Интервю с Джордж Линкълн Рокуел

за списание “Плейбой” - 1965 година

 

Това интервю на списание Плейбой с Джордж Линкълн Рокуел е направено в главната квартира на Американската нацистка партия в Арлингтън, Вирджиния. Журналистът е негър - Алън Хали, което допълнително нажежава обстановката. Преди това последният е уверил Командир[1] Рокуел по телефона, че не е евреин. Когато таксито паркира пред нацисткия щаб, на сградата е поместен огромен билборд - БЕЛИ ЧОВЕКО, БИЙ СЕ - РАЗМАЖИ ЧЕРНАТА РЕВОЛЮЦИЯ! Щурмоваци посрещат журналиста и го завеждат да чака близо до Светилището - това е специална стая с черни стени, слабо осветена от червени свещи, украсена с Американски и Нацистки Знамена, както и портрети на Адолф Хитлер и Джордж Вашингтон плюс малък автопортрет на самия Рокуел. На масата стои грубо подвързано копие на Автобиографията на Рокуел - “Този път светът”. Името е взето от фразата на Фюрера - Днес, Германия утре светът! След известно време двама щурмоваци информират чернокожия журналист, че Рокуел желае да проведат интервюто в неговите лични покои. Качват се в такси. След   15- тина минути пристигат. Пред къщата стои доберман. Групата се качва по стълбите. След това други щурмоваци проверяват журналиста за оръжие. Пред стаята на Рокуел неговите щурмоваци го поздравяват със Зиг Хайл! Командирът стои, спокойно пушейки своята лула, пред портрета на Фюрера. Предупреден, че интервюиращият е негър, Рокуел не прави впечатление на изненадан. След това магнетофона се включва и интервюто започва…

 

По това време, евреите са обявили война на Рокуел, така наречената хартиена завеса. Сиреч нито едно интервю на нацисткия водач да не достигне до читателите, или поне не на 100%. По ирония на съдбата това интервю взето от Списание Плейбой е първото от официалните издания, което излиза без цензура. Единствената причина, поради която Рокуел се съгласява да говори е, че той е вярвал, че списанието е предназначено за белите мъже…

 

Това е първият Български превод на интервюто, и един от малкото източници на знания за Линкълн Рокуел преведени на роден език. В България от 9.9.1944 година управлява Еврейско окупационно правителство. До днес “избраните” юдеи ни ограбват и унищожават чрез глад и болести. Първо врагът беше съсредоточен в Комунистическата Партия. Днес нейните филиали и организации ни тормозят по либерален път. Ние не правим изключение от Америка. Напротив, положението на американския народ е може би по-лошо. Затова и ние българските националсоциалисти, всячески се мъчим да правим достъпни такива текстове до нашите сънародници. В Америка има много будни борци за общоарийската кауза, която е и наша кауза. С убийството на Рокуел от марксистки агент през 1967 година, бе изпуснат златен шанс за възраждане на националсоциализма в Америка. Рокуел е единствения човек, след войната, който отдаде изцяло живота и силите си на делото на безсмъртния Адолф Хитлер! Затова той стои гордо, и днес близо 40 години след смъртта си - ни сочи пътя на свастиката и ни учи да сме безкомпромисни войни на Фюрера. Нека Рокуел и неговите книги, речи и мисли служат на българските расови патриоти като модел за подражание. Дано най-сетне спрете да се връзвате на платени, комунистически агенти, които да ви учат на “национализъм”. Единственият път е този на пречупения кръст и Адолф Хитлер. А Рокуел, той ни учеше как да го извървим…

 

Ратникъ

 

 

ПЛЕЙБОЙ - Преди да започнем Командире, чудя се дали имате нещо против да ми кажете защо държите този пистолет на вашия лакът и този въоръжен бодигард между нас.

РОКУЕЛ - Само предпазна мярка. Вие може да не знаете факта, че аз съм получавал буквално хиляди заплахи за живота ми. Повечето от тях са от идиоти, но някои не са; има дупки от куршуми навсякъде по външната страна на тази сграда. През последната седмица два галона запален бензин бяха хвърлени срещу къщата точно под моя прозорец. Държа този пистолет в себе си и бодигард, който стои зад мен по време на интервюта, защото съм бил нападан толкова много пъти, за да поемам риск. Все още не съм бил изигран от измамник, но не беше отдавна, когато 17 момчета, твърдяха, че са от университета и дойдоха тук, за да ме “интервюират”, нищо неблагоприятно не се случи, но по-късно разбрахме, че са били въоръжени и са планирали да разкъсат знамето, да запалят сградата, и да ме пребият. Единствено факта, че бяхме готови за неща от този сорт, ги предотврати да се случат.

Никога не е трябвало да нараним някого, но само защото мисля, че те всички знаят, че ние сме готови да се бием по всяко време. Ако ти си този, за когото се представяш, няма причина да се страхуваш.

ПЛЕЙБОЙ - Не се страхувам.

РОКУЕЛ - Добре. Само, за да знаем и двамата къде се намираме, бих желал да направя нещо кристално ясно, преди да започнем.

Аз ще бъда честен и директен с теб. Тук си в своето професионално качество, аз съм също в моето професионално качество. Докато си тук, ще бъдеш третиран добре, но виждам, че си черен журналист. Нищо лично, но искам да разбереш, че аз не се смесвам с вас, и че ние наричаме вашата раса „негри” (niggers).

ПЛЕЙБОЙ - Наричан съм негър много пъти, Командире, но това е първия път, когато ми се плаща за това. Така, че продължете. Какво имате срещу нас “негрите”?

РОКУЕЛ - Аз нямам нищо против вас. Просто мисля, че вие хора ще бъдете по-щастливи в Африка, откъдето идвате. Когато колонистите отплаваха от Европа, те не са имали нищо; отидоха в пустошта и построиха велика цивилизация.

ПЛЕЙБОЙ - Била е построена с помощта на негрите.

РОКУЕЛ - Помощ или не, белите хора в Америка просто не ще ви позволят тотално да се смесвате с тях, независимо дали това ви се харесва или не.

ПЛЕЙБОЙ - Целта на движението за граждански права е равенство на правата и възможностите, Командире - не расов промискуитет, както изглежда Вие намеквате.

РОКУЕЛ - Равенство може да е определена цел, но расовото смесване е какво ще се получи на практика; и колкото повече се борите за това, толкова повече ще подлудите белите хора.

ПЛЕЙБОЙ - Мислите ли, че сте упълномощен да говорите за Белите хора?

РОКУЕЛ - Да мисля, че говоря за болшинството от бели, когато казвам, че расовото смесване, просто няма да заработи. Аз мисля, затова че трябва да си вземем милиардите долари, които се прахосват за външна помощ на Комунистическите страни, които ни мразят и да дадем парите на нашите собствени негри, за да си построят тяхна собствена цивилизация в Африка.

ПЛЕЙБОЙ - Като изключим факта, че Африка е вече заета териториално от суверенни нации, 20 милиона негри в тази страна са родени като американци, които имат правото да стоят тук, колкото Вас, Командире.

РОКУЕЛ - Това не е моята гледна точка. Когато двама души покажат несъвместимост в брака, и не могат да живеят заедно, те се развеждат; масите от негри, просто не се поместват в модерното Американско общество. Леопардът не си променя петната само защото го откарваш от джунглата и опитваш да го опитомиш и превърнеш в домашен любимец. Той може да се научи да си свива ноктите, с цел да не увреди масата за вечеря, и може да го научиш да бъде товарно животно, но никога не може да се забрави, че той ще бъде винаги, какъвто е бил роден: диво животно.

ПЛЕЙБОЙ - Ние говорим за човешки същества, не за животни.

РОКУЕЛ - Говорим за негри и няма съмнение за мен, че те са в общи линии животни.

ПЛЕЙБОЙ - В какъв смисъл?

РОКУЕЛ - Духовно. Нашите бели хлапета биват извращавани, като кучетата на Павлов, от условно обучение. Например, всеки път, когато бяло хлапе започва да затъпява, от радиото на колата звучи негърско буботене. Под такъв силен стимулант, не е дълъг периодът, когато хлапето започва несъзнателно да свързва тези дивашки звуци със силни чувства и така прехвърля естествените си реакции на удоволствие от секса, в неестествената любов на хаотичната и животинска негърска музика, която разрушава любовта към реда И истинската красота сред нашите деца. По този начин негрите развращават нашите деца - без дори да си слагат мръсната ръка върху тях. Не че няма да пожелаете.

ПЛЕЙБОЙ - Това е понякога другия начин, Командире.

РОКУЕЛ - Добре, Аз трябва да призная един голям провал на моя народ. Белият човек става прекалено мек. Негрите са принудени да вършат тежка физическа работа, в резултат на което повечето негърски самци са здрави животни - издръжливи и силни, това е, което природата настоява да бъде мъжа. Когато видиш как средния буржоазен бял мъж прекарва времето си, сякаш се превива върху бюрото, ходи на балет, язди около косачката си или клечи върху клозета си с кожена тапицерия, не можеш да му помогнеш, но наблюдаваш колко слаби и жалки си позволяват да станат много бели мъже; най-вече някои от кльощавите с телешки лица бели “миролюбиви” подлизурковци с техните дълги коси, педерастки дрехи и голямо жълто райе на безхарактерните им гърбове. Какво може да търси нормална жена при тези идиоти? За нещастие, някои от нашите бели жени, най-вече тези в кретенските леви среди из колежите, се подлъгват на еврейската пропаганда да предадат своите инстинкти, избирайки здрава чернилка, вместо някои от тези кльощави педалски бели подлизурковци, които се роят из нашите университети.

ПЛЕЙБОЙ - Да не би да намеквате, че мъжете негри превъзхождат сексуално белите мъже?

РОКУЕЛ - Със сигурност не. Средният бял работник, огромното мнозинство бели хора са толкова здрави и издръжливи, колкото всеки негър, живял някога. Белите интелектуалци, са тези, които позволиха на себе си физическата дегенерация, умствената и най-вече духовната, дотогава аз съм принуден да призная, че здраво Негро - боклук превъзхожда със сигурност физически и сексуално педерастичните и кокалести бели подлизурковски.

