Последни новини

Отново сме тук!!!

 

По случай  85-тата годишнина от издаването на първият брой на вестника "Der Stürmer" направих голямо обновяване на сайта. Вече изобличаваме евреите на 16 европейски езика. Ние никога няма да преустановим нашата свещена битка срещу най-големия враг на Европа - интернационалното еврейство с неговите слуги! Скъпи съратници, разпространявайте навсякъде адресът на "Щурмовакът", за да може все повече и повече хора да се пробуждат по еврейския въпрос.

Ако имате интересни и изобличаващи материали по еврейския въпрос, моля изпращайте ги на тази електронна поща!

 

През месец ноември 2003 г. еврейските отрепки успяха да свалят нашият сайт, но съвсем скоро българската секция на сайт беше качена при камерад Лаук (за да я посетите натиснете тук). Скоро открихме нов безплатен сървър и качихме отново нашият сайт. Сложили сме и доста нови материали и снимки. И нека и за напред този сайт да пробужда още много почтени бели хора по света!

Нови снимки в раздел: Вечният евреин -- фото албум

В раздел карикатури има нови попълнения, особено внимание обърнете на карето "Наши карикатури"!

Нови снимки във фото албумà посветен на Юлиус Щрайхер.

         

Heil Hitler! Борбата продължава!

 

        Нека читателите на "Щурмовакът" да знаят, че ние сме националсоциалисти и като такива се разграничаваме от скинхедс (и най-вече от хулиганите), който не са националсоциалисти, а отделна расистка организация, създадена в Англия, с която ние имаме пресечни точки, но нищо повече. Националсоциализмът проповядва железен ред и дисциплина, така че хулиганите, който са по-скоро анархисти нямат нищо общо с тази идеология. С тези думи не искам да обидя свестните скинове!!!

        Към всички националсоциалисти в България отправям апел да се въздържат от погроми над синагогата или побои над евреи, защото това само компрометира нашата идеология пред населението. Ние ще представяме на народа фактите за враговете на България и бялата раса, а хората сами ще си направят изводите.