Πολιορκεια / Siege, ένα δοκίμιο του James Mason

 

3η έκδοση, 2015, εκδόσεις “Iron March”, σελ.553

 

Θέλαμε να διαβάσουμε το παραπάνω δοκίμιο, που δεν έχει ακόμη μεταφραστεί στα γαλλικά, γραμμένο από έναν μεγάλο θαυμαστή του Charles Manson, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε διαβάσει άρθρα για αυτό το δοκίμιο σε δύο ιταλικά βιβλία που θα σας αποκαλυφθούν καθώς διαβάζετε. Πριν ξεκινήσουμε την παρουσίαση, θα θέλαμε να σας πούμε ότι αυτό το δοκίμιο υπαρχει στο διαδικτυο για όλους και έτσι το διαβάσαμε, αν και δεν μας αρέσει αυτό το είδος ανάγνωσης. Η πρώτη αμερικανική έκδοση έγινε από τον Michael Moynihan, πρώην Πρόεδρο της “Εκκλησίας του Σατανά” στο Σαν Φρανσίσκο, από το παλιό του σπίτι “Storm Books” το 1993. Η δεύτερη έκδοση έγινε από τον Ryan Schuster και το νεκρό του εκδοτικό οίκο σήμερα “Black Sun Publications” το 2003. Τέλος, διαβάσαμε την τρίτη έκδοση από το “Iron March” το 2015. Είναι το τελευταίο που είναι online και το προτιμήσαμε αφού με αυτό το τελευταίο η αρίθμηση των σελίδων υπάρχει ακέραια.

 

Ο Τζέιμς Μάσον είναι επίσης θαυμαστής του «Τάγματος / Order» με επικεφαλής τον Ντέιβιντ Λειν / David Lane, φυλακισμένο για την τρομοκρατική του δράση και που πέθανε στη φυλακή το 2007. Ο τελευταίος ήταν το μοντέλο της οργάνωσης της δικής του τρομοκρατικής οργάνωσης «Τμήμα πυρηνικών όπλων / Atomwaffen Division”. Σε αυτό το βιβλίο δεν υπάρχει καμία αναφορά στο τελευταίο αφού η πρώτη έκδοση έγινε πολύ πριν από τη δημιουργία του. Ο James Nolan Mason (το πλήρες όνομά του) γεννήθηκε το 1953 στο Chillicothe της Μοντάνα. Πολύ νέος στα τέλη της δεκαετίας του 1960, έγινε υποστηρικτής του “Αμερικανικού Ναζί Κόμματος” tou Λίνκολν-Ρόκγουελ. Αυτό το έργο “Siege” είναι στην πραγματικότητα μια ανθολογία άρθρων που γράφτηκαν για το επώνυμο περιοδικό της ίδιας οργάνωσης μεταξύ 1980-1986. Ο James Nolan Mason (το πλήρες όνομά του) γεννήθηκε το 1953 στο Chillicothe της Μοντάνα. Πολύ νέος, στα τέλη της δεκαετίας του 1960, έγινε υποστηρικτής του “Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος” του Λίνκολν-Ρόκγουελ. Αυτό το έργο “Siege” είναι στην πραγματικότητα μια ανθολογία άρθρων που γράφτηκαν για το επώνυμο περιοδικό της ίδιας οργάνωσης μεταξύ 1980-1986. Είχαμε την τιμή να διαβάσουμε αυτό το βιβλίο ταυτόχρονα ως ηχητικό βιβλίο που αφηγήθηκε ο Μεγάλος Αμερικανός σύντροφος Alex Linder, εκδότης του ιστότοπου “Vanguard News Network” και επίσης του “Kirksville Today”. Είναι το τελευταίο που φιλοξενεί τα άρθρα μας που μεταφράστηκαν στα Αγγλικά τους τελευταίους μήνες!

 

Ο Mason μας υποκινεί στην Επανάσταση, αλλά, δεδομένου ότι απογοητευτήκαμε πολύ από τις αριστερές ενδείξεις του μακρινού παρελθόντος με αυτόν τον όρο που παρερμηνεύτηκε από όλους τους “πολιτικούς”, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι από τη ριζοσπαστική φαντασία του Mason. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η νέα επανάσταση σήμερα θα εφαρμοστεί με τον Charles Manson ως πρότυπο δράσης. Έτσι θα αναδιοργανώσουμε την αναγέννηση της λευκής φυλής και η τελευταία θα είναι «απαλλαγμένh από ξένα γονίδια», χωρίς διασταύρωση με τα γονίδια των μαύρων. Αυτό το έργο είναι ταυτόχρονα ρεβιζιονιστικό, αφού ο Mason λέει στη σελίδα 139 « τις κραυγές των στρατοπέδων συγκέντρωσης» και το «ψέμα με τα έξι εκατομμύρια θύματα» (op.cit. Σελίδα 139. Λίγο πιο πέρα μας λέει «γιατί ο Χίτλερ κέρδισε» (op.cit.page 192) και μας αποκαλύπτει τα επιχειρήματά του «γιατί ο λευκός μας κόσμος έχει γίνει μαύρος» (op.cit.page 194) από τότε που υποστηρίζει » εξωγήινα συμφέροντα”, τα συμφέροντα των μαύρων (op.cit.page 198). Οι κυβερνήσεις που διαδέχθηκαν η μια την άλλη από το 1945 «κατέστρεψαν την προηγούμενη λευκή ζωή» (op.cit.page 235). Υποστήριξαν τη «niggerization», η οποία είναι σίγουρα ένας νεολογισμός που εφευρέθηκε από τον Mason. “Ο Manson είχε δει την απειλή” (op.cit.page 202). Ως απόδειξη προωθεί το επιχείρημα ότι «τα περισσότερα εγκλήματα διαπράττονται από μαύρους» (op.cit.page 215).

 

Ο Michael Moynihan (τραγουδιστής του συγκροτήματος “Blood Axis”) ήταν ο πρώτος εκδότης αυτού του βιβλίου και πιστεύει ότι “ο Mason δεν μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο από ό, τι σκέφτεται ο μέσος πολίτης. Τώρα περιμένει υπομονετικά την ημέρα που η κοινωνία εξ ολοκλήρου στην οποία οι περισσότεροι Οι άνθρωποι εξαρτώνται, εκτός από ολόκληρο τον πολιτισμό που υπάρχει στον πλανήτη, καταρρέει στο χάος και την καταστροφή “(στο” Day of blood “του Max Ribaric, Γαλλία, 2012, εκδόσεις Camion Noir, σελίδα 112). Ο Mason είναι ο πρώτος που παρουσίασε καθ ‘όλη τη διάρκεια του έργου του τον Charles Manson ως ηγέτη της νέας επανάστασης, καθώς «υπάρχει ένας μεγάλος φιλόσοφος και ηγέτης ανάμεσά μας και εξακολουθεί να δραστηριοποιείται σήμερα, καθώς ήταν για περισσότερα από δεκαοκτώ χρόνια (κατά τη γνώμη μας αυτό το άρθρο γράφτηκε το 1986 και στη συνέχεια επαναλήφθηκε στην πρώτη και τη δεύτερη έκδοση του “Siege” – σημείωση δικη μας), με ένα παγκοσμίου φήμης όνομα και φήμη και μια σκέψη από μόνη της, τόσο μικρή συμπαγής, παρόμοιας διάστασης – αν όχι ανώτερη – από αυτές όλων των ομάδων της ριζοσπαστικής δεξιάς ενώθηκαν …. Σας μιλώ για τον Charles Manson “(στο “Σαν λύκοι μεταξύ προβάτων “των Max Ribaric και Davide Maspero, εκδόσεις Camion Noir, σελίδα 722, Γαλλία, 2014).

 

γράφει ο Διονυσος Ανδρωνης