ПЛЕЙБОЙ - Считате ли, че негрите превъзхождат белите в друго нещо?

РОКУЕЛ - Напротив - Считам ги за по-низши във всичко друго.

ПЛЕЙБОЙ - Това е доста обща генерализация. Можете ли да се аргументирате?

РОКУЕЛ - Когато говоря по колежите, често ме питат същия въпрос. Винаги им отговарям с мой въпрос: Как колежите преценяват добрите и лошите студенти? По постиженията им, ето как! Виж историята; изследвай различните раси. Китайското постижение - те са създали велика цивилизация. Всички бели раси правят същото. Но негърската раса, допреди съвсем скоро, не е постигнала абсолютно нищо.

ПЛЕЙБОЙ - Колко скоро?

РОКУЕЛ - Последните 20 - 30 години.

ПЛЕЙБОЙ - Какво ще кажете за приноса на тези милиони Африкански негри и техните потомци, заедно с тези на имигрантите от всеки цвят, от целия свят - които помогнаха, за да бъде основана и построена тази страна?

РОКУЕЛ - Не го отхвърлям, но фактите са, че всеки принос на негрите е бил почти изцяло ръчен и неквалифициран. Конете можеха да направят повечето от това или добре тренираните маймуни от същите дървета, по които са висели из Африка. Те се научиха на малко повече трикове оттогава, но всичко, което знаят е от белите хора.

ПЛЕЙБОЙ - Скорошни археологични находки, документират съществуването на напреднали черни Африкански цивилизации векове преди зората на сравними култури в Европа.

РОКУЕЛ - Ако те са отишли толкова по-напред от нас, защо още се стрелят със стрели един друг, докато ние спускаме ракети на луната?

ПЛЕЙБОЙ - Американската космическа програма не е сегрегиран проект, Командире. Има много чернокожи, които работят за НАСА и в космическата индустрия.

РОКУЕЛ - Това само доказва моята теза. Няколко негри, като тренирани шимпанзета, са бутнати и натъпкани в такива неща като космическата програма, от нашите расови дегенерати - президентите и Федералното правителство, но негрите не са произвели някои от идеите или развили фантастичните организации способни да приведат хора в космоса. Негрите в НАСА са като шимпанзетата, които се научават да карат колело. Няколко тренирани маймуни, които карат колело не доказват, че шимпанзетата могат да изобретят, построят или дори да мислят за колело. Фактът е, че средният негър не е интелигентен, колкото средният бял човек.

ПЛЕЙБОЙ - Няма генетично или антропологично доказателство, което да потвърди това.

РОКУЕЛ - Знам, ти ще ми кажеш, че можеш да ми покажеш хиляди интелигентни негри и глупави бели мъже. Прекрасно осъзнавам, че има изключения от двете страни. Всичко, което казвам е, че болшинството от твоите хора е под болшинството на моите; и чисто черните са дори още по-долу. Аз имам живо доказателство за това, то стои точно срещу мен.

ПЛЕЙБОЙ - Ако имате предвид мен, аз съм далеч от чисто черен - както може да видите.

РОКУЕЛ - Именно. Ти си интелигентен човек; удоволствие е да се говори с теб. Но ти не си чисто черен като твоите предци в Конго. Сега, това може да те обиди, но ние не сме тук, за да си хвърляме цветя един на друг: Трябва да има някои бели хора в твоето родово дърво някъде, иначе нямаше да бъдеш кафяв вместо черен, правилно?

ПЛЕЙБОЙ - Правилно.

РОКУЕЛ - Добре, аз казвам, че твоят интелект идва от кръвта на моите хора. Всеки път когато те изтъкват мнoгoкратно някои умен негър и казват: ”Погледни! Виж колко умни са негрите” това, което обикновено ти показват е част от белия човек с малко негърска кръв в него. Това не доказва, че негрите са велики. Напротив, доказва, че бялата кръв може да направи частичен негър по-интелигентен.

ПЛЕЙБОЙ - Това не е доказателство, Командире. Можете ли да предложите авторитетна документация, която да поддържа вашата теза?

РОКУЕЛ - Психолог на име Г. О. Фъргюсън е направил окончателно проучване за връзката между количеството на бялата кръв и интелекта в негрите. Той е тествал всички негърски училища във Вирджиния И доказва, че чистите черни негри правят едва 70% от упражненията като белите деца. Негри с един бял прародител правят 75% като белите деца. Негри с двама бели прародители се справят по-добре, и негри с три бели прародители се справят почти както и белите деца. Откакто всички от тези негри споделят точно същата околна среда като негри, е невъзможно да се твърди, че околната среда прави тези огромни промени в представянето.

ПЛЕЙБОЙ - В неговата книга - “Профил на негро-американеца”, световноизвестният социолог Т. Ф. Птигрю посочва категорично, че степента на бял произход не се свързва в никакъв случай с Ай Кю резултатите на негрите. Според Птигрю, най-интелигентният негър, който е репортиран - с тест АЙ КЮ от 200 - е нямал следи от Кавказки произход изобщо.

РОКУЕЛ - Фактът, че можеш да ми посочиш един много черен индивид, който е интелигентен, не може да ме убеди, че средния негър е интелигентен. Тревожният факт, който виждам е, че колкото по-бели са толкова по умни са, и колкото по-черни толкова по-глупави.

ПЛЕЙБОЙ - Това е мнение, Командире, не факт. Можете ли да го подкрепите с някакво конкретно доказателство?

РОКУЕЛ - Доказателството на пожизнения опит. Никога не срещнах черен негър, искам да кажа наистина черен, толкова черен, че да изглежда лилав - който да може да говори, и мисли, както ти каза, че може. Когато го видя, може би ще си променя мнението. Всички наистина черни негри, са, или каквото вие наричате Чичо Томовци, или революционери, или те просто искат да се шляят, да грабят и да изнасилват.

ПЛЕЙБОЙ - Повечето социолози ще се съгласят, че огромното мнозинство от негри - тъмнокожи или други - не се побират в някоя от тези категории.

РОКУЕЛ - Както казах, има винаги изключения - но всеки знае, че те доказват правилото. Еволюцията показва, че в движението, ако по-висшия се смеси с по-низшия, продуктът се намира по средата, и низшият елемент започва да преобладава - с други думи - помиярщина.

ПЛЕЙБОЙ - Думите висш и низш нямат значение за генетиците, Командире - нито пък помиярщина. Всяка власт по света показва, че расовите групи на света са генетично неразличими една от друга. Всички хора, с други думи включително хибридите - са създадени равни.

РОКУЕЛ - Караш ме да плача - сълзи бликнаха от очите ми. Не знаеш ли, че тези глупости за равенството бяха започнати от еврейския антрополог на име Франц Боас от университета Колумбия? Боас беше последван от друг евреин от Колумбия на име Ген Уелтфиш. И нашият сегашен еврейски експерт проповядващ равенство е друг евреин на име Ашли Монтагу. Всички антрополози, които смеят да проповядват факти, които се знаят от всеки фермер покрай обора, който отглежда различие в качеството просто не са допуснати да оцелеят в университетите или публицистиката, защото не могат да се изхранват. Никога не сте другата страна.

Но Чарлтън Путам написа чудесна книга наречена “Раса и Причина”, показваща, че има изобилие от писмени доказателства, които да защитят моето твърдение, че негърската раса е вродено по-низша интелектуално от бялата раса. Тези идиотщини за равенство са откровено Съветски, дело на комунистическия директор - биолог Люшенко, който проповядва, че сменяйки околната среда можеш да посееш едно растение от семената на друго. Това е доктрината, която разрушава обществото ни, защото е лъжа. Не можеш да посееш житно от царевица, като му промениш околната среда.

ПЛЕЙБОЙ - Не можеш да посееш жито от царевица по никакъв начин. Във всеки случай ние говорим за човешки същества, а не за храни.

РОКУЕЛ - Аз не увъртам. Каквото казвам, е, че вярвам - евреите съзнателно извратиха науката на антропологията и биологията и генетиците със заповед да повтарят това измислено заключение - и по този начин да разрушават великата бяла раса.

ПЛЕЙБОЙ - Какво измислено заключение?

РОКУЕЛ - Тотално погрешната представа, че наследствеността няма никакво значение, и че това нямало нищо общо с ниските резултати в учението, неграмотността и незаконните деца на негрите.

ПЛЕЙБОЙ - Според генетиците, това не е така. Във всеки случай как признаването на това твърдение би довело до разрухата на бялата раса?

РОКУЕЛ - Като заблуди хората, да вярват, че негъра е само ”онеправдан”, отколкото наследствено низш; да вярват, затова че той може да бъде изчистен и подреден, като го пуснем да яде в нашите ресторанти, да учи в нашите училища, да живее в нашите квартали. Следващата неизбежна крачка е да го вземем в нашите легла, това ще доведе до помияризация, и следователно до разрушение на бялата раса.

ПЛЕЙБОЙ - Вие казахте, че евреите стоят зад този заговор. Щом те самите са бели, какво ще спечелят от тяхната собствена разруха.

РОКУЕЛ - Те няма да се смесят като останалите. Те вярват, че са прекалено чисти, за да се смесят; те мислят, че са “избрания народ” - избрани да управляват света. Но единствения свят, който могат да управляват би бил свят на низши същества. И докато Белия човек е чист, те не могат да успеят. Но когато той си позволи да се смесва с черни, тогава евреите могат да господарстват.

ПЛЕЙБОЙ - Как?

РОКУЕЛ - Те вече управляват негрите. С изключение на черните мюсюлмани, евреите на практика владеят всички големи организации за граждански права.

ПЛЕЙБОЙ - Вие сте погрешно информиран, Командире. Ключовите постове във всички големи групи за граждански права - НААКП се държат изцяло от негри.

РОКУЕЛ - Те са само фасада. Евреите действат зад кулисите, дърпат струните и държат чантите с парите.

ПЛЕЙБОЙ - Евреите, които членуват и подпомагат тези групи са стриктно в капацитета си на съветници.

РОКУЕЛ - Грешно си информиран. Както започнах да казвам, евреите искат да управляват белите хора, по същия начин, по който управляват негрите. Успеят ли веднъж да накарат белите да се смесват с черни, то те ще бъдат лесно контролируеми, колкото последните.

ПЛЕЙБОЙ - Защо?

РОКУЕЛ - Защото когато смесиш по-висш и по-низш, както казах продуктът е по низш - наполовина между двамата. Евреите ще са способни да надхитрят и победят и така да манипулират помияризираните бели хора точно както го правят с негрите. Това е всичко, за което е така нареченото Движение за граждански права; те са отговорни, ако добрите бели християни в тази страна не се събудят и обединят преди да е твърде късно, за да се възстанови естествения ред на нещата.

ПЛЕЙБОЙ - И какво значи това?

РОКУЕЛ - Раздяла. В природата всички близки елементи се грижат да бъдат заедно. Шимпанзетата не се движат с бабони, а с шимпанзета. Това е естествения ред на хората също. Видях това дори и в съвсем интегрираните колежи, когато ги посетих. Забелязах, че негрите обикновено седят и ядат на маси с други негри - въпреки че не трябва да го правят. И белите седят с други бели. Мисля, че това е естествена тенденция, и опита да се изопачи - е да се биеш с природата.

ПЛЕЙБОЙ - Не успявате да направите важна морална и конституционна разлика между избора на някой да се асоциира с неговата собствена раса, и това да бъде принуден да го направи. Ако оставим на самите хора, някои ще се смесят, а други не; и повечето американци мислят, че това е начина, по който трябва да се развият нещата.

РОКУЕЛ - Това звучи много благородно; предизвика бучка в гърлото ми. Но какво става на практика? Всеки път когато твоите хора, се местят в моя район, белите бягат; и често има насилие - от миролюбиви, благоприлични бели хора, които никога преди не са го правили, но са озлобени от черната инвазия.

ПЛЕЙБОЙ - Това е преувеличение, Командире. Статистиката показва, че все по-малко и по-малко бели се местят, когато черните идват в техните квартали; и фактът е, че насилие се случва много рядко, заради Негро-блоковете. В повечето случаи след първоначален период на напрежение, новодошлите са приети спокойно.

РОКУЕЛ - Не знам в какви квартали си обикалял, но моя собствен опит ми казва, че насилието и враждебността са правило, а не изключение. И това става двойно, когато едно от моите момчета се премести в място като Уоц. Твоите хора не само се бунтуват, те опитаха да го убият. Това е естествено. Техните инстинкти се проявяват и винаги ще се проявяват. И всяко усилие да преодолееш тези инстинкти или да отречеш тяхното съществуване, неизбежно ще бъде безуспешно. Природата ще надделее.

ПЛЕЙБОЙ - Враждебността на негрите срещу нацистите трудно може да се определи, като доказателство, че интеграцията не е естествена. Нито че анти-нацисткото насилие се ограничава с негрите.

РОКУЕЛ - Прав си, евреите са даже по-добри в това.

ПЛЕЙБОЙ - Цитиран сте да казвате, че бунтовете в Уоц, Харлем и Рочестър, и други били всъщност провокирани от евреи. Имате ли някакво доказателство, което да потвърди това обвинение?

РОКУЕЛ - Не съм казвал, че те са ги започнали; Казах, че са ги проектирали. Първо-те казват на негрите ”Вие, хора не трябва да се подчинявате на законите, които не ви харесват” точно както Мартин Лутър Куун[2] проповядва. Ако ченге арестува негър, това е “полицейска бруталност”. И на него му е казано, че трябва да отвръща. Всеки път когато полицай опита да свърши дълга си, на еврейски ориентираните негри им е казано да опитат да освободят затворника от това брутално ченге. Евреите превръщат негъра в психологическа бомба - така че когато дойде ченге и опита да свърши дълга е точно като докосване на кибрит и фитил. Бум - и край! Така се случи в Уоц. Така направиха в Харлем.

ПЛЕЙБОЙ - В Бунтовете и в Уоц и в Харлем, обема на разрушена собственост беше най-вече зает от еврейски магазини и бизнес офиси. Защо ще правят евреите насилие, което да увреди тяхната собственост?

РОКУЕЛ - Просто се случва, че повечето от бизнесмените правещи пари от негрите в гетата са евреи. Големите евреи на служба са готови да жертват малките евреи, точно като генерал жертва някои войски, за да спечели войната.

ПЛЕЙБОЙ - Но какво е възможно да спечелят някои евреи, като проектират бунтове?

РОКУЕЛ - те са родени - агитатори. Те просто не могат да помогнат и да вземат всеки и оставащите чифути винаги са тези, които страдат. Всеки път! Но те просто не могат да излязат. Това е ирационално като ада. С целия техен либерализъм и техните подстрекавания за равни права на негрите, те правят дегенерачтина и хаос, която евентуално ще ги унищожи. Дилърите на ликьор в момента. Последното лято, всички тези собственици на магазини в Уоц пищяха: ”Оу! Спрете! Слушайте! Ние сме ваши приятели!” - докато ги бият и им пръскат мозъците. И това е само началото, само модел на нещата, които ще дойдат. Това лято предсказах, че ще изригне расово насилие, дори по-мощно от Уоц - всичко, заради тези две низши раси, които правят проблеми.

ПЛЕЙБОЙ - Съдейки, че негрите са по-низши от белите, вие казахте преди малко, че правите тази оценка на базата на представянето. Намирате ли евреите по-низши в някои отношения?

РОКУЕЛ - Никога не съм обвинявал евреите, че са неспособни в представянето си. Реалистично, мисля, че има шанс те да превъзхождат всеки друг в условията на действителните умствени способности. Мисля, че средния евреин е вероятно по-интелигентен мошеник от средния неевреин, защото дълги години е трябвало да живее с неговите чифути. Следователно се е развила раса от евреи, които са по-пъргави умствено от останалите от нас.

ПЛЕЙБОЙ - В какъв смисъл считате, евреите за по-низши тогава?

РОКУЕЛ - Духовно. Аз вярвам, че човешкото същество, с цел да бъде успешна личност, в допълнение на развитието си - измисляне на ракета или нещо друго - трябва да има нещо, в което да вярва, нещо повече от собственото му оцеляване, нещо, което е дори малко по-голямо от самия него. Евреите нямат. Те дори имат равин, който си призна, че е атеист - равин Шеруйн Уайн от Бирмингам, Мичиган.

ПЛЕЙБОЙ - Може би не знаете, че настоящото църковно движение, което се бори за намаляващата вяра в Бога се корени сред протестантските среди. Във всеки случай убежденията на Равин Уайн са глас на малцинството и никакъв случай не могат да представят тези на еврейските вярващи като цяло. Повечето евреи продължават да вярват в Бог и сядат да четат Тората.

РОКУЕЛ - Евреите говорят много за Бог. Но всъщност техния Бог точно както каза Маркс са парите. Кеш! Това е където евреите се провалят - в тяхната липса на идеализъм. Повечето от тях са стриктни материалисти в сърцата си. Където и да са отишли евреите, те се преместват в приятелска, нищо неподозираща страна и незабавно започват да се тъпчат с ресурсите на народа. Той мисли, че евреите са заети в бизнеса, но всъщност те изяждат живота на страната. И когато народа започне да ненавижда тяхната злоба и алчност, и или да изрита евреите или да ги убие, те винаги започват да пищят ”преследване”! Това не е преследване. Това е самозащита.

ПЛЕЙБОЙ - Да не би да намеквате, че Хитлер е бил справедлив, унищожавайки 6  000 000 европейски евреи?

РОКУЕЛ - Не вярвам нито за минута, че някакви си 6 000 000 чифути са били унищожени от Хитлер. Никога не се е случвало. Искаш ли да ти го докажа?

ПЛЕЙБОЙ - Продължете.

РОКУЕЛ - Имаме статистика на броя на евреите в света през 1939, преди Втората Световна Война: 15 688 259; и статистиката за броя им след Войната: 18 000 000. Сега ако вземеш броя на евреите след Войната - и добавиш 6 000 000, които ти каза че са обгазени, се получава резултат от 24 000 000 - което значи, че би трябвало да има 50% увеличение на еврейската популация за период от 5 години. Дори хора добри в секса, като евреите не биха могли да се репродуцират толкова бързо. Така, че виждаш самата статистика на евреите ги разобличава като лъжци!

ПЛЕЙБОЙ - Какъв е вашият източник за тези статистики?

РОКУЕЛ - Довоенната статистика идва от световния алманах от 1947 година, страница 219, а следвоенната фигурира от Ню Йорк Таймс, 22 февруари, 1948, статия от Хенсън Болдуйн.

ПЛЕЙБОЙ - Оставете статистиката, отричате ли валидността на документалните фото доказателства, показващи газовите камери, и хилядите тела захвърлени в рововете на концентрационните лагери?

РОКУЕЛ - Недвусмислено отричам, че има някакво валидно доказателство невинни евреи да са били систематично избивани от нацистите. Фотографиите, които сте виждали представяни като снимки на убити евреи са идентифицирани като снимки на телата на немски цивилни - предимно жени и деца и бежанци, които са били убити в целонощната съюзническа бомбардировка над Дрезден, която унищожи 350 000 невинни хора.

ПЛЕЙБОЙ - От кого са били идентифицирани по този начин снимките?

РОКУЕЛ - От Мат Коел, моят изследовател - отговорник, който казва, че можеш да разпознаеш фона на от тези така наречени нацистки зверски фотографии като сгради на Дрезден.

ПЛЕЙБОЙ - Ние не приемаме данните на вашия изследовател като авторитетни.

РОКУЕЛ - Имам убедително доказателство, което да докаже, че някои от тези “документални” фотографии са трикове, чисто и просто. В списание издавано от евреите и продавано из цяла Америка, те показват бутилка, която се предполага, че съдържа сапун правен от германците от бедни, мъртви, обгазени евреи.

ПЛЕЙБОЙ - Какво доказателство имате, за да твърдите, че това е измама?

РОКУЕЛ - Здрав разум. Този сапун може да е направен от всичко; може да е топен от дузина парчета спасителен пояс. Но моето основно доказателство е как абсолютно абсурдната цяла анти-нацистка литература, която четете е: статия в списание Сър, март 1958, за това как нацистите обгазявали, изгаряли и убивали всекиго. Писана е от “бивш ефрейтор от SS”, който казва това на американски сержант, подписал се е “Леу Кор”. Добре “Леу Кор” е просто Рокуел произнесено на обратно. Написах го сам - като тест. Написах най-гнусните лъжи, за който можех да мисля! И те са тук, отпечатани всичките в това списание. Виж фотографиите! За тях се предполага да бъдат действителни снимки на нацистките жертви, споменати в статията - жертви, които аз измислих!

ПЛЕЙБОЙ - Вашето собствено желание да лъжете за нацистките зверства не доказва, че евреите са направили същото нещо, Командире. Отхвърляте ли също свидетелските показания на стотици оцелели от затворническите лагери, които са дали показания като очевидци на нацистките жестокости?

РОКУЕЛ - Имам писмена клетвена декларация от еврейски доктор, затворник в Аушвиц, който каза, че е нямало газови камери.

ПЛЕЙБОЙ - Имате ли тази декларация?

РОКУЕЛ - Ще ти изпратя фотосът. Вярвам, че газовите камери в тези концентрационни лагери са построени след войната - от еврейски офицери. Знаем това със сигурност: Били са предимно еврейски офицери, които са ходили да освобождават тези лагери. Те са били и чифутските офицери, по време на Нюрнбергския процес. Те са били тези, които са изтезавали невинни нацисти, използвайки всякакъв тип от гнусни методи, за да приготвят фалшивите доказателства.

ПЛЕЙБОЙ - Можете ли да докажете тези си твърдения?

РОКУЕЛ - Знам няколко случая, в които Американски персонал подава оставка с отвращение, за методите, които са използвани.

ПЛЕЙБОЙ - Това не доказва, че изтезанията са били използвани, за да се извадят фалшиви показания. Във всеки случай, Вие все още не сте казали дали отхвърляте показанията на очевидците за нацистките зверства.

РОКУЕЛ - Категорично ги отхвърлям. Загубих една камара време, пред съда, след като бях нападан и бит от еврейски банди, и съм виждал същите тези чифути да стоят на свидетелската банда със сълзи, стичащи се по лицата им, и да лъжат как съм ги бил нападал! Евреите са световните господари на лъжата! Те са гениални в това отношение. Защо, когато чифут стой на свидетелската трибуна, той дори не се нуждае от лук, за да започне да реве?

ПЛЕЙБОЙ - Казвано е, че Вие държите модел на газова камера тук, в централата си. Вярно ли е?

РОКУЕЛ - Не, но имаме електрически стол, което вече е голям подвиг - символ за Америка с пърженето на Розенбергови[3], и има стотици хиляди Розенберговци бягащи около Америка, които се нуждаят от пържене или обгазяване.

ПЛЕЙБОЙ - Под “повече Розенберговци” какво имате предвид - евреи или комунистически шпиони?

РОКУЕЛ - Повече комунисти евреи. Те на практика са едно и също нещо.

ПЛЕЙБОЙ - Казвате че много евреи са комунисти, или че много комунисти са евреи?

РОКУЕЛ - Използвам термина ”Комунистически евреи”, в точно същия смисъл, в който казвам “Италиански гангстери”. Повечето италианци не са гангстери, но всеки знае, че мафията е предимно италианска. Добре, моят опит ми казва, че комунизма е еврейски, колкото мафията е италианска. Факт е, че почти всички от осъдените шпиони за комунизъм са били атеистични евреи като Розенбергови. И интернационалния комунизъм беше въведен от евреина Карл Маркс и оттогава се води главно от евреи - като Троцки.

ПЛЕЙБОЙ - Сталин, Хрушчов, Брежнев, Косигин и Мао Дзе Дун, И много други сигурно не са евреи.

РОКУЕЛ - Евреите работят сега предимно като шпиони и агитатори за червените. Ако нямаш нещо против не съм казал, че няма голям брой евреи, които презират комунизма.

ПЛЕЙБОЙ - Още Вие казахте, че има стотици хиляди еврейски комунисти в Америка?

РОКУЕЛ - Може би повече.

ПЛЕЙБОЙ - Какво доказателство имате, за да подкрепите тази цифра?

РОКУЕЛ - Обикновената статистика. 14 от 16 американци осъдени по нашите съдилища за комунистически шпионаж са етнически евреи, а един от тях негър. От 21 комунистически лидери осъдени в съда на Медина 19 са етнически евреи. В така нареченото “Второ Политбюро” 90% от подбраните за комунистически лидери са етнически евреи.

ПЛЕЙБОЙ - Общия резултат на осъдените шпиони, които вие казахте, че са евреи възлиза на 33. Това е далеч от стотици хиляди.

РОКУЕЛ - Има също доказателство черно на бяло. Дори и в техните собствени публикации, евреите не се крият от еврейските основи на комунизма. Всеки може да го види. Например, най-тиражираният комунистически вестник в Америка не е “Работникът”, а вестник публикуван на идиш, на име “Сутрешна свобода”. Всеки американец може да вземе копие от този еврейски комунистически вестник и да го прочете на английски, откритата комунистическа държавна измяна, която те проповядват.

ПЛЕЙБОЙ - За гледищата на „Сутрешна свобода” със сигурност не може да се каже, че рефлектират върху повечето от американските евреи, Командире. Можете ли да дадете специфичен пример, за про-марксистко изявление от някои от признатите говорители на американското еврейство?

РОКУЕЛ - Само едно? Това е лесно. Нека вземем изявлението направено от равин Стивън Уайс; той е един от водещите говорители на американското еврейство.

ПЛЕЙБОЙ - Той почина през 1949.

РОКУЕЛ - Добре, преди да умре той написа: ”Някои го наричат комунизъм - аз го наричам юдаизъм.” Това е директен цитат. Аз бих казал, че е твърде недвусмислено, нали?

ПЛЕЙБОЙ - Може ли да ми дадете доказателство за това изявление?

РОКУЕЛ - Разбира се. Ще ти го изпратя.

ПЛЕЙБОЙ - Имате ли някакво осезателно доказателство, за да потвърдите вашите тези?

РОКУЕЛ - Ще приемеш ли доказателство, базирано на статистически образци?

ПЛЕЙБОЙ - Да го чуем.

РОКУЕЛ - Извън броя на евреите, които знам персонално да са комунистически шпиони, огромна пропорция - най-малко 50%, може би стигат до 85% или 90% - са про- червени; или са партийни членове или симпатизанти преди или след това - факт, или открито и всезнаещо се помагат и финансират комунистическите организации, и подпомагат комунистическата вълна в правителството, или асистират на комунистическите врагове, които убиват американци, или съзнателно прикриват легалните доказателства, които ще осъдят такива предатели.

ПЛЕЙБОЙ - Вашите собствени предположения за политическите симпатии на евреите, които знаете персонално, трудно могат да бъдат приети като доказателство, което да подкрепи вашите твърдения, Командире. Например стотиците хиляди, които вие казахте, че са про - червени. Във всеки случай, казахте, че те се нуждаят от “пържене или обгазяване”. Под какъв предлог?

РОКУЕЛ - Държавна измяна. Всеки - не само евреите, който е със съмнителни прокомунистически данни, или предателски ционизъм, или подривни атаки срещу тази страна или народа и трябва да бъде разследван и арестуван и доказателството поставено преди присъдата. Ако са подведени под отговорност, те трябва да бъдат съдени за измяна, и ако са осъдени, трябва да бъдат убити.

ПЛЕЙБОЙ - Как?

РОКУЕЛ - Добре, трябва да има стотици хиляди от еврейски предатели, които трябва да се екзекутират, не го забравяй. Не виждам как може да се държат толкова много хора по електрически столове, и да се свърши работата преди да са измрели от старост; така че изглежда масовите газови камери са единственото решение за комунистическия предателски проблем в Америка.

ПЛЕЙБОЙ - Вашето предложение за газови камери като “решение на комунистическия предателски проблем” напомня на “окончателното решение за еврейския проблем” въведено от нацистите в Германия. Планирате ли да поведете друг анти-семитски кръстоносен поход по линиите, очертани от Хитлер?

РОКУЕЛ - Кръстоносния поход, който планирам да поведа ще бъде в доста по-голям обсег от предишния. Хитлер създаде локален “лабораторен експеримент”; той ме снабди с идеология, по същия начин, по който Маркс снабди Ленин. Моята задача е да обърна тази идеология в Световно движение. И никога не ще бъда способен да го постигна, проповядвайки чист Арианизъм като Хитлер - прославяйки нордическата германска раса, като господарска раса. Има обаче лесно разпознаваема господарска раса: бялата раса. Можеш да я намериш навсякъде по света. Това е, за което се боря - не Арианизъм, а бяла християнска солидарност. За напред, ще настоявам да спечеля народите на Гърция[4], Германия, Италия, Англия, Канада, Франция, Испания, Латинска Америка, Родезия, Южна Африка[5] хората от всяка бяла християнска страна по света. Ще се опитам да оформя всичките бели християнски страни на земята в едно расово, религиозно, политическо и военно единство. Искам евентуално да имат хегемония.

ПЛЕЙБОЙ - Над не - белите, не - християнски страни?

РОКУЕЛ - Над Афро-Азиатския блок, който за мен е най-опасната заплаха на земята. По-лоша дори от бомба! Тези хора имат, нещо, което и комунизма и демокрацията загубиха. Те са фанатици! Те са пълни с тези диви очи вперени във вярата, че белият човек постепенно губи. Ако те някога се обединят ще бъдат почти милиард срещу белите - съотношение на 7 срещу 1[6] Те се развъждат толкова бързо, че съотношението може да бъде десет или петнадесет на един скоро. Когато тези милиарди от примитивни цветнокожи хора са способни да контролират атомна или водородна бомба, както Червен Китай може би ще може скоро, ние може да ликвидираме стотици милиони от тях, и да има още изобилие от войски, което би могло да дойде. Бялата раса не би могла да продължава такъв тип кървав курс твърде дълго. Ще бъдем унищожени! Грамадански маси от полуживотни - цветнокожи хора просто ще ни изметат, и няма да има абсолютно нищо, което да направим. Ще бъде крайна победа на количеството над качеството - освен ако белите хора не се обединят първи. В истински проблем сме, ако цветнокожите се обединят първи. Не правете грешка: ще има битка Армагедон, и тя няма да бъде между комунизъм и демокрация, а между цветнокожи милиони на света и малките, но елитни корпуси на белите хора; идеологически, икономически и философски въпроси ще играят малка или никаква роля. Когато времето дойде - и е по-късно, отколкото мислим - планирам да бъда готов не само, за да защитя себе си, но и да поведа милионите от бели навсякъде по света, които днес глупашки приказват, че не знаят какво става.

ПЛЕЙБОЙ - При груба оценка на вашата национална членска маса с обхват от 25 до 100. Предлагате ли да водите белите християнски нации с една шепа привърженици?

РОКУЕЛ - На първо място, ние сме световно движение точно както комунизма е световно движение, повече от локална или национална организация. Открихме Световен съюз на националсоциалистите, на който аз съм международен Водач. На второ място, ти имаш грешна статистика. Само в тази страна имаме около 500 щурмовака - това са мъже готови за улична битка - плюс около 1500 членове на партията. Също около 15 000 кореспонденти - хора симпатизиращи на нашата кауза, които пишат и даряват. А нашите членове в чужбина броят хиляди.

ПЛЕЙБОЙ - Къде в чужбина?

РОКУЕЛ - Нека ти изброя страните. Аржентина - Хорст Айхман, синът на Адолф Айхман е нашият представител там; той е или в затвора или изчезнал, но движението ни расте там. В Австралия движението е временно скарано, но водача - американец обикаля, тайно опитвайки да събере групата отново. В Испания, имаме доста добро тайно движение, но Франко не го одобрява, така че трябва да стоим прикрити. В Англия, Колин Джордан работи широко открито - и се справя много добре, Във Франция имаме страшно добра група; всичките бяха арестувани съвсем наскоро. В Белгия, назначих бивш есесовски парашутен десантчик, на служба, и той се справя чудесно. В Швеция имаме огромна група; всички са били арестувани. В Австрия - нашето момче е в затвора, така че нещата са доста разбити там. В Канада, Джон Бийти оглавява огромно и успешно движение. Нашият водач в Чили е в затвора, в Германия, работим под прикритие, нашият лидер е зад решетките, за кратко. В Холандия се справяме добре. В Ирландия, всичко върви с бързи темпове. В Италия имаме наистина голямо движение. В Япония, едно от нашите момчета се промуши като Социалистически депутат в парламента. Спомняш ли си?[7] Нова Зеландия настъпва ускорено. Но нещата в Норвегия не са толкова добре. Имаме спретната група в Южна Африка, въпреки това и в Родезия също. Така, че виждаш имаме разделения по целия свят. Те са все още малки. Но в крайна сметка минали са само 20 години, откакто Хитлер загина. Двадесет години след като Христос е бил разпънат на кръста, почти е нямало християни. Точно сега, последователите на свастиката са из катакомбите, като привържениците на кръста тогава. Не мога да кажа, че сме Християнско движение в буквален смисъл; всъщност лично аз съм агностик. Но вярвам дълбоко, че има по-висша сила от нас, която ни помага в нашата борба да поддържаме света естествен и расово чист - като антипод на извращението и помияризацията. Имаме идеология, посвещение, вяра, енергия, за да се противопоставим с фанатизъм на фанатичния Афро-Азиатски блок. Заради, това ще продължаваме да растем; заради това - евентуално ще вземем надмощие.

ПЛЕЙБОЙ - Можете ли да ни кажете точно как планирате да осъществите тази идея, със или без божествена намеса?

РОКУЕЛ - Имам план с 4 фази. Първата фаза е да спечеля масите; нищо не можеш да направиш, докато не спечелиш масите. За да ги спечелиш без пари, без положение, без публично пространство - трябва да станеш драматична фигура. С цел да постигна това, трябваше да търпя много боклук - наричан съм смахнат и чудовище и какво ли не. Но развявайки свастиката, аз печеля масите. Втората фаза е да ги изведа от заблуждението на фалшивата представа, която те имат за мен, да ги образовам за моята реална програма. Третата фаза ще бъде образованите хора да се организират в политическа единица. И четвъртата фаза ще бъде тази политическа единица да се превърне в машина, която да спечели политическата власт.

Това е планът. Има припокриване, разбира се. В момента сме някъде 50% вътре във втора фаза; всъщност започваме да образоваме хората - в интервюта като това, чрез говорене пред колежи и други. Другите 50% са още първа фаза - просто да скандализираме хората, да осъзнаят, че има такова нещо като Американската нацистка партия, а не да ни наричат, каквото си знаят, доколкото въобще ни наричат някак си.

ПЛЕЙБОЙ - Какъв тип скандализиране?

РОКУЕЛ - Добре, не съм го направил още, но една от моите най-големи амбиции е да наема самолет, да опиша огромна димна свастика и да летя над Ню Йорк Сити - на рождения ден на Хитлер. Такъв тип неща. Или мога да взема един самолет, който да направи звездата на Давид, аз ще дойда с друг самолет ненадейно и ще разпръсна кафяв дим навсякъде - на рождения ден на Бен Гурион. Проверих Федералните правила и те не биха могли да опропастят тези ми идеи. Всичко, от което се нуждая са парите, за да го направя. Но това е в бъдещето. Едно от най-големите неща, които вече сме направили за да пропагандираме себе си е нашето: ”Маймунски нещастни случай - билети и лодки за Африка”. Това е нашето най-популярно съобщение - пощенска поръчка; бели средношколци си ги поръчват с хиляди. Би ли желал да ти прочета какво може да направи с билета един негър?

ПЛЕЙБОЙ - Продължете.

РОКУЕЛ - Шест неща. Първо: безплатно пътуване до Африка на луксозен лайнер с форма на Кадилак, Второ - избор да откъсне всички банани и мисионери, които желае по време на курса, безплатно да си приготви крехкото месо. Членовете на НААКП[8] могат да стоят отпред и да се въртят около джаз бандата на Мартин Лутър Куун. Трето: варел пълен с грес, деликатно напарфюмиран с негърска пот. Четвърто - картина в рамка на Елеонор Рузвелт и Хари Голдън. Пето: неохранявана пилешка клетка и парче диня на бюрото, плюс риба и чипс за закуска. И Шесто: изобилие от вино, марихуана, хероин и други освежителни напитки и не на последно място - на другата страна предлагаме бели либерални миролюбиви отрепки, годишна доставка за “Днешното Негро”. Описва се като “Лесно смесващ се прах - само пръснете този мръсен черен прах върху някой тротоар, пуснете малко вода на него, и готово! Стотици негри подскачат - малки негри, големи негри, дебели негри, кльощави негри, светли негри, черни като полунощ негри, червени негри, дори еврейски негри.” Тук се чете, ”Защо чакаме? С този прах “Днешното Негро”, всеки негъролюбец - миролюбив битник - отрепка може да има всичките негри, който може да изтърпи!” Искаш ли един брой? Мога да ти изпратя вкъщи.

ПЛЕЙБОЙ - Пощенската поръчка с омразна[9] литература ли е основният ви източник на приходи?

РОКУЕЛ - Това, плюс въвеждащите такси от новите членове; плюс малки дарения от тези, които вярват, в това, което се опитват да направят; плюс постъпките от специални събития като някои от нашите “омразни бавачески песнички. ”

ПЛЕЙБОЙ - Какви са те?

РОКУЕЛ - Големи музикални джамборета. Държим ги на патриотични празници.

ПЛЕЙБОЙ - Ще ми дадете ли пример за омразна - баваческа песен?

РОКУЕЛ - Разбира се. Помни, че ти попита за това: ”Звъни звънеца, време за игра…денят на белия човек дойде…Съберете тези глупости за равенството…Натикайте ги до кея…Америка за бели…Африка за черни…Изпратете тези човекоподобни маймуни обратно по дърветата…закарайте негрите обратно…Двадесет милиона грозни чернилки са готови да си вървят…Америка за бели…Африка за черни…Звъни звънеца, време за игра…денят на белия човек дойде…изритай шимпанзето с грозната му пръчка…Изритай животното с неговото копие…” Това е само първата част от тази песен. Искаш ли да чуеш повече?

ПЛЕЙБОЙ - Не, добихме основна идея.

РОКУЕЛ - Добре, аз вярвам, че човека трябва издига знамето си, и да казва какъв е. Това е единственото, което искаме да направим.

ПЛЕЙБОЙ - Имате ли някакви анти-еврейски балади във вашата омразна - баваческа фонотека?

РОКУЕЛ - О, да! Една от любимите ни е “Евреите са свършени през 72-ра”. Върви с мелодията на Мадмоазел дьо Арменитер (френска мелодия). Искаш ли да я чуеш?

ПЛЕЙБОЙ - Ще я чуем.

РОКУЕЛ - “Евреите са свършени през 72-ра, парле-ву…евреите са свършени през 72-ра парле - ву…Ще ги храним с бекон, докато зареват…и ще ги изпратим всичките в истинския ад…Хинки, динки парле-ву…” Припева се повтаря, И след това идва следващия куплет: ”Ще откраднем ножа на Равина и неговата ножница…и ще го накараме да го прави със зъбите си…Хинки динки, парле-ву. ” Останалата част, не си я спомням.

ПЛЕЙБОЙ - Песента казва, че евреите ще са “свършени през 72-ра”. Важна ли е тази дата по някакъв начин?

РОКУЕЛ - 1972 е годината, в която ще бъда избран за президент като националсоциалист. За 5 години администрацията на Джонсън ще остави страната разкъсана и пълна с расово напрежение, че на някой Републиканец ще му е в кърпа вързано да спечели през 1968. После през 1969 голяма икономическа катастрофа ще удари тази държава.

ПЛЕЙБОЙ - Икономиката на нацията, никога не е била по-здрава, отколкото днес, и повечето икономисти предричат, че края на възхода не се вижда.

РОКУЕЛ - Въпреки всичко, ще има икономическа катастрофа, все пак не съм сигурен от каква природа. Ще бъде инфлация. Казвам това, защото всичко построено е базирано на пясък. Така наречения Американски просперитет се основава на дългове, война и инфлационни пари, които нямат никакво покритие. През 1969 всичко ще се срути като къща от карти, и президента ще бъде обвинен за всичко. В произтичащия икономически хаос, плюс расовата война, народът ще приветства човек, който стой недвусмислено зад бялото християнско мнозинство.

ПЛЕЙБОЙ - Какво Ви кара да мислите така?

РОКУЕЛ - Докато пътувам, намирам, че хората навсякъде, от най-малките градчета, до огромните мегаполиси търсят това, което им предлагам. Повечето от тях, не са съгласни с моята откритост, но ако ги отведеш настрана, и ги попиташ лично, те вероятно ще ти кажат: ”Рокуел е с правилна идея: белите християни трябва да доминират. ”През 1972 г. с разбита икономика и разръфан апарат, с натиска на негрите, с агитациите на комунистите, всички тези духовни празнини, със страха и предателството на нашето правителство, масите от обикновени бели хора ще трябва да се дигнат. Те ще искат истински лидер в Белия дом, като Уолтър Женкинс и неговите приятели. Ще търсят бял водач, с куража на Малкълм H, с куража да се изправи и да каже, : ”Аз ще разделя окончателно бялата и черната раси, ще запазя бялото християнско доминиране в тази страна, ще обгазя евреите комунисти, и други предатели, хванати за държавна измяна. И ако това не ви харесва, знаете какво можете да направите. ”

ПЛЕЙБОЙ - Сериозно ли мислите, че можете да бъдете избран на тази трибуна?

РОКУЕЛ - Да. Нещата ще станат толкова отчаяни дотогава, че няма да има значение дали имам два рога и опашка. Просто ще бъда изстрелян в офиса.

ПЛЕЙБОЙ - Ако сте избран, кой от съвременните публични личности бихте назначили във Вашия кабинет?

РОКУЕЛ - Ако той беше още жив, щях да назнача Генерал Дъглас Маккартър за държавен секретар. За секретар на отбраната, пенсионирания генерал от флота “Чести” Пулър. За съдебен генерал Дж. Еджард Хувър. За секретар на вътрешните работи, губернатора на Алабама Джордж Уолъс. Нека да помисля за другите: Сенатори Уилям Дженър и Хари Бърд, Чарлс Линдбърг - и Уилям Бъкли; той няма да се съгласи, но мисля, че неговата интелигентност със сигурност може да е полезна.

Ще трябва да се съгласиш, че това е кабинет, който ще накара всеки жив евреин да сънува кошмари.

Ще започнат да плуват за Израел, дори преди да съм се заклел. Но не мисля, че има човек в този кабинет, който да е известен като антисемит.

ПЛЕЙБОЙ - Ами какво ще кажете за анти-негро?

РОКУЕЛ - Предпочитам да ги наричам про-бели.

ПЛЕЙБОЙ - Ако имате картбланш като върховен ръководител, бихте ли осъществили диктатура подобна на тази на Хитлер?

РОКУЕЛ - Бих възстановил американската конституционна република, по начина, по който е основана от нашите авторитарни прадеди, които са били по същество националсоциалисти точно като мен.

ПЛЕЙБОЙ - В никакъв случай, създателите на американската република не са се опитвали да ограничат демократическите права - “Свобода и правда за всеки”. Как може да ги наричате нацисти?

РОКУЕЛ - На първо място, аз не вярвам в демокрацията. Второ, не са вярвали и нашите бели прадеди. Вярвам както тях в авторитарна република с ограничен електорат - точно както един от писателите на нашата конституция е искал да бъде страната. Когато тези бели християни са седнали да пишат Декларацията за независимостта, не е имало черни граждани, за които да се тревожат. В тези времена всички негри са били роби; но днес благодарение на някои отделни поправки, нашата конституция разрешава дори на най-черните диваци да се ползват със същите права като техните бивши бели господари.

ПЛЕЙБОЙ - Тогава Вие подкрепяте лишаването от граждански права на негрите?

РОКУЕЛ - И отнемането на гражданството им.

ПЛЕЙБОЙ - И възстановяването на робството?

РОКУЕЛ - Не, сега имаме машини, които да правят тяхната работа. Просто ще им отнема гражданството и след това ще им предложа алтернативите или да се завърнат Африка с нашата щедра помощ и да основат модерна индустриална нация, или да бъдат преместени в резервати, както се е случило с индианците, когато те са станали проблем за оцеляването на белите хора.

Това ще се отнася и за теб, между другото.

Нищо лично, разбери ме; Харесвам те персонално, но не мога да правя изключения.

ПЛЕЙБОЙ - Разбира се, че не. Какво бихте направили с 6 000 000 евреи в Америка?

РОКУЕЛ - Мисля, че с евреите може да се справим по-скоро индивидуално, отколкото като група - както е с негрите, заради тяхната раса. Както казах по-рано, според мен - всички евреи на практика са свързани с държавната измяна. И повтарям дали евреи или не, те трябва да се разследват и случаите им да са с предимство; ако са обвинени, да бъдат съдени, ако са осъдени, трябва да бъдат убити.

ПЛЕЙБОЙ - Отърваването на евреите и негрите, би ли попълнило вашия списък, на тези, които трябва да бъдат премахнати?

РОКУЕЛ - Не съвсем. Бих премахнал също и педерастите. Презирам ги повече от всичко. Те са един от най-грозните проблеми на обществото ни, и би следвало да се премахнат - не знам дали с газ, или какво, но така, че да не тровят обществото. Ако настояват да бъдат педерасти, може би трябва да ги наврем на някой остров - но със сигурност не в обществото. Те са крайния символ на разрушаващата се цивилизация.

ПЛЕЙБОЙ - Щом сте ангажиран с проблема, Командире, бихте ли отговорили на честите твърдения на психиатри, че атмосферата без жени на военен аскетизъм и узаконена враждебност, която характеризира вашият “манастир на омразата”, както нарекохте вашата централа, се явява идеално убежище за тези, които потискат хомосексуални тенденции?

РОКУЕЛ - Моят отговор е, че това е стандартно еврейско твърдение. Най-големият обвинител, че сме сборище на хомосексуалисти е Уолтър Уйнчъл, чието истинско име е Изхадор Израел Липшиц, или нещо такова. Той винаги ме нарича “Джордж Линкълн Рокуел, кралицата на нацистите”, казва, че съм обратен и така нататък. Изобщо, открих, че самите евреи, както е казал Хитлер, са най-ловките лъжци на света, които обвиняват другите за техните собствени престъпления.

ПЛЕЙБОЙ - Не сте отговорили на твърдението, че вашата партия е рай за хомосексуалисти.

РОКУЕЛ - Добре, мисля, че има тенденция педали да идват тук, защото за педал, това място е изкушаващо както училище за девойки, би било за мен. Когато и да хвана някой от тях, аз го изхвърлям навън; полицията щеше да хване двама по време на акт. Двама от тях напуснаха ръка за ръка. Опитах да ги дам под съд. Ние не толерираме такъв тип неща.

ПЛЕЙБОЙ - Какво ще кажете за хетеросексуалните отношения? Забранени ли са и те?

РОКУЕЛ - Абсолютно не. Всеки мъж, който не се забавлява енергично с нормален секс, не може да бъде нормален националсоциалист. Един от най-добрите американски нацисти, който някога съм познавал, използваше вулгарния израз,: ”Тези, които не чукат, те няма да се бият.” Лично аз не бих го казал толкова рязко, но сърдечно се съгласявам с тази доктрина. Никога не съм познавал смел мъж - боец, който да не се наслаждава на здравия сексуален живот.

ПЛЕЙБОЙ - Женени ли са някои от вашите хора?

РОКУЕЛ - Няколко, но повечето са или сами, или разведени като мен. Аз вярвам много силно във важността на здравия морал, който да защити цивилизацията, но е почти невъзможно за момче от нашите среди да има нормален брак и семейство; така че повечето от нас нямат избор и не се впускат в ангажиращи връзки. И аз може да добавя, да перифразирам Френски бон мот, vive le arrangements. Но трябва да призная, че е много трудно, най-вече за мен да има някакви нормални отношения с жени, откакто попадам толкова често в тази връзка за политическото изнудване.

ПЛЕЙБОЙ - Истина ли е, че изисквате от вашите партийни членове да се закълнат под клетва, че няма да пият, да пушат или да псуват?

РОКУЕЛ - Всички мои офицери полагат клетва срещу пиенето, включително и аз. Повечето са положили клетва също и против пушенето. Лично аз, не пуша с изключение на тази мамулена лула, която пуша от толкова дълго, че е станала един вид запазена марка. А за псуването, трудно е то да се спре, в размирните ситуации, в които живеем точно както въоръжените сили; но правя всичко възможно, за да му се противопоставя.

ПЛЕЙБОЙ - Използвахте вулгарни думи в това интервю. Това добър пример ли е за вашите хора?

РОКУЕЛ - Добре, освободил съм се от клетвата за професионални изяви като тази. В разговора с теб, използвах думи като “nigger” и “kike”, защото това е голямо интервю и искам да привлека вниманието - да шокирам хората, които слушат това, което казвам. Ако бях употребил да кажем любимата дума на негрите - “mother fucker” - бих казал, че наблюдението ти е точно и да си направя изводите. Но в личен разговор, нито аз, нито някой от моите членове използва такива думи - или друг вулгарен език.

ПЛЕЙБОЙ - Забранявате ли също и употребата на наркотици?

РОКУЕЛ - Разбира се. Имаше две момчета, за които подозирах, че пушат марихуана, но ги изхвърлих и предадох на полицията. Пристрастяването към някаква дрога е умствена дегенерация, както и физическа, и всички тук сме сериозни до смърт към нашето посвещение за здраво тяло, и здравомислеща философия.

ПЛЕЙБОЙ - Част ли е каратето или джудо инструкциите от вашата тренировъчна програма?

РОКУЕЛ - Не до такава степен. Намирам, че докато не си истински експерт в каратето или джудото, не ти помага кой знае колко. Докато не го използваш инстинктивно, няма никаква употреба изобщо. Така че се концентрираме върху физическите упражнения, бокс и тренировки с оръжия.

ПЛЕЙБОЙ - Какви оръжия?

РОКУЕЛ - Пушки и пистолети.

ПЛЕЙБОЙ - С каква цел?

РОКУЕЛ - Самозащита. Вярвам, че белите хора в Америка, трябва да научат методите за оцеляване в случай на расова анархия и бъркотия в страната.

ПЛЕЙБОЙ - Споделяте ли вярата на някои от властта, за важността - населението да бъде подготвено, за въоръжена комунистическа инвазия в континентална Америка?

РОКУЕЛ - Те се шегуват със себе си. Ако има комунистическа инвазия, те трябва да си кажат молитвата, за да оцелеят. Ще ги спрат сами - бягайки около плевелите с пистолети като малки момчета, които играят на ченгета и крадци. Всичко, което правят се изчерпва, с това, че си предават емоционален катарзис. Изразходват милиони долари, а изпращат много добри хлапета по затворите, за притежание на оръжие. Струва ми се, че са като Клана. Тяхната цел дотолкова, доколкото е била готова е хубава. Аз съм за нея. Поддържам принципите на Клана, идеите и всичко друго, с изключение на Анти-католицизма, но от моята гледна точка методите им намирисват.

ПЛЕЙБОЙ - Какви методи?

РОКУЕЛ - Частичния им тероризъм. Чувствам, че тероризма е валидно оръжие в партизанската война, или в който и да е вид война; и в обстоятелствата, в която страната е изпаднала, бих подкрепял тероризма, ако може да свърши работа - ако би работил. Преди стотина години, аз щях да бъда Клансмен с въже, оръжие и пълно снаряжение[10]. Бих ходил навсякъде по време на Реконструкцията, за да спася Белия юг. И да не се бърка за тероризма: Вършел е работа. Но днес, играе директно в ръцете на Мартин Лутър Куун; произвежда мъченици за Северната преса, за либералите, и не възпира негрите повече.

ПЛЕЙБОЙ - Като оставим настрана, Вашата вяра, че расовото насилие срещу негрите се е превърнало в самозащита, имате ли някакво морално възражение срещу войните?

РОКУЕЛ - Не въобще. Аз възразявам срещу войните межди белите. Това е, което правихме с векове - да се бием по между си и да се унищожаваме едни други. Северът срещу Юга е перфектен пример; най-голямото кръвопролитие, което сме имали, каймакът на белите хора се унищожи, и всичко, заради негрите. Не реши нищо; не промени нищо с изключение, на това, че много добри бели хлапета бяха убити. Против това съм! Ако имаме още някакви войни, искам да се бия срещу червените китайци, или срещу евреите, или да ида из Африка и да се бия с негрите.

В това мога да видя някакъв смисъл. Доколкото насилието е съсредоточено на индивидуална основа, когато дойда на власт планирам да се въведе дуелирането за офицерите от въоръжените сили. Целя две неща с това: първо, да поддържам корпус от офицери, които не се страхуват да се изправят срещу смъртта - не само в случай на война; и второ, да възстановя концепцията за личната чест. Не мисля, че ходенето до съда и разпита са истинска пречка за клеветнически и порочни приказки. Но хората, не си отварят устите толкова свободно, когато са подлежащи на отговорност да ги подкрепят с оръжие. В момента дуелирането не е легално, но момента е дошъл, силно бих желал да се изправя с оръжие лице в лице с Били Джеймс Харгис и Робърт “Заека” Уелч, на полето на честта, защото те ме наричат наляво и надясно комунист[11].

ПЛЕЙБОЙ - Отбелязвате ли възможността, да бъдете убит в такава конфронтация?

РОКУЕЛ - Не само, че я отбелязвам; очаквам я. И съм готов за нея. Да бъдеш готов да умреш е една от най-големите тъжни на живота. Знам, че вероятно ще си отида по някакъв насилствен начин[12] единствения въпрос е къде и как. Но не мисля, че това ще се случи, докато не свърша мисията си. Знам, че е ирационално, но вярвам, че съм поставен тук с някаква цел, и мисля, че Бог има някакъв пръст в това: Нашата родина се нуждае от лидер. Така, че мисля, че ще бъда пощаден. Както казваше Ромел: ”Стой до мен, аз съм бронирана жилетка.”

ПЛЕЙБОЙ - Мислите ли, че Вие сте бронирана жилетка също?

РОКУЕЛ - Не буквално, разбира се, но аз строго вярвам, че колкото по-арогантно и пренебрежително гледаш на опасността, толкова по-обезопасен си от вредата. Мисля, че това е причината, че оцелявах толкова много пъти, когато хора са стреляли по мен. Ако си достатъчно безстрашен, това внушава определена психоза на човека, който се опитва да стреля по теб. Това е почти, като че може да помирише твоето безстрашие, по начина както животното надушва страх. Но ефектът е противоположен: Вместо да се престраши да атакува, той се сковава, така че ръката му замръзва, когато е готов да натисне спусъка; и това прави почти невъзможна вероятността да те уцели. Или това, или убиеца изцяло ще се оттегли.

Когато излизам отвън на улицата и престъпниците се приближават заплашително, аз ги поглеждам в очите и им казвам: „Давай. Започвай.” Може би могат да ме пречукат, но засега никой не се е опитвал.

ПЛЕЙБОЙ - Кога сте били най-близо до убийство?

РОКУЕЛ - Най-близо, предполагам - въпреки че не се нараних беше онзи път, когато 14 от нас трябваше да протестират на филма Екзод[13] в Бостън. Другите бяха в камион, а аз се регистрирах в близък хотел като Натан Гинсбърг, където чаках до насроченото за протест време в 2 следобед. Вестниците и радиото пресметнаха, че близо 10 000 или повече евреи са се събрали на улицата и чакат за нас, а моят камион пълен с момчетата, не можеше да се мине през тълпата. Нашият протест беше в устата на медиите доста време, така че не можех да избягам като страхливец в този случай. Трябваше да мина някак си през тълпата и да протестирам пред входа на театъра, сложих едно палто, и преминах през тълпата спокойно, а когато отидох пред театъра, хвърлих палтото и в средата на тези евреи, застанах в пълна щурмова униформа. За момент се шокираха в тишина, челюстите им се затвориха. После някой се изкрещя, ”Това е Рокуел! Хванете го!”. И цялата огромна сган тръгна към мен с техните тояги и куки. Ако не бях спасен от летящия клин на решителните Ирландски ченгета, със сигурност щях да бъда убит. Взеха ме под протекция и ме сложиха в клетка.

Ще ти кажа, доволен бях, че се измъкнах от това; можеше да завърши ужасно. Но трябваше да покажа на моите хора, че не бих поискал от тях нещо, което аз самия не мога да направя.

Друга причина, поради която го направих е ефекта на нацистката униформа върху евреите: превръща ги в мразещи помияри - леснопобедими и немислещи. Най-опасното същество на земята е рационалния, внимателно планиращ евреин, но разярения, пълен с омраза чифут играе глупаво; можеш да го победиш.

ПЛЕЙБОЙ - Колко пъти сте бил арестуван, за такъв тип агитация, Командире?

РОКУЕЛ - Досега 15 пъти. Но никога за много дълго; две седмици беше най-дългият арест - в Ню Орлиънс. Щяхме да ходим там с нашия “Бус на омразата”, за да си правим смях с негърските агитатори, които нарекоха техния бус “Бус на любовта”. Без заповед или реална причина, доминираните от евреи власти в Ню Орлиънс ни хвърлиха всичките в ареста с измислени обвинения, които по-късно бяха оттеглени.

Накрая излязохме, правейки гладна стачка; единадесет от нас изкараха осем дена без нито една хапка. На четвъртия ден, един от моите хора, започна да се пропуква и каза, че ще яде, ние му казахме, че ако го направи ще бъде последното му ядене. Той си промени мнението.

Друг път във Вирджиния, ме арестуваха, и бях изправен пред заплахата за десет години затвор, заради “започване на война срещу негрите”. Никога не си виждал човек - толкова виновен, колкото шерифа, който ме арестува.

ПЛЕЙБОЙ - Виновен за какво?

РОКУЕЛ - Той чувстваше, че прави грешното нещо. Пред него беше бял мъж, който се бие, за същите неща, в които и той вярва, а в онзи момент трябваше да ме хвърли в ареста. Но този град е в лапите на евреите, които владеят два огромни универсални магазина плюс бакалиите; така че шерифа действаше под левичарски политически натиск. Но това левичарско гнездо е светиня на сегрегационния архи-консерватизъм в сравнение с Филаделфия. Вярваш ми или не, моите хора и аз бяхме затворени там само защото протестирахме пред хотела, където говореше Гус Хол - главата на американската комунистическа партия. Доколкото съм запознат, Филаделфия е столицата на врага. Те на практика веят еврейски знамена от флаг-щоковете. В повечето градове, въпреки да виждам, че само блъфират, когато ме заплашват със затвор. Аз им казвам: ”По-добре почвайте да арестувате, защото аз почвам да говоря.” Девет пъти от десет, се паникьосват. Не използват насилие срещу негри, които си го просят, за разлика от белите расисти. Добре, тук има един бял расист, който не се страхува да иде в затвора. Нито пък моите момчета. Само като пример, ние имаме най-малко двама или трима членове на Партията в пандиза някъде из САЩ почти 365 дни в годината. Всяка неделна вечер ги почитаме в церемонии, които държим на парадните дворове пред тази сграда. Също награждаваме специални ордени за забележителни постижения в името на Партията и за действия на героизъм над и зад изпълнението на дълга.

Нашата най-висока награда е Орденът на Адолф Хитлер, после Златото, Среброто и Бронзовия орден. Най-високият медал, който съм давал досега беше Среброто; на човек, който не можа да се сдържи в Бирмингам и удари с колана си Мартин Лутър Куун по главата, след като последния си е позволил да нарече евреина Сами Дейвис Джуниър. ”…идеалният тип американец. ”

ПЛЕЙБОЙ - Вие знаете, разбира се, че Д-р Кинг е дълбоко уважаван и признаван от мнозинството американци, черни и бели - докато, Вие шампиона на движенията за бяло суперпревъзходство, сте считан от повечето хора за “смахнат” и “мразещо чудовище”, ненавиждан сте от почти всеки - включително и обществото на Джон Бърч.

РОКУЕЛ - Мартин Лутър Куун, може да хвърля вълна върху очите на публиката още малко, но рано или късно те ще открият какъв е той всъщност - 18 каратов измамник, мошеник на черните. Когато, черната революция дойде, не бих се изненадал да го видя да бяга пръв от последователите си. А за мен, да ме наричат смахнат, това название е било давано на някои от най-великите хора, които светът е познавал някога, от Христос до Братята Райт. Затова казвам, че е едно от най-великите прозвища, което може да ми бъде дадено. Баща ми ми каза веднъж, че неговите еврейски приятели го попитали, ”Как си могъл да направиш такава пепелянка?” Добре, аз съм горд, че комунистическите чифути ме смятат за пепелянка. Както и от заплахите, побоите, разследванията, опитите за убийство и така нататък, когато издигам Нацисткото знаме, аз приемам и арестите и омразата и преследванията. Ако не го правех, щях да съм неудачник. Тормозът е част от развитието на ембрионалните нива на всяко ново движение, които се изправят на пътя му - най-вече на революционни като моето. Няма да будя изненада, ако Анти-клеветническата лига вече е подготвила капани за нас, с вече заковани пирони. Но аз не се считам за преследван. Зрелостта е да приемаш последствията на действията си. Според мен е симптом на параноя, да мислиш, че е грешка на другия, ако ти самия се проваляш в осъществяванията на идеите си.

ПЛЕЙБОЙ - Четохме интервю преди няколко години, в което Вие твърдите, че сте “орязван и клеветен от еврейската преса”, саботиран от национално мащабна журналистическа конспирация, във Вашата битка да поставите случая си пред нацията. Когато “еврейската преса”, не претендирала, че не съществувате, Вие казвате, че или е обмислено нецитиране на думите Ви, или редактиране на публичните Ви изявления, за да се промени смисъла и да се запази шока - с цел да звучите или като малоумник, или като расистко чудовище. Само тази конспирация на тишината и грешното представяне, както твърдите, Ви е възпирала да разпространите революционното си съобщение сред белите, нееврейски маси и да ги привлечете под Вашия флаг. За някои хора, Командире, това може да звучи като оправдание на човек, който опитва да прехвърли вината за провала си на други.

РОКУЕЛ - Мислиш, че съм параноик, така ли?

ПЛЕЙБОЙ - Някои хора може би си го мислят.

РОКУЕЛ - В журналистическото ревю на Колумбия, някъде преди около три месеца, Бен Багдикян, редовен писач на Анти-клеветническата Лига, написа статия на име ”Нежното потушаване”, където задава въпроса, ”Добро нещо ли е новинарската карантина на Рокуел?”. Багдикян открито признава, че пресата поддържа, колкото е възможно повече тишина за нашия активизъм. Така, че виждаш еврейското информационно затъмнение е истинско, както ако си сложиш ръка на устата. Те знаят, че сме прекалено бедни, за да си купим въздушно време или да рекламираме в космоса, затова те забраняват всякакви наши публикации от дистрибуторските канали, и отказват да съобщават за нашите действия във всекидневната преса. Мога да бягам гол насред поляната на Белия дом и няма да го съобщят. Правят ме на смешник. Но аз съм сериозен до смърт, когато казвам, че единствения вид - свобода на словото, който е останал в тази страна е този, който не критикува евреите. Ако критикуваш евреите, ти си или очернен или премълчан. Те имат този вид “Свобода на словото” в Куба, червен Китай, Русия и всяка друга комунистическа държава. Можеш да кажеш всичко, каквото искаш, стига да не засягаш диктатора. Евреите никога няма да ме допуснат да достигна до народа с моето послание в американската преса; просто не могат да си го позволят.

ПЛЕЙБОЙ - Как съгласувате това изявление с факта, че в този момент сте интервюиран за национално списание?

РОКУЕЛ - Бил съм интервюиран, записван и фотографиран хиляди пъти, точно за презентации като тази, но те никога не са се появявали. Факта, че си дошъл тук и взел това интервю не доказва, че ще го отпечатате, или че ако го направите ще се появи автентично. След като редакторите го прочетат, те ще заключат, че е прекалено рисковано да го пуснат, и ще го отрежат, поради евентуалната бомба, която ще причини на евреите и негрите, когато излезе на бял свят.

ПЛЕЙБОЙ - Ще опитаме да го публикуваме, Командире, ако и Вие.

РОКУЕЛ - Аз използвам всеки шанс, за да предам посланията си. Но това никога няма да се случи. Ние сме изхвърляни от новините толкова пъти преди. Залагам стотина долара, че цялата тази работа не беше нищо друго освен губене на време, защото никога няма да достигне до читателите на вашето списание.

 


 

[1] В Английския текст на интервюто обръщението към Рокуел е Commander, название за морски офицер - аналогично на българския Капитан(за да се запази автентичността, в българския превод се използва думата Командир, а не водач или нещо друго)Негрите са наричани “niggers”. Това е обидно обръщение. През 60-те обаче думата “Негро” не е била обидна, поради което в превода на български няма как да се усети разликата в двете обръщения, тъй като и двете страни ги използват.

 

[2] От Английски Coon - обидна дума за цветнокож. Американските нацисти са наричали така негърския проповедник, на когото евреите са дали името King? ! Нищо чудно, след като днес в рицарски филми, ролите се изпълняват от маймуни, включително и образа на Крал Артур?!

[3] Розенберг са двойка американски евреи, които са заловени като комунистически шпиони. Осъдени са на смърт, и след дълги протести са екзекутирани

[4] Явно Командир Рокуел, не е запознат с расовото положение на Гърция, където от векове, чисто арийските елементи, са заменени с омешани дегенерати, близки по-скоро до арабите и турците, отколкото до белите народи. Този тип “гърци” съставляват около 80% от сегашното населени

[5] За жалост белите режими в тези африкански страни рухнаха, не без помощта на световните еврейски мафиоти. Първо Родезия беше унищожена в края на 70-те, изгонен бе Ян Смит - белият премиер, превърнал страната в съкровище, на власт дойде комунистическият диктатор Робърт Мугабе, страната бе преименувана на Зимбабве и се започна истински терор срещу близо 1 милион бели фермери, от който днес са останали не повече от 90 000. В Южно Африканската Република положението е още по-лошо. Режима на Апартейд рухна в началото на 90-те. Като преди това еврейските западни демокрации, направиха всичко възможно, да унищожат ЮАР, чрез финансов бойкот. В момента, в тази прекрасна едно време страна, властват маймуните на Нелсън Мандела, убиват и ограбват белите, които от 5 милиона са се стопили на около 3. След като “свободата” дойде, ЮАР се превърна в развъдник на СПИН всеки 6-ти носи вируса на ХИВ в себе си.

[6] Днес белите арийци са едва 8% от световното население, с тенденцията да стават още по-малко. Сами можете да сметнете какво е съотношението между расова материя и низшорасци в 21 век

[7] Командир Рокуел, вероятно говори, за бял американец. Тъй като след Втората Световна Война, Япония беше окупирана от Американски Войски, като много от войниците се заселиха, да живеят там със семействата си. Много бели цивилни също бяха заселени на острова на изгряващото слънце. Това продължава и до днес.

[8] Движението за Граждански права на Мартин Лутър Кинг, на когото всичките речи са писани от евреи. Непосредствено преди да бъде убит “бореца за свобода” се е гаврил с бели проститутки. Всичко това е документирано на запис.

[9] Еврейските господари наричат всички инакомислещи –мразещи - хейтърс. Всяка нацистка или просто национално-мислеща литература - като опровергаване на холокоста бива заклеймявана като подбуждаща омраза. В основата на тази еврейска акция стои Анти-клеветническата лига - бастион на престъпници, финансови спекуланти и търгаши, педофили и психопати, каквито съставляват огромното мнозинство от “избрания народ”.

[10] Командир Рокуел е споменавал в редица свои статии, че би бил Клансмен, в бурните години на Реконструкцията от 19 век. Той е доста повлиян и от безсмъртния филм - Раждането на нацията, от началото на 20 век. Където се описва героизма на членовете на Ку Клукс Клан И приноса им за запазването на Белия Юг

[11] Това са стари еврейски трикове. Когато чифутите се изчерпят с клеветите си, те започват да наричат националсоциалистите - комунисти. Все пак, ако търсим нещо положително, бих отбелязал, че това е един от най-изпитаните начини, да заловиш юдейски шпионин. Обикновено те се представят за анти - комунисти и “либерални евреи”. Наричат управлението в Израел - “фашистко”, ”нацистите - комунисти”.

[12] За жалост Командир Рокуел, се оказа прав. На 25 август 1967 той беше прострелян от предателския куршум на марксистки агент, пред щаба в Арлингтън.

[13] Излизането на евреите от Египет, втора книга от Тората.