Mitä tarkoittaa ZOG?

Sanaa "ZOG" käytetään yleisesti vallankumouksellisten kansallissosialistien keskuudessa, mutta asiaan perehtymättömille selvitettäköön, että ZOG on lyhenne englanninkielisistä sanoista Zionist Occupation Government eli suomeksi sionistien miehityshallitus. Tällä kuvataan sitä pettureiden ja sionistihännystelijöiden joukkoa, joka kontrolloi useimpia valkoisia valtioita planeetallamme. Tyypillinen esimerkki on Blairin hallitus Isossa-Britanniassa, vielä tyypillisempi on Schröderin hallitus Saksassa ja sen avuliaat kätyrit poliisissa, mediassa, valtionhallinnossa ja paikallisneuvostoissa. Ne toteuttavat antiarjalaisia lakejaan maan asukkaisiin. Se mitä näemme arjalaisissa valtioissa tänään, on taistelua valkoisten kontrolloinnista, lähtien korkeimmilta hallituksen tasoilta aina alimpien yhteiskuntaluokkien kansalaisiin. Vaikka sionistisesti miehitetyt hallitukset näyttävät toimivan itsenäisesti, ovat ne ainoastaan sätkynukkeja kansainvälisille finanssimiehille, jotka salamyhkäisesti toteuttavat ohjelmaansa.

Hallitukset kontrolloivat elämäämme yhteisellä päämäärällä: perustaa sortovaltioita, jotka voivat tukahduttaa kaiken kritiikin, joka koskee niiden kavalaa menettelyä. Niiden tavoite on sellaisen maailman luominen, jossa ei ole valtioita, rotuja tai kulttuureita, maailma täynnä ajatuksettomia robotteja, jotka eivät kyseenalaista laittomasti hankittua omaisuuttaan ja etuoikeuksiaan. ZOG on "miehitetty hallitus", koska sitä hallitsevat muukalaiset. Ne pääsevät valtioon tarkoituksenaan sabotoida sen laillista määräysvaltaa, sotavoimia ja taloutta. Tämä johtaa valtion antautumiseen riippumattomana alueena. Kaikki ZOG:in johtohahmot eivät ole juutalaisia, mutta on selvää, että juutalaisilla on vaikutusvaltaa, joka on täysin kohtuuton kun otetaan huomioon heidän lukumääränsä. ZOG on "sionistinen" koska se pyrkii toteuttamaan sitä vakaumusta, jonka mukaan juutalaiset ovat "valittu kansa"; heidän tavoitteensa on tulla maailman valtiaiksi, jakaa käskyjä kaikille goyim (loukkaava jiddishläinen termi ei-juutalaisille, kristityille TARKOITTAA KARJAA, KK. HUOM.) -valtioille.

T ämä on esimerkkinä taistelustamme tänään: ZOG kontrolloi kansalaistemme ajatuksia, ja siksi päätavoitteemme onkin unohtaa epäolennainen politiikka ja suunnata ajatuksemme suoraan kansalaistemme mieliin. Kansallissosialistit ovat ainoa vastus kansanmurhaa ajavalle sionistien miehittämälle hallitukselle, mutta taktiikkamme täytyy muuttua. Viiletämme jo tuhatvuotiskaudella ja kohti uutta m aailmanjärjestystä: vanhat menettelytavat eivät ole enää päteviä. Emme elä enää 1930-lukua, ja sen ajan onnistuneet menetelmät eivät toimi enää. Jos vastarinnan jäsenet eivät tätä ymmärrä, ovat aikeemme tuomitut epäonnistumaan. Tulevan taistelun aikana meidät tallataan maahan, liiskataan kuin ötökät ZOG:n kengän alle. Tätäkö todella tahdotte, valkoiset miehet ja naiset ? Vai jatkatteko edelleen marssimista, valittaen neekereiden tulosta jne., heiluttaen lippuja apaattiselle yleisölle, joka tuijottaa joukkoanne kuin kiertävää sirkusta? Todellinen vihollinen nimittäin laskeskelee tällä aikaa rahojaan, juoden parasta shamppanjaa.

Herätkää, valkoiset, ennen kuin on liian myöhäistä! Nyt on aika siirtyä uuteen vaiheeseen. Ei ole enää kysymys kansakuntamme valtauksen pysäyttämisestä. ZOG on vankasti paikallaan ja sijoittaa palkkasotureitaan ympäri Eurooppaa. Jos aiot marssia katuja toiset 60 vuotta, voit yhtä hyvin pukea mustan hihanauhan, sillä kävelet vain valkoisen rodun hautajaiskulkueessa; puutut oireeseen, mutta et itse aiheuttajaan. Ne, jotka ymmärtävät tilanteen vakavuuden, pystyvät näkemään ZOG:n todellisen luonteen, kapitalistikoirat jotka käyttävät hyväksi suhteitaan, näkemään rotupetturit, jotka tottelevat juutalaisia tyydyttääkseen heidän vallanhimonsa ja ahneutensa.