IN HOC SIGNO VINCES

od Dzordza Linkoln Rokvel

 

 

Dugotrajni uspesi u svim ljudskim naporima nikada nisu rezultat slepe srece. Dostignuca jasno definisanih ciljeva, koji god oni bili polazivši od tacke "X" do tacke "Y", gradnja kuce, organizovanje posla, uvek su produkt tri stvari:

1. Intelektualna sposobnost da se opazi komplikovan problem, opozicija koja mora biti prihvacena, i najbolji nacin savladati tu opoziciju da bi se dostigao cilj;

2. Volja i posvecenost da se ucini sve što je neophodno za dostizanje cilja, štiteci se od opozicije;

3. U psihickom znacenju, snaga, i hrabrost da se primeni i nosi napolje plan ili dobro smišljen od uma i posvecen volji.

Ako bilo koja od ova tri elemenata bude zakazao na jednoj svrsi, onda je neuspeh neizbežan, predvidljiv rezultat.

Covek koji je mnogo glup da razume razne faktore komplikuje pokušavajuci da prede put od tacke "X" do tacke "Y", gde je deo izmedu njega dzungla krcata mesoždera, i groznica, i koji neuspeju da naoružaju sebe sa oružijem, mapama, medicinskom i drugom opremom nikada nece stici do tacke "Y" bez obzira koliko uporna njegova posvecenost bila ili ma koliko snažni njegovi mišici bili.

Drugi covek pokušavajuci isto putovanje, razmišlja i jasno opaža prepreke za koje je spreman, i premda on bude mocniji od njegovih mišica, ce još uspeti dostici tacku "Y". Ako je on tako neodlucan i slab onda nece preživeti kod borbe i nemilosrdno ce koristiti svu silu kako bi mogao da sruši i uništi sve sile protiv njega.

Treci covek koji ima intelekt da komplikovana opasnost bude spremna za njega, i volja posvecenosti da krci svoj put sa najvišim herojizmom. Ali koji je uspeo da od tela i tako psihicki slab da ne može nositi komande svoga uma i njegova volja može podleci jacem protivniku kog ce sresti.

Isti je slucaj sa civilizacijama koje se bore za individualnog coveka. Tuce velikih civilizacija su poginule zbog toga što nisu uspele da postignu nijedan od ova tri elemenata neophodna u borbi za opstanak.

Divlja društva obicno poginu, ne zbog nestašice enegricne volje ili psihicke snage, nego zbog nedostataka sposobnosti da opaze realnu situaciju. Povlacenje u sujeverje i spoticanja u mracne arogancije, ona nadmaše psihicke snage od nasilnog prirodnog slucaja, katastrofe i bolesti koja civilizovana društva moraju nauciti da prevazidu.

Sa strane, civilizacije, za sva njihova intelektualna dostignuca i nauke, poginu cesto zbog toga što izgube volju, smanje se na divljaštvo i nemilostivo jure za opstanak, i dominaciju koja su stvorila prvobitna društva. Ona postaju "humanitarna", sebicna i meka. Ona postanu psihicki slaba i zavise na placenoj vojsci i policiji koja vode njihovu borbu. Bodreci se duhom casti i samo-požrtvovanjem njihovih predaka daje put nade nasuprot kukavicluku i maskaradi zvanoj "humanitarizam".

Kada civilizacija dostigne jalovo stanje u tom trulenju, jedino retko svesna istorijskih dogadaja može stopirati konacni kolaps kao rastuca dekadencija su sve više ocigledni.

Samo kada umiruce društvo još ima dovoljno životne energije da proizvede duhovnog dzina, okretanje ka drevnom herojizmu tog naroda koji je da šokira, izvede civilizaciju van prirodnog istorijskog nocnog-sna i smrti, u pakosti samoubilacke opozicije umiruceg naroda koji preklinje samo za "mirom" i spavajuce smrti društvo se može podici još malo.

Zapadna Arijevska civilizacija prolazi istorijsku tacku bez povratka putujuci u predvorije pakla dvadesetok veka kao što su zabeležili Spengler, Cemberlen, i drugi.

Gde je bilo neverovatno, cudesnim dolaskom Adolfa Hitlera u poslednjem mogucem momentu, samo podnošljiv kurs za inteligentnog, osecajnog, perspektivnog, i osetljivog coveka okruženog smoubilackom civilizacijom, mogao je biti rezigniran u takvim momentima duševno-srušene stvarnosti Judaizma, kanibalizovane civilizacije nazvanoj "humanitarizam".

Ali pojavom u istoriji Adolfa Hitlera je evidentno da još postoje ostaci u Belim zapadnim civilizacijama dovoljna varnica samo-požrtvovanja, kreativna energija dozvoli da možda, sledecih hiljadu godina opstanak Belog coveka. Ova beskrajna varnica ce ostati da, kako god bilo, i brzo ce nestati u noci, tako dugo kao tanki delovi manjinske elite "humanista" koji gledaju da je Hitler bio suviše sebican, kukavica, i kratko-vid da primeni lekcije iz istorije pre nego bude što bude zauvek prekasno, i varnica Adolfa Hitlera daje nam bukteli plamen kreativne civilizacije osnivaca naših predaka.

Tako daleko, strašno kažnjavanje koje je snašlo borbene heroje Adolfa Hitlera od civilizacije Jevreja i njihovih snaga raspadanja i destrukcije mogao biti tako nesvestan i zastrašujuci svet da cak i oni koji su sposobni da vide i razumeju opasnost od humanizma, put spasenja koji je pokazao Adolf Hitler, su plitkoumno zakucani za svoje "slobode" i komfor da se ne usuduju da nose varnicu opstanka Belog coveka, koju moraju imati---ili ce zauvek nestati.

Arijevac, Beli "humanista" je na litici tame i potpunog zaborava. Rasut na steni u vecnom crnilu dok su dole kosti drugih poznatih, pompeznih cilizacija koje su bile bez sumnje nesposobne da zamisle svoj sopstveni prenos imanja kada su bile okružena mocnim i velicanstvenim imperijama. One su bile nesposobne da shvate ili da se suoce sa TOTALNOM pretnjom rastuce slabosti i "humanitarizmom", nesposobne da sakupe TOTALNU volju neophodne suprotnosti da marširaju do smrti i zaborava. "Humanisti" su previše lenji i sebicni, pohlepni, i kukavicki, da paze na nekolicinu koji su bili izgoreli, razapeti, zakucani, bacani lavovima ili popili cup kukute.

Ako postoji u bilo kojoj hiljadugodišnjoj istoriji stoga, i svaki narod sposoban da proucava, ce se cuditi u neverovanju iznad svega kod tvrdoglave odbojnosti Belog coveka da koristi svoju razbijajucu snagu, svoje znanje i dar providenja vidstva Adolfa Hitlera da nas spasi od naj neverovatnijeg porobljavanja od šaka tesno povezanih bandi, odvratnih psihološki neuravnoteženih, psihicki slabih i kukavickih, arogantnih, tiranskih Jevreja.

Naš problem danas nije "Americki" problem, problem "Britanski", problem "Francuski", "Nemacki" ili "Evropski" ili "Africki", to su problemi PREŽIVLJAVANJA ZA SVE BELE LJEDE.

Šta, u ime naj elementarnijih razloga, je razlike izmedu kojeg bilo kog Bartolomju Bakingena rodenog blizu Temza, Hans Šmita na Rajni, Pier Duboisa na Seni, Per Olafsona u Stokholmu, Erik Erasmus u Durbanu, Dzo Doaksa u Podnuku, Ohajo ili Dzon Smita u Auklendu, Novi Zeland poredi sa groznim pitanjem "Hoce li tamo BITI bilo kojih još Bartolomjua, Hansova, Pierova, Persova, Eriksonova, Dzoova, ili Dzonsa?"

Naša planeta narojena sa obojenim šljamom koji su brojniji od nas Belaca više nego CETVORO ZA JEDNOGA---i u svim ovim nacijama ovih inferiornih stvorova, kako nam rekoše, da su naši i "jednaki", sposobni i da otimaju naš novac, naše živote, naše žene, i našu cast. Staromodnim razmišljenjem nacionalizma i demokratije JA, Linkoln Rokvel, sam tobože brigom za i biti odan nekom voljenom nakotu iz dzungle snabdevajuci njihove CRNJE dajuci ih svetu nekom Americkom rovu ili prljvoj štali za stoku---zato što su oni naravno "Amerikanci", i zar nece onda svi mi Beli ljudi biti izbaceni iz "Amerike"?

Ili cu ja biti odan i umreti za te mizerne i plitkoumne polu-životinje, moju "Americku bracu", otimajuci milione i milione najboljih bioloških zacina za moju sopstvenu rasu, samo zato što mafija Holivudskih Jevreja nas uci da Amerikanci moraju mrzeti Nemce.

Ili opet, to je odredeno parce geografije kojoj moram biti odan, i za koji moram ubijati sopstvenu rasu i sam umreti? Da li ce moja odanost ovih doseljenika geografski zatvoriti Kanadske granice?

Ali zato što je to "Amerikanizam" kome je moram biti odan i zbog kojeg ja moram ratovati i ubijati Nemacki narod, žene i decu, kako god bilo, ja se moram pokoriti slabosti kako bi vi Jevreji upravljali mojom kulturom, vladom, religijom, poslom, i cak mojim seksualnim životom.

Ne, sve su to gluposti.

Jedinoj stvari kojoj sam odan sa dubokim ubedenjima--jedina odanost koja ima svakog smisla--je moje RASNO, i prema tome kulturno, bratstvo sa mojim narodom, bez obzira gde bili rodeni! Kada je ta odanost izazvana, i moj Narod je u opasnosti, to je monstruozno da mi moramo sumnjati jedni na druge samo zato što živim preko izmešljenih geografskih granica, i to da, iznad proroških preparacija i agitovanja bandi Internacionalnih Jevreja, mi Belci moramo marširati i ubijati jedni druge i bombardovati jedni druge i mrzeti se medjusobno zato što smo "tradicionalni rivali" ili "Britansko carstvo" ili zbog bilo cega drugog u svetu.

Ja sam BELI COVEK, i brat svim ostalim Belim judima, i stajacu sa svima njima, ako je potrebno, vodicu ih u bitku za opstanak protiv obojene gamadi koje hoda zemljom ubijajuci Bele ljude---predvodeni odvratnim Jevrejima!

Ali kao prvi covek u analogiji šetanja kroz dzunglu nastanjenom zmijama, previše naših Belih "voda" nisu uspele da opaze kosmicku proporciju problema i zamisle da je nešto što moze biti rešeno u "njihovoj" zemlji, i to pola odmereno.

Nekolicina koji vide totalno urgentnu situaciju koji ima Beli covek, dok nas na scenu, pokušavamo da se borimo za malo i onda TOTALNA oružija koja se zahtevaju u TOTALNOJ borbi za opstanak. Vecina od najboljih voda imaju zamišljenu malu grupu Belih ljudi, skupljajuci se u male geografski nabijene imaginarne linije i nose drugacije obojena odela, mogu preživeti sami, i pakao sa ostalim Belim ljudima koji imaju razlicite obojene odece.

Jevreji NIKADA nisu napravili greške u ovim svojim geografskim "timovima". Naprotiv Jevreji--sa svojim Boljševizmom, Cionizmom, i trgovanjem -- napadaju sve Bele ljude, SVUDA i SVO VREME. Oni šalju svoje crnacke armije na sve naše nacije i u svim nacijama napadaju BELU ELITU sveta, sa apsolutno ne brinuci za "nacionalne" barijere ili zastave ili jezike ili kulture. U lice ovog totalnog internacionalnog istrebljivanja BELE RASE, milioni koji uveliko vide opasnost nasiprot onih koji mracno brbljaju "Jenki imerijalizam", "Britanski imperijalizam", "prljavi Katolici", "amoralni ateisti", "Republikanci", "Laburisti", "prokleti Jenkiji", "Nemacka prvo", itd, itd, itd.

Kao mali decaci opsednuti mafijom kidnapera i ubica, oni se ne mogu odupreti prepirkama o tome ko ima više klikera u šaci smrtonosno opasnih onim prevremenih zaborava. Bitka našeg vremena--ako bude bilo ikakve bitke--to je za OPSTANAK BELE RASE!

I da preživimo, Beli ljudi ce PONOVO OSVOJITI zemlju jednom osvojenu civilizovanu po ceni puno krvi naših predaka. Pod barjacima Internacionalnog Jevrejstva, obojene mase vracaju našu civilizaciju u divljaštvo.

Pod barjakom Svastike Adolfa Hitlera Beli ljudi ce marširati celom planetom i spasiti našu civilizaciju.

Jevrski rat protiv civilizacije je zapravo svetska-mreža, giganstkse REVOLUCIJE, u kursu koja ubija milione drugih ljudi pod plaštom "DEMOKRATIJA", "GOTT MIT UNS", "SLOBODA ZA ROBOVE", "SLOBODA, JEDNAKOST, BRATSVO !" I sada se pripremaju za konacno krvoprolice dok ce vikati "KAPITALIZAM!" i "KOMUNIZAM!", poštujuci kao dva tima porobljeni Beli ljudi svakom drugom sa Jevrejskom-finansisjkim H-bombama.

U kursu od ovih bratoubica i samoubilackog rata, Jevreji ne strahuju da žrtvuju hiljade svojih uzdisaja u svom davoljem cilju, kao u poslednjem monstruoznom porobljavanju 1940 godine. Jevreji su shvatili šta MI moramo shvatiti: da oni igraju za najviše uloge u znanju covecanstva--gospodari zemlje--i oni se ne smanjuju iz zakljucaka od strategija i taktika diktitranih od znanja takvih uloga. Ako preživimo onda mi moramo takode imati snagu uma da se suocima sa smrtonosnim cinjenicama situacije i delovati NEMILOSRDNO, RAPIDNO, i EFEKTIVNO.

Jevreji su skoro pobedili u njihovoj 4.000 godina---OTVORENO svetske moci. Oni sada imaju totalnu tajnu moc da manipulišu i kontrolišu sve svetske aktivnosti, i oskudicom da malo više ispiru mozak i lome volju masama stvarajuci svoju svetsku moc dominaciju znanjem i formalnom moci. Oni se bore i pobeduju svojom neverovatnom moci, nenadmašnoj posvecenosti, i gvozdenom disciplinom preko cetrdeset vekova, i samo se carolijom mogu spreciti takvi fanaticni ratnici, tragicne i zlobne greške kao pobeda nametanjem humanosti.

Cak i Jevreji ateisti---koji su vecina njih---imaju neobjašnjiva verovanja u drevna Jevrejska prorocanstva "zakon dolazi iza cetvrtog brda Ciona" i Jerusalim, to ce biti milenijum za Jevreje i oni ce vladati svetom. ONI SU SADA U JERUSALIMU, i oskudevaju samo nekoliko blokova za totalnom posesijom!*(NB-Komandant Rokvel je pisao 1967 godine kada Jevreji suzavaju opstanak grada-WS). Oni iskusniji su rasprostranjeni širom sveta kako god mogu sa smislom totalne pobede koju im mi dajemo, i oni cak sada pripremaju žrtvenu orgiju od pobede u Tel Avivu!

U lice ovog neizricivog sporazuma, da ce citav svet pasti pod tiranijom bandi kriminalnih paranoika, uskih šovinista, i regionalizama najglupljih desnicara! Sa gospodarima, Jevrejima vodice MILIONE divljaka širom sveta u napad protiv BELE-ELITE cuvara civilizacije i sa krajem samo trenutaka dalje u roku istorije, samo naj-kratkovidnije vodje ce nastaviti držanje naše dece podeljenu u "timovima" Amerikanci, Juznjaci, Nemci, Jenkiji, ateisti, Holandjani, Irci, konzervativci, itd, itd, dole kroz celu rupu, sa srceparajucim spiskom. Jevrejin može biti sve od navedenih stvari---ali PRVO ON JE JEVREJIN!

To je prvi njegov zadatak koji treba spasiti civilizaciju---što zahteva spašavanje Belog coveka---uciniti sve da Beli ljudi prevladaju i budu totalno svesni RASE iznad svih ostalih izndanja. Naš narod može biti demokrata ili Nemac ili katolik ili Englez ako može da odgovara svojoj svrsi ali PRVO MORA BITI BELAC! Inace, Jevrejin ce nas držati podeljene, bespomocne i nesvesne našeg rasnog jedinstva, dok ce fanaticni borci kao Jevreji, bez obzira odakle su preuzeti sve.

Svet televizije, raketa i dzet transportera je postao pretesan da dozvoli bilo kojoj grupi Belih ljudi gde god se nalazili da uživaju u samoubilackom luksuzu boreci se medusobno na korist Jevrejina koji sve opet uzima, bez obzira koji razlog može biti forsiran u propagandi. Mi jednostavno ne mozemo priuštiti borbu jedni protiv drugih kada smo pred takvim porazom od beskrajnih hordi vodenim od takvih fanaticnih davolskih neprijatelja Marksista i Cionistickih bandi Jevreja. Razlog zbog koga Beli covek gubi tako dugo na prvom mestu jer nije uspeo da vidi grozotu zlocina i hitno reaguje na svoj problem. On je dozvolio da bude poremecen u milione malih neozbiljnih prepirki, dok je rasa uvek bila vodena do izumiranja.

Kao prvi covek u analogiji, mi nismo razumeli deo, prirodu i, gore od svega, mi nismo shvatili cilj koji moramo postici---ili umreti. Talj cilj je bio i mora biti GOSPODARENJE ZEMLJOM OD BELOG COVEKA! Bilo

koji manji cilj je bezvredan, kao što je bezvredno za obešenog coveka da uzima vitamine radi zdravlja.

Takav težak kosmicki zadatak kao što je gospodarenjem svetom ne moze se dobiti drekom, šunjanjem, polovicnim merenjem, molitvama, mirnim govorima, pamfletima, ili sporadicnim nasiljem. Mi moramo podstici SVETSKU REVOLUCIJU protiv Jevrejsko Marksisticke-Cionisticke revolucije. I revolucije nisu nikada, nikada, nikada, NIKADA rezultat spontanog i slucajnog ustanka, ali su UVEK produkt nemilosrdnog, naucnog planiranja i borbe, zasnovane na nepromenjivim zakonima velikog socijalnog preokreta. Iza racve i barikada postoji uvek prica o zaveri planera---drugacije revolucija ce biti u nagadanju.

Ne samo da naši zadovoljni lideri nisu uspeli realizovati proporcije cilja koji mi moramo ciljati, ali oni imaju pojedinacni nacin da se suoce sa svojim zastrašujucim odgovornostima u planiranju. Vreme za vremenom bice vode koje ce se uzdici i povesti nas do kraja tigrovog repa, samo da nam istroše substance krvi i herojizma koje se završava krajem u pocetku srušena od jednostavnog, udarca od kandze zveri.

Jevrejska svetska revolucija može biti slomljena samo kontra svetskom revolucijom.

Revolucija mora biti planirana sa brigom i preciznošcu u skladu sa gvozdenim zakonima upravljanja ljudi dirigovanih u masama. Svetska revolucija, u špicu internacionalne i poljuljane moci Jevrejstva, mora biti planirana i izvedena sa briljantnošcu i surovošcu kao nikada do sada u svetskoj istoriji.

Naj fundamentalnije pravilo prave kataklizmicke socijalne nagle promene kao revolucija:"Krv mucenika je seme crkve". Mozda ovo zvuci surovo i brutalno, ali to je pored svega istina, da velike proporcije ljudskih promena ciljane kod, velikih kvantiteta i bujica suza koja se mora zasuti u mnogo

kvantiteta da bi postigla svoj cilj. Takva vrsta predstavlja kolosalan pokret koji moze sam obrnuto suicidnih trendova Zapadnog sveta i pratiti cak sledecih hiljadu godina opstanka za opstanak Belog coveka, ne može nikada biti zaustavljena---neka sami pobedimo--u svakom bezbednom, bezbolnmom ili lakšem nacinu. Cak obicne patnje i muceništvo su suviše miniskulni takve vrste Pokreta i mi moramo postaviti vatru da pobedimo. Sve o predstojecoj

smrtonosnoj bitci za gospodarstvo nad svetom i mora biti OLIMPIJSKI i mi se ne možemo smanjiti od OLIMPIJSKE AGONIJE ako se nadamo pobedi.

Mocni Pokreti uvek zahtevaju da milioni ljudi žrtvuju sebe u strašnom samo-požrtvovanju posvecenom cilju. I te ogromne mase ljudi nikada ne mogu biti vodeni u vatru od revolucije sa poklicem "Povoljna razmena ravnoteže" ili "Državna prava!" itd, itd. Samo FUNDAMENTALNIM sprovodenjem iz duboke ljudske psihe mogu biti oslobodene sporo-pokretne mase iz njihovih apatija do divljih emocija koje ih nose citav put u plime revolucije. Ništa nije tako efektno kao fundamentalna emocija mase kao HEROJIZAM, i samo najjaci herojizam može sada spasiti Belog coveka od njihovog letargicnog i parališuceg straha od Jevreja.

I ne postoji nijedan drugi simbol osim Svastike i nijedno drugo ime osim Adolf Hitler koje je toliko prelepo sracunato da proizvodi udaranje u posledicni herojizam koji može sam ujediniti i zapaliti Belog coveka u talas otpora protiv Jevrejsko Marksisticke-Cionisticke revolucije. Do poajve Adolfa Hitlera, Beli covek na svetu nije imao, apsolutno NIŠTA u smislu zajednickog cilja, zajednickog heroja, zajednickih mucenika, imanja i simbola. Ali sada, nakon što je milione mladih Nemaca herojski bacilo svoje živote u istoriji za BELU ELITU, mi konacno imamo krvlju-zapisana svetilišta, simbole, i mucenike koje su naj elementarnije stvari od revolucije.

Milioni od jednakih veoma mladih Belih ljudi na suprotnoj strani, koji se bore za davolske komunisticke-cionisticke Jevreje, koji ce imati samo svoje izgubljene živote za apsolutno ništa ukoliko mi prihvatimo ovo cudesno krvavo-samopožrtvovanje, i to koristiti da se opet ne prospe Bela krv za Jevereje i crnce.

Pored svega, i nevernici, sreckovici sve ovog samo-požrtvovanja i herojizma---primalac ovog dragocenog krvavog barjaka i svetog imena---odbacuju svoje naslede kao "nepravicno".

"Mi mikada ne mozemo pobediti sa otvorenom privrženosti Nacional Socijalizmu i svastici", objašnjava ova uplašena gospoda. "Jevreji uce naš narod kako da nas mrze" oni dodaju. "Ako koristimo svastiku i paradiramo Hitleru, otvoreno oni ce nas pohapsiti ili ubiti!" I ako nas ne zatvore SVE oznacavaju revolucionarima, ukljucujuci i Jevreje masrkirane kao Crvene revolucionare, u zatvor---i cak ubiju nekog od njih? Da li smo mi Nacional Socijalisti ti koji treba da se plašimo i strahujemo od bande Jevreja?

Mnogo udaraca takve vrste karaktera treba tražiti i krvoprolica da se izabere *SINE QUA NON* od naše pobede!

Ovo nisu prazne reci. Licno sam dokazao njihovu istinu u Americi, centar moci svetskog Jevrejstva deluje tako što prvo pocne sa batinanjem, zatim sledi odlazak u zatvor zbog nicega, gubitak porodice, prijatelja, i posle živiš kao životinja.

Dvanaest dana od danas, dok sam pisao ovu knjigu, suocio sam se sa zatvorom. Ovakve stvari su neprijatne i cak srceparajuce---Ali tako MORA BITI!

Ja sam se uspinjao dve godine do komandujuce pozicije svetske razgranate borbe za Belog coveka, pocevši kao siromašan, nepoznat i obican pojedinac kao milioniti i milioniti od drugih---jednostavno i potpuno zato što sam nosio dragocena imena i simbole---Svastiku i ime VOÐE Adolfa Hitlera.

Postepeni zaslepljujuci politicki uspesi su uvek laki. Uvek je jednostavnije i brže staviti jastuk u jednoj jakni da se naprave ljudski mišici nego što treba mesecima i godinama trenirati. Za pedest godina sada, uvek je bilo uspona i padova "desnog krila" ili propadanje Belih pokreta.

Od potvrde materinstva i vrlina patriotizma, itd, itd, i izbegavanja brutalnih izjava od realnih svrha takve organizacije---koje moraju neophodno biti istrebljene od Komunisticko-Cionistickih neprijatelja opasnosti---velika gomilica uzbudljivih "patriota", "konzervativaca", i cak nekolicina "siledzija"

anti-Semita mogu biti uhvaceni, ali ovi ljudi nisu atraktivni takvim pokretima zato što su zapaljeni sa revolucionarnih fanatizmom oni teško da mogu biti uzdržani od napada njihovih mucitelja na ulici. Rade se pridruze "patriotskom" društvu da ih oslobodi njihove krivice pretvarajuci se da vodi borbu protiv Jevreja i njihove izdaje i terora kako god nazivaju svoje "pametne podzemne metode". Oni poštede sebe od tiranije Jevreja i crnaca jednom, nedeljno (privatno, naravno) i onda požure kuci srecni za još jednu nedelju profita, partije pokera i televizije.

Takvi Mocni Miševi su preplašeni kada se pojave pamfleti na u lici, neke nepoznate Jevrejsko-Komunisticke arogancije. Ako se izlože da ne samo Jevreji pokažu za šta su, ali izlože ovi politicki besposlicari koji iskljuce sifon podrške i energiju za pravu bitku, ovi "heroji" odgovore strašljivo da je jedan agent provokator koji radi da ih sve razapne kao bandu Nacista--koji su osim njihovog slucaja odvratne kukavice, jer šta bi drugo mogli biti.

To nije zadatak anti-Jevrejske svetske revolucije da privuce i organizuje takve preplašene životinje, vec da ih odvuce od posla, gde ce biti onemuguceno da se mešaju u Pokret od sitne podrške za beskorisnim "projektima", koje su radili godinama. Ništa ne obavlja zadatak kao Svastika. Pozitivno zujanje profitera, kurvara, i kukavica jurišaju za redom izmedu nogu od ovog kukastog krsta, kao davo od svete vodice.

S druge strane, Svastika ima atrakciju otpora za neku vrstu usudivanja, tvrdoce, borbe MLADIH ljudi koja nam treba. U Americi, vecina njih su jednostavno mrzitelji-crnaca zato što su cistog Belog instikta. Kada oni tako razmišljaju u ocima Jevreja postaju Nacisti. Onda rade samo nekoliko meseci dok takode razumeju dublje znacenje, i idealizma, i pravih ciljeva Pokreta.

Ali cak veca važnost nego ove prednosti, krvava Svastika ima natprirodni efekat na Jevreje. To je svega samo nekolicina crnih linija---ali dovodi Jevreje van njihovih obicnih lukavih i proracunatih okvira uma i prave histericne gluposti. Za njih to nisu samo linije, ali strašna pretnja nemilosrdnih izlaganja, slatkog suda, i strašne osvete koji njihovi krivci ustupajuci im bogate zasluge. To je kao slika elektricne stolice koja ubija osudene ubice.

Smirenost, proracunatost Jevreja je najopasnija zver na zemlji. Od praktikovanja davolskih, perveznih, ali brilijatnih razvoja, Jevreji su skoro zagospodarili u svemu tome. Ali histericni, vristeci, Jevreji, van svog uma sa mržnjom i strahom kažnjava za svoje zlocine, je bespomocno zaustavljanje od proracunatosti Nacional Socijalizma.

Mi smo dokazali ovo vreme i vreme opet---kada se Jevreji savetuju da troše milione dolara da nas ignorišu. Ali horde malih grešnika to mogu uciniti!

Kada oni vide Svastiku i paradiranje Adolfu Hitleru i opisuju gasne komore za izdajnike, divlja geta za Jevreje zauvek raznesu svoju pobedu u poslednjem momentu od njihove sulude strasti mržnje i osvete.

Rezultat je krvav život od politickog Pokreta PUBLICITET! U duhu Jevrejske dominacije od svih medija javnog informisanja, paradiranja Svastikom i Nacional Socijalisti u javnoj ulici ne mogu biti skriveni ili ignorisani bez pridavanja igri znacaju. Oni mogu da zatvore vesti, da budu sigurni, ali tada suviše mnogo ljudi shvati njihov pritisak i cenzuru.

I kada je mladi Pokret osposobljen da izdejstvuje publikaciju o svom postojanju na velikoj nacionalnoj televizijskoj mrezi, u magazinima, itd---to sluzi kao vrsta trube da frustrira milione koji traže za takvim Pokretom. To je samo prema tome kontakt da hiljade ljudi širom sveta koji nikada pre nisu bili u nekoj "patriotskoj" opciji ali ne mogu odoleti Americkoj Nacistickoj Partiji i Svetu Unije Nacional Socijalista (Beleznica: Komandant je formalno promenio naziv svoje partije u NACIONAL SOCIJALISTICKU BELU NARODNU PARTIJU tokom njihove poslednje konferencije za štampu u Junu 1967 godine).

Svastika i Hitler, daleko pre nego što su postali vodeci, su zapravo odgovor na veciti problem desnog krila---novac! Kada nemaš novac za papir, prostorije za sastanke, itd---kao što naša strana nikada nema---mozete da idete na ulicu i marširate i distribuirate kod kuce letke i dežurni štrajkac---za besplatno. Jevreji napadaju divlje---i vi morate odvojite milione dolara za vrednu Jevrejsku televiziju, novine, magazine, itd. Naravno, možete dobiti krvavu smrt i sedeti u zatvoru. Ali ovo je mala cena koju treba da platite za zacudujuce rezultate.

U dodatku besplatnog publiciteta pažnju na otvorene operacije kao Nacista, takode cete naci da ovažnost privlaci mlade borce koji ce vam trebati, cak i one tvrde koji znaju više o politici. Oni se dive drskosti. Kasnije, kada oni upoznaju cinjenice malo bolje, onda ce poceti da se bore za ideale i Belog coveka. Ali do tada, ove vrednosti zaštite vašim slobodnim govorima, onda ce biti borbe samo za zabavu.

Iznad svega, Svastika ce nas spasiti od fundamentalnih grešaka desnog krila---da ce slatki razlozi promeniti svet i spasiti nas od Jevrejskih tiranina.

Razlog je još uvek detinjast u ljudskim odnosima, dragocen i vredan razvoj nalaženja u mutaciji u mozgu od infinitezimalne manjine homo sapiensa. I cak nekolicina genija sposobna da vežbaju genijalnost, nezavisni razlozi su skoro citave nesposobnosti delovanja u skladu sa diktatima tih razloga---koji je jedan od razloga što tako mnogo njih okonca kao neuspeh u svetu koji ne ceni njih ili njihove razloge.

To je ta SILA, MOC, SNAGA, koje vladaju svetom, plima i odluke od vašeg komšije da se prikljuci Rotariju. Samo sitna resa od cudnih ljudi menja njihove umove kao rezultat ubedenja od superiornog argumenta. Prevlast nad masama, ukljucujuci mase od današnjih "intelektualaca", menja njihove umove samo u težnji PRILAGOÐAVANJA. U drugim recima, umovi od ogromne velicine UVEK pramcem do najaceg mišljenja---mišljenja koji donosi nagradu i izbegava kaznjavanje.

Desno krilo ispituje to rezonovanje i argumente i cinjenice i nalazi ih da su istiniti i dobri---kako oni mogu biti. Oni tada postaju sramota aljkave osobe

sledeca vrata i precenjuje pravednost, i veoma verovatno, izbacuju ih napolje iz kuce za propovedanje "mržnje". Ali ovo je samo kao stvar. Aljkave osobe ce držati kakvo god mišljenje izgleda, da pokazuje snagu i VOLJU ZA MOC. Oni su kompletno, beznadežne žene u njihovom približavaju razlozima i uvek, UVEK više vole "pravicnost".

Kada oni kažu ne našoj Svastici i Nacional Socijalizmu oni su samo žene koje govore "ne" bez znacenja. "Ako prihvatiš moje ne, onda si slabic i nemaš pravo na moju naklonost. Neka nas vide da imaš muškost i snage da UCINIŠ mene da kažem da!"

Oni nas mrze zato što su slabi i nemocni. Svi razlozi na svetu ih nikada nece naterati da vole nas ili naše ideje u bilo kom videnju, bez obzira koliko mi pokušavali da ih zasecerimo, dok mi ZAPOVEDAMO NJIHOVOM POSTOJANJU I DIVLJENJA ZA NAŠU VOLJU, našu hrabrost, našu silu! Glupi kao što jesu, njihovi instikti u mirišljavoj sili i snazi još uvek cisti i pokušaj da se UŠUNJA Nacional Socijalisticka ideja u videnju "patriotskih liga" i ostalih finih, bezbednih grupa vrlo odgovarajuce se održava na njih kao pocetak akcije od kukavica i zmija.

DO ÐAVOLA sa kukavicama i bezbednim postupcima! Oni nas osude svaki put kad tako jako direktno, ovoreno pristupimo, i bace nas u bedu, šunjanje omane svaki put. Ako smo mi poslednji Beli ljudi koji osvajaju svet, i ako smo konacno nadvladani od copora pacova, neka nas puste da se suocimo sa smrcu naše rase, kao što su se naši preci suocavali sa smrcu---kao MUŠKARCI. Neka nas ne vuku dole sa ostalim pacovima koji preklinju za milost ili pokušavaju da im se prišunjanju i pretvaraju da budu pacovi za sebe!

Nek stanemo na gubilište istorije---ako ne damo da visimo---kao mucenici u Nimbergu, visoko i ponosno! Život je tako sladak, komfor je tako dragocen i posao u Jevrejskoj firmi, je tako strašan da se mi PLAŠIMO hvatanja mocne ruke ADOLFA HITLERA da dohvati našu slavnu proslost? Opet, DO ÐAVOLA sa sunjanjem i bezbednošcu!

To je deo lukavih i podmuklih Jevreja. Geniji od našeg naroda su uvek uživali snagu, robusnu silu, direktno, mušku hrabrost, i plamteci herojizam.

Dok Jevreji, sa svojim ekonomskim terorizmom, zatvorima, siledijama,

i vešalama, zastrašuju Belog coveka vukuci ga dole sa svojim batinama i štapovima u pokušaju da održe svoju Jevrejsku tiraniju, Jevreji imaju kompletnu kastraciju nad Belim covekom, i prokleo ga je u bescašce i poraz. Beli covek NIKADA ne može pobediti šunjanjem.

U zoru Nordijske civilizacije manje rase koristile su u savijanju kicme neuljudne izraze i molitve:"Gospode, spasi nas od besa ljudi sa Severa!". To je bila TA vrsta ljudi koja je izgradila zapadnu civilizaciju. Ako civilizacija je sada bila spašena od roja degenerisanih Jevreja, njihovi kanibali i izvršioci i njihovi neizricivi izopaceni prijatelji liberali, to ce biti TA vrsta judi koja ce to spasiti, NIKADA šunjanjem!

BELI LJUDI! Ista celicna krv u naših mocnih predaka tece u našim venama! Veoma visoka figura ADOLFA HITLERA dostiže vam dzinovsku ruku da diže vas do osvajanja svetske MOCI! Vi ste vladali daleko pre pigmeja! Sada USTANITE! Pokosite pacove i gamadi vašim koracima! Pustite ih da osete vaše davole cizme! Tresnite ih dobro!

Vi ste bili spavali! Kada ustanete i stanete na noge, i mase ce još jednom videti coveka od SILE, oni ce vas voleti kao što vas sada mrze. Sa varnicom od Nacional Socijalizma, udarcem od Adolfa Hitlera, u vašim grudima, vi ste nepobedivi! IN HOC SIGNO VINCES! U ZNAKU SVASTIKE, VI cete osvojiti!

Pridružite vaše ruke sa herojima u Americi, Britaniji, Danskoj i drugim Belim zemljama koji podižu barjak Svastike i štite to svojom krvlju. To dizanje iz pepela Berlina, i nikada nece biti ovim zaustavljeno. Stanite sa nama pred oltar Adolfa Hitlera i osvajanjem sveta sa Belom rasom, i položite svoje živote, da donesemo poredak i pravdu Zapadnoj, Beloj civilizaciji još jednom u svetu. Neka naucimo izdajnike i pigmeje da se još jednom grce u svojoj molitvi:"Gospode, spasi nas od BESA BELIH LJUDI SA SEVERA!"

-Linkoln Rokvel