Jevrejske rase.

 

2. Talmud i Sculan Aruc nisu svete knjige. One ne maju pravo da budu zašticene pod bilo koji verski paragraf [od zakona].

 

3. Zakoni od Talmuda koji su citirani i objavljeni u Der Stuermer su tacni citati iz Talmuda.

 

4. Zakoni od Talmuda su u strogoj kontradikciji sa Nemackim moralom.

 

5. Jevreji od današnjice su poceli da uce iz Talmuda. Sa ovom presudom Der Stuermer donosi o prvom prodoru u Jevrejskoj administraciji pravde, kojima je dat posao da pre Nacional Socijalisticke revolucije zaštite Judeizam, i vlada, i Jevreji, naravno, postaju veoma glasni o ovome. Ali za Der Stuermer ovaj uspeh je predskazanje pobede koja tek dolazi.

 

Naravno, Der Stuermer se nije zaustavio na pola puta. On zna šta mora dalje raditi. To je naša dužnost da frustriramo gigantsku Jevrejsku ubilacku zaveru protiv covecanstva. To je naša dužnost da žigosimo ovu naciju pre nego što ceo svet, otkrije te zlocine i podnese te povrede.

 

To je naša dužnost da oslobodimo svet od ove nacionalne stetocine i parazitske rase. Der Stuermer ce ispuniti misiju.

 

To ce osvetleti tamu sa istinom koja ce vladati svetom. I to ce uvek direktno samu sebe slediti prema sledecoj poslovici:

 

“Onaj ko zna istinu a ne govori je to je onda stvarno mizerna kreatura".