Πρωτόκολλα των Πρεσβύτερων της Σιών

 

εκδόσεις του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κόμματος, Aigueblanche, Γαλλία, 2007.

 

Θέλαμε να διαβάσουμε το ανώνυμο έργο του τίτλου για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένα έργο που είναι δύσκολο να βρεθεί σήμερα. Συγχαρητήρια στο PNR (Parti National Radical) για αυτήν την έκδοση που μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε το παλιό μας όνειρο. Ξεκινάμε με ένα απόσπασμα που δικαιολογεί το όμορφο εξώφυλλο: „θα βάλουμε ένα τέρας που θα θεωρήσουμε την υπερ-κυβερνητική διοίκηση: τα χέρια της θα απλωθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως πένσα, και η οργάνωσή της θα είναι τόσο κολοσσιαία που δεν μπορεί να αποτύχει για να κυριαρχήσετε στους λαούς „(op.cit.page 30). Διαβάζοντας τα Πρωτόκολλα σήμερα είμαστε σίγουροι ότι η αξία τους παραμένει αυτούσια και σήμερα. „Θα πολλαπλασιάσουμε τα μασονικά καταφύγια σε όλες τις χώρες του κόσμου“ (op.cit.page 40) „επειδή θα είναι τα μέσα για να επηρεάσουν τους πολιτικούς“ (op.cit. Λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα 40).

 

Για να δώσουμε μια πρωτότυπη ερμηνεία επιστημονικής φαντασίας στα πρωτόκολλα, θα χρησιμοποιήσουμε αποσπάσματα από έναν θεωρητικό των UFO, τον Αμερικανό William Milton Cooper, ο οποίος δολοφονήθηκε από τη CIA το 2001 και από το βιβλίο του «Ιδού το χλωμό άλογο», καθώς στο τελευταίο αναπαράγει το σύνολο των πρωτοκόλλων μεταφραστεί στα αγγλικά. «Από μια συγκεκριμένη στιγμή οι αιχμάλωτοι Εβραίοι δεν είχαν πλέον άλλη επιλογή από το να παραιτηθούν στους θαλάμους αερίων όπως προειδοποιήθηκαν! (Στην« Μυστική Κυβέρνηση »εκδόσεις Louise Courteau, Κεμπέκ, 1999, σελίδα 43).

 

„Υπάρχει ένα σχέδιο από το 1917 (η μπολσεβίκικη επανάσταση, σημείωμα του συντάκτη) για τη δημιουργία μιας ολοκληρωτικής σοσιαλιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης ... Κάποιος έχει παρατηρήσει ότι ο καλύτερος τρόπος να ενωθούν όλα τα έθνη σε αυτόν τον κόσμο (κομμουνιστικό, σημείωμα του συντάκτη)“ θα ήταν μια επίθεση από έναν άλλο πλανήτη „(αυτά τα αποσπάσματα του William Milton Cooper αναπαράγονται στις λεζάντες μιας διάσκεψης της τελευταίας μετάδοσης στο Διαδίκτυο). Ακόμα κι αν ο κομμουνιστικός πλανήτης έχει εξαφανιστεί οριστικά σήμερα, τα πρωτόκολλα διατηρούν την αυθεντικότητά τους, καθώς το ακόλουθο απόσπασμα σχετίζεται πολύ με την ελληνική καταστροφή: „Προς το παρόν όλα τα εθνικά δάνεια ενοποιούνται από αυτό που ονομάζεται κυμαινόμενο χρέος, δηλαδή ένα χρέος του οποίου η αποπληρωμή είναι λίγο πολύ βραχυπρόθεσμα „(op.cit.page 61). Έτσι, αγαπητοί Έλληνες συμπατριώτες μου, αυτός ο ανώνυμος συγγραφέας που δεν είναι άλλος από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες των αρχών του περασμένου αιώνα, είχε σκεφτεί καλά και για την δική μας καταστροφή στο ρευστό μέλλον.

 

 γράφει ο Διονυσος Ανδρωνης