Opet taj talmud

 

 

 Da bi shvatili šta se događa u svetu u poslednje vreme, u periodu koji zasigurno traje minimalno već nekoliko vekova, moramo da razumemo i pomirimo se sa činjenicom da SVETSKA ZAVERA postoji! Ova zavera, ili bolje reći rat koji se često vodi oružjem i krvavim bitkama, a još češće zakulisnim radnjama i dugotrajnim tajnim operacijama – vodi se protiv vascelog čovečanstva. Na udaru zaverenika je naročito naša sopstvena vrsta; bela Arijevska rasa sa manje ili više svim svojim nacijama. Ne mora da se ističe da je i naš sopstveni Srpski narod zadnjih godina postao posebna meta ove “svetske zavere”. Naša vrsta je u ovoj borbi za prevlast i apsolutnu dominaciju nad planetom Zemljom ocenjena kao najopasniji i najžilaviji protivnik. Zbog toga ona mora biti obmanuta, savladana, pokorena i ultimativno uništena. Sa njom moraju nestati i sve naše nacije i države, naša dostignuća i istorija, naša Arijevska kultura i posebno naša religija – koja je kod belog čoveka apsolutno i predominantno HRIŠĆANSKA. O ovome nemojte imati nikakvih iluzija,  jer znajte da ih naš NEPRIJATELJ  uopšte nema! Za mene, kao rasonalistu, taj neprijatelj  su  JEVREJSKI CIONISTI !!!

  Šta je to što Jevreje podstiče da nas konstantno tokom istorije napadaju i tako žilavo vode borbu protiv svega i svakog? Sasvim je sigurno da odgovora na ovo pitanje ima više, ali mi ćemo se u ovom eseju zadržati samo na jednom, a to je RELIGIJA. Kod svakog naroda njegova religija neporecivo utiče  na njegovo nacionalno biće i narav, i obratno. A kod Jevreja, njihova rasa, nacija i religija su  jedno.

  Kod svake religije postoji neka sveta knjiga sa predanjima i zakonima za tu datu religiju, koja je istovremeno i sama srž, pokretačko srce te vere. Na primer, kod hrišćana je to Biblija, kod muslimana je to Kuran, a kod Jevrejske rase i naroda to je TALMUD! Svaki jevrejski izvor uzdiže “Talmud” na najviše mesto, evo samo jednog od njih, i to veoma  iskrenog...

  “Talmud je do današnjeg dana srce kojim cirkuliše krv jevrejske religije. Bilo kakav zakon, običaj ili ceremonija koje upražnjavamo – bez obzira da li smo ortodoksni, konzervativni ili reformisti, ili smo samo sentimentalni – mi svi sledimo TALMUD. To je naš zajednički zakon”. Ovo jednostavno objašnjenje je napisao jevrejski novinar HERMAN WOUK za novine NY HERALD TRIBUNE u serijalu članaka pod nazivom “Talmud: Srce i krv jevrejske vere “ u broju  od  17.  novembra  1959.  godine.

  Sam “TALMUD” se sastoji iz čak 63 knjige, koje su podeljene u 6 velikih delova. Ovih 6 delova se na hebrejskom nazivaju “SEDARIM”, t.j. naređenja. Njih čine:

1)      ZERAIM  (Seme)

2)      SEDER MOED  (Praznici)

3)      SEDER NASHIM  (Žena)

4)      SEDER NEZIKIN  (Štete)

5)      SEDER KODASHIM  (Žrtvovanja)

6)      SEDER TOHOTOTH  (Očišćenja)

  Ovih 6 naređenja “Sedarima” se sastoji iz 613 “Božijih” zapovesti, a dalje ćemo videti kakve su to zapovesti...

  Sav religijski, pa i svetovni život Jevreja mora da se zasniva na “Talmudu” i da u njemu ima svoju osnovu.

Svaka odluka koja se tiče jevrejske religije, mora se zasnivati na Talmudu kao konačnom rezimeu svih autoriteta koji su ikada postojali”(Jevrejinjihova istorija, kultura i religija”, vol. 4, str. 1332, JEWISH PUBLICATION  SOCIETY  OF  AMERICA,  1949.).

  Koliko “Talmud” utiče – svesno ili nesvesno – na svoje vernike, svi smo osetili u komunizmu, tom “raju na zemlji” koji je bez izuzetka bio talmudski fenomen. Njegov izumitelj i roditelj, Jevrejin MOSES MARDICI LEVI, bio je sin jevrejskog rabina i od  svoj  najranije mladosti indoktriniran “Talmudom” čije je učenje ugradio u svoj izum po imenu KOMUNIZAM. Kasnije je uzeo “umetničko” ime KARL MARX, i napisao knjigu fantazija zvanu “KAPITAL” (koju inače nikada nije kompletirao i završio), zbog koje je kasnije živote izgubilo oko 160 miliona ljudi širom naše planete. O religiji svog sopstvenog naroda, Moses Mardici alias Karl Marx, pošteno je rekao: “Šta je osnova Judaizma? Praktična strast i pohlepa za profitom. I čime bi mogli da umanjimo njegovo religijsko obožavanje? IznuđivanjemŠta  je  njegov  pravi  BogPare!”.

 

 ODNOS PREMA HRISTU

 

  Nije nikakva tajna šta Jevreji osećaju i misle o Isusu Hristu. Također je i dobro poznato, i ko je zahtevao Hristovo razapinjanje i uveliko učestvovao u njegovom mučenju. Uloga “PISARA” – jevrejske onovremene inteligencije i “FARISEJA” – jevrejskih sveštenika, više je nego očigledna u sveme ovome. Što se tiče tih tadašnjih “Fariseja” i današnjih rabina, u “Univerzalnoj jevrejskoj enciklopediji” sasvim jasno piše: “Jevrejska religija i danas vuče svoje poreklo i tragove bez ikakvog prekida, kroz sve vekove, od Fariseja”. Da budemo iskreni, jasna je i očigledna uloga Rimljana u Hristovom razapinjanju; kao i uloga rimskog namesnika Judeje – PONTIJA PILATA. Kao i što se sasvim dobro zna da je Pilat posle suđenja “oprao ruke” jer nije našao Isusu nikakve krivice, a morao je da ga osudi iz političkih razloga...  i  na  koga  je  greh  Hristovog raspeća pao.

  U TALMUDU se o Isusu dosta piše, i to na najgori način: počevši od njegovog rođenja, pa do hvaljenja njegovog mučenja i smrti. Talmud uči da je Isusa začeo demonski duh, koji je imao seksualni odnos sa njegovom majkom Marijom i to kada je ona imala menstruaciju, pošto njenom mužu Josifu nije bilo dozvoljeno da je tada dodiruje (jer je po jevrejskom običaju žena tada nečista). O ovom jevrejsko-talmudskom tvrđenju pisao je ruski sveštenik I.B. PRANAITIS u svojoj knjizi “Talmud razmaskiran” koja je bila objavljena još 1892. godine u Petrogradu.

  Sledeći navodi su iz TALMUDA, uz kratki OPIS o čemu se u njima radi i na koji način se opisuje Isus:

-Sanhedrin, 67A: Isus Hristos se opisuje kao sin PANDIRA, rimskog vojnika.

-Kallah, 1B (18B): Začet tokom Marijinog menstrualnog ciklusa.

-Toldath Jeschu: Hristovo rođenje se opisuje najsramnijim izrazima.

-Abhodah Zarah, II: Pominje se kao sin Rimljanina Pandira.

-Schabbath XIV: Opet se opisuje kao kopile rimskog vojnika.

-Sanhedrin, 43A: Opis Isusovog ubistva tako što je obešen.

-Schabbath, 104B: Hristos se naziva budalom i napominje se da niko ne treba da obraća pažnju na njega.

-Sanhedrin, 103A: Opis Isusa kao nečasnog i niskog morala.

-Sanhedrin, 107B: Isus je zaveo, korumpirao i uništio Izrael.

-Zohar III, 282: Tvrdi se da je umreo kao zver i da je  zakopan  u  gomili  životinjskog  izmeta.

-Abhodah Zarah, 21A: Napominje se da je obožavanje  Isusa  po  kućama  nepoželjno.

-Iore Dea, 150, 2: Naredba da se ni slučajno niko ne pojavljuje tamo gde se odaje poštovanje Isusu Hristu.

  Nema nikakve potrebe da se naglašava kakav uticaj i kakvu ulogu je Hrist izvršio, i ima na religiju i kulturu Evrope, cele Bele rase i našeg naroda. Vređanje i pljuvanje njega, je vređanje i negiranje naše celokupne bele evropske civilizacije – a to je baš ono što Jevreji rade čitavih 2000 godina! Za kraj, da pomenemo i činjenicu da je katolički “sud” u Vatikanu krajem ’70. godina proglasio da Jevreji nisu krivi za Hristovo razapinjanje i ubistvo!?! Ova katoličko-vatikanska “presuda” je svakako u totalnoj suprotnosti sa onim što Jevreji propovedaju u svom svetom Talmudu, i šta oni i dan danas uče o Isusu iz Nazareta.

MRŽNJA PREMA HRIŠĆANIMA

 

  Postoji 11 pogrdnih, uvredljivih imena kojima TALMUD  imenuje sve ostale ljude koji nisu sledbenici ove knjige mržnje. Najraširenije i najpoznatije ime je GOIM – što znači stoka, i ovim pogrdnim nazivom obeležava se svako ko nije jevrejske krvi. Za same hrišćane postoji ime NOSTRIM, naziv koji potiče od “Isusa iz Nazareta”. Ostala  imena  koja  je  TALMUD  osmislio  za  sve ne-“jevreje” su: MIZIM, EDOM, ABHODAH ZARAH, AKUM, OBHDE ELILIM, NOKRIM, ANME HAARETS, KUTHIM, APIKOROSIM. Osim ove gomile ružnih naziva kojima se GENTILI (nevernici, ne-jevreji) nazivaju po Talmudu, ova knjiga jasno naznačava za šta se smatraju hrišćani i šta Talmud kaže o religijskim osećanjima hrišćana. Ovde je samo nekoliko citata iz “Svetog Talmuda Jevreja”  koji  se  odnose  na  ovu  temu:

-Nilkoth Maakhaloth: “Hrišćani su idolopoklonici, sa  njima  se  ne  smete  družiti”.

-Abhodah Zarah, 22A: “Ne družite se sa  ovim nevernicima,  oni  prolivaju  krv”.

-Abhodah Zarah, 25B: “Čuvajte se hrišćana dok putujete  sa  njima”.

-Abhodah Zarah, 15B: “Predložite hrišćanima da imaju  seksualni  odnos  sa  životinjama”.

-Abhodah Zarah, 22A: “Osumnjičite hrišćane za snošaj  sa  životinjama”.

-Abhodah  Zarah,  22B: “Hrišćani su nečisti jer nisu na  Sinajskoj  gori”.

   Sve žene ne-jevrejskog roda i vrste Jevreji nazivaju ŠIKSAMA. A za šta ih “odabrani” smatraju, najbolje citira  njihov  Talmud – knjiga  uzvišena:

-Eben Haezar: “Sve  ne-jevrejke  su  kurve”.

  Normalno, sopstvene žene uzdižu maksimalno i čuvaju ih od društva drugih inferiornih ljudi:

-Iore Dea 198, 48: “Čiste Jevrejke će se zaprljati družeći  se  sa  hrišćanima”.

  Za šta Jevreji smatraju hrišćanske narode, je sasvim suprotno od suludog hrišćanskog ideala da sve ljude smatraju braćom i jednakim sebi, pa i same Jevreje. Papa Jovan Pavle II, katolički poglavar, prilikom obeležavanja 50-godišnjice jevrejske države u Vatikanu upalio je prvu sveću u tradicionalnom jevrejskom svećnjaku sa 7 sveća. Ovaj čin katalički papa je propratio rečima: “Jevreji su naša starija braća”. A za šta nas ta starija braća smatraju, najbolje  objašnjava  Talmud:

-Abhodah Zarah, 72B: “Vino koje su dotakli hrišćani  mora  biti  bačeno”.

-Iore Dea 139, 1: “Izbegavajte stvari koje hrišćani koriste  u  svom  obožavanju”.

-Iore Dea 151, 1H: “Ne prodajte hrišćanima vodu za njihova  krštenja”.

-Iore Dea, 337, 1: “Zameniti mrtvog hrišćanina je kao  gubitak  krave  ili  magarca”.

-Eben Haezar 44, 8: “Brakove  između hrišćana i Jevreja  poništiti”.

-Zohar I, 28B: “Hrišćanski idolopoklonici, deca su Evinog  greha”.

-Zohar I, 131A: “Idolopoklonički narodi pogane svet”.

-Iore Dea, 148, 12H: “Sakrijte svoju mržnju prema hrišćanima  na  njihovim  slavljima”.

  U časopisu “JANUS” broj 2 iz daleke 1912. godine, u članku pod nazivom “Velika mržnja”, Jevrejin  CHESKEL  ZWIKLOTZEL   nam  priznaje:

 “Kao opizicija anti-semitizmu, mržnji prema Jevrejima, postoji još veća mržnja među delom Jevreja prema svim Gentilima. Ne postoji za mene ništa tako nadahnjujuće kao krivica da, ako postoji nešto što ujedinjuje sve Jevreje na svetu – to je onda velika, podmukla mržnja. Niko ne može da porekne činjenicu da je moćno i jako jevrejstvo opasnost za sve  Gentile “  (nevernike,  op. aut.).

-Abhodah Zarah, 78C: “Praznike Isusovih sledebenika  smatrati  za  idolopoklonstvo”.

-Abhodah Zarah, 14B: “Zabranjeno je hrišćanima prodavati  stvari  za  versko  obožavanje”.

-Abhodah Zarah, 2A, 1: “Ne trgujte sa hrišćanima za  vreme  njihovih  praznika”.

-Abhodah Zarah, 2A, T: “Trgujte sa hrišćanima samo  zato  što  imaju  novca  da  plate”.

-Abhodah Zarah, 78: “Hrišćanske crkve su mesto idolopoklonstva”.

  Godine 1997. američki Jevrejin AVI KOSTNER (ima isto prezime kao njegov “poznatiji” saplemenik, glumac KEVIN KOSTNER ), star 52 godine, osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva svoje dvoje dece. Ovaj manijakalni sledbenik Talmuda je svoju decu – staru 10 i 12 godina – prvo drogirao a zatim ih mučki zadavio. Na pitanje zašto je to uradio, “tata” Kostner je odgovorio da je svoju decu radije ubio nego da ih vidi odgajane kao hrišćane od strane njegove bivše žene,  hrišćanke  i  bele  Amerikanke.

DUŠA

   Ludilo zvano “judeo-hrišćanstvo”, koje malo po malo diže svoju odvratnu glavu, postoