Ovatko juutalaiset arvokkaampia kuin muut ihmiset?

Tämä on ilman muuta retorinen kysymys, jokainen hyvässä kunnossa olevilla aisteillaan tietää, ettei asianlaita kerta kaikkiaan ole näin. Siltikään tätä kysymystä ei voida pitää asiaankuulumattomana, sillä totuus on, että pikkuruinen mutta sitäkin sitkeämpi vähemmistö vehkeilijöitä, poliittisia juonittelijoita ja metkuilijoita herkeämättä punnertaa esiin väittämään myyttiä, jonka mukaan juutalaiset olisivat jollakin tavalla ihmiskunnan ylevintä ainesta. Tai uskonnollisesti kieroiltuna "Jumalan valitsema kansa", ja sellaisina heillä näyttäisi olevan jonkin sortin jumalallinen "valtuus" omavaltaisesti ryöstää itselleen alue maasta (ja tämä alue tuntuu vähän väliä paisuvan) niiltä ihmisparoilta, jotka ovat asuttaneet sitä tuhansia vuosia, huolimatta siitä että 99 prosenttia näistä uusista miehittäjistä omaa joko hyvin vähän tai ei ollenkaan verisiteitä niihin juudealaisiin heimoihin, jotka kerran hyvin kauan sitten ryöstelivät ja raiskasivat Palestiinan kovaonnisessa maassa. Eikä siinä kaikki. Israelin miehityshallinto ei ole useammille juutalaisille erityisen mieluisa paikka asua. Huomattavasti suotavampia pesimäpaikkoja ovat Amerikan Yhdysvallat ja - ainakin teoriassa vihattu - Saksan valtio.

Ainaisina vehkeilijöinä heille on Sionististen "finanssioppien" sekä median avulla kertynyt totaalinen valta alkuperäisten asukkaiden ylitse, joista nämä uskonnolliset rasistit käyttävät ikiomaa kutsumanimeä "goy", joka tarkoittaa karjaa. Heidän tehokkain aseensa sionistisen rautaesiripun vastustajille on "kansalliseepos" Holocaust (tm). Meitä "muistutetaan" kaiken aikaa kuuden miljoonan juutalaisen holocaust-kertomuksesta, jotka "petomaiset natsit" otaksuttavasti kaasuttivat. Ja "kumma" kyllä, mitä etäisemmäksi tämä kyseenalainen osa historiallista traditiota on käymässä, sitä enemmän nuoret arjalaiset pakotetaan lukemaan ja "oppimaan" siitä. Näyttää siltä, että jutikat omistavat jonkin sortin monopoli-statuksen kärsimysten ja kansanmurhan suhteen.

Kuinka ahkerasti muista "kansanmurhista" toitotetaan ? Oletko usein kuullut hoettavan esim. turkkilaisten surmaamasta yli miljoonasta armenialaisesta 1900-luvun alkupuolella? Montako tv-sarjaa tai elokuvaa tästä teemasta on valmistettu... dokumentteja edes? Tai että Leninin (jutikka) ja Stalinin (myös jutikka) kätyriensä avulla (Trotski, Sverdlov, Kaminsky, Kaganovich jne... jutikoita jokainen) eivät ainoastaan tyytyneet lahtaamaan arjalaista tsaariperhettä, vaan myös kymmeniä miljoonia muita venäläisiä, valkovenäläisiä, ukrainalaisia ja muita kansallisuuksia sellaisen ideologian nimeen, jonka oli kehitellyt jälleen mitä jutikoin jutikka nimeltään Karl Marx. Onko näille globaalin kommunismin palveluksessa olleille tuhansille murhaajille - joista yhä suuri osa on elossa tartuttamassa myrkkyään - langetettu ainuttakaan "rikos ihmisyyttä vastaan" -tuomiota, tai edes syytettä? Eipä tietenkään. Paljonko medioissa muistellaan Kambodian kommunistista mielipuolta Pol Potia (joka vuonna 1998 pääsi suotuisaan olotilaan) joka teurastutti yli kaksi miljoonaa omaa kansalaistaan? Tietysti kosmopoliittisen median oli valutettava nuo välttämättömät krokotiilin kyyneleet, mutta tosiasiana säilyi, että herra Pot sai vapaasti kirmata viidakoissaan aiheuttamassa enemmän kärsimyksiä näille kovaonnisille ihmisille. Entäpä Maon suorittamat massamurhat Kiinan "yhteiskunnan vihollisille", jotka ovat enemmän tai vähemmän sivuutettuja? Ja vain muutama vuosi sitten Afrikan maissa Ruandassa ja Burundissa banaanitasavallan kannattajat Hutut sohivat viidakkoveitsillään siihen malliin että yli miljoona heidän Tutsi-vihollistaan osui heiluvien terien kenttään, itse asiassa hengiltäotot jatkuvat yhä. Ja kuka edes välittää? Korkeintaan kourallinen Punaisen Ristin apureita.

Miksei peijoonin vastenmielinen vaappuja, Suomen ex-nimellinen tunkki, siis presidentti, pannut alulle kampanjaa kommunistisia massamurhaajia vastaan, tai sionistien palestiinalaistenvastaista terroria vastaan, tai amerikkalaista irakilaisiin naisiin ja lapsiin kohdistamaa aggressiota vastaan? Koska Sionistit ovat vallassa ja saattavat ojentaa palkintoja kaikkein kuuliaisimmille ja pateettisimmille palvelijoilleen, jotka käyvät erittäin hyvin todellisesta karjasta kuten "meidän Mara" ja kolleegat Blair, Clinton, Schröder jne... Puhumattakaan Halosesta... Sionisteille heidän talmudistisen "uskontonsa" rotuviha toimii tiennäyttäjänä, jonka mukaan juutalaiset ovat arvokkaampia kuin ei-juutalaiset, jonka vuoksi heidän omilla kärsimyksillään, todellisilla tai kuvitelluilla, on aina oltava etusija. Ja läntisen demokratian palvelijat ovat heille mieliksi aika ajoin.

Jos et halua uskoa minun sanaani jutikoista niin usko sitten heidän omaansa. Esimerkkeinä olkoot muutamat lainaukset heidän pyhästä Talmudistaan: "harhaoppisten (ei-juutalaisten) parhaat ansaitsevat tulla surmatuiksi, harhaoppisen murhaaminen tai häneltä varastaminen on luvallista, harhaoppisen hukkaaman tavaran palauttaminen luetaan synniksi, kaikkien harhaoppisten voidaan epäillä harjoittavan seksiä eläinten kanssa, vain juutalaiset voidaan luokitella ihmisiksi - kaikki muut ovat barbaareja, Kristus kärsii rangaistustaan helvetissä muiden kristittyjen seurassa, kun tyttövauva on iältään kolme vuotta ja yhden päivän hänelle voidaan suorittaa sukupuoliyhdyntä". Suvaitsevaisuutta kerrakseen.

Kuka tahansa vilpitön tarkkailija tietää, että sionistit pitävät vallankahvasta kuristusotetta useimmissa valkoisissa maissa ja täten hallitsevat enemmän tai vähemmän "vapaan" maailman uutistulvaa. Vilpittömän tarkkailijan pitänee myös olla samaa mieltä siitä, että sionismi on rotuvihan täyttämä ideologia, kuten YK sitä edeltäkäsin kuvaili miltei 30 vuotta sitten. Tästä huolimatta meitä aivopestään - joka rohkenee kritisoida tätä väittämää, huomaa nopeasti olevansa eritelty "petomaiseksi natsiksi, joka vain odottaa tilaisuutta kaasuttaa tolerantit juutalaisparat". Mutta sionistit pelaavat todella vaarallista peliä. Nuoret sukupolvet, olkoot he sitten valkoisia tai värillisiä, ovat yhä vähemmän viehättyneitä sionistien fiktiivisistä kyyneltenvuodatus-holohöpöistä. Ehkä osittain siksi, että he näkevät kaikkien pajunköysien lävitse keitä aidot kärsivät uhrit ovat sionistien miehittämässä Palestiinassa, ja osittain siksi, että he ovat luontaisilta vaistoiltaan tunnepohjaisia taipumaan tämän päivän julmuuksiin - eivätkä yksinomaan yli puoli vuosisataa sitten käydyn mittavan sodan yksityiskohtiin, jossa kuoli miljoonia venäläisiä ja saksalaisia.

Mutta on olemassa toinenkin tekijä joka on näille ikuisille vehkeilijöille paljon kohtalokkaampi ja vaarallisempi, ja sen vuoksi sionistit ulostavat ahkerasti omaa roskakulttuuriaan eri viemäri kanavilta kuten ABC, NBC, CBS, CNN, MTV, Hollywood ja monet muut koukkunokkaisen propagandan äänitorvet joiden avulla nuoret sukupolvet ovat kauttaaltaan "epäinhimillistetty". Heitä on raaistettu ja heistä on tullut epäkunnioittavia kaikkia auktoriteetteja kohtaan - sana, joka tämän päivän "sivistyneessä" maailmassa on synonyymina sionistien hallinnolle. Huomisen miehet ja naiset eivät yksinkertaisesti välitä puupenninkään vertaa jutikoiden epäonnen tarinoista. Useimmat eivät muutenkaan piittaa suuntaan jos toiseenkaan, ja kun he vihdoin käsittävät sen maksaneen heille heidän poliittisen vaikutusvaltansa, oikeuden omaan kohtaloonsa ja maahansa, he saattavat käydä hyvin keljuiksi. Eräs englantilainen gentlemanni kerran sanoi: "Kuinka outoa Jumalalta valita juutalaiset". Tulevan vuosituhannen arjalaiset gladiaattorit saattavat sanoa sen rutkasti ynseämmin, sillä on ilmiselvää, että sionistien rotuviha vallankäytön ylimielisyyden ohella tulee johtamaan heidän väkensä taattuun tuomioon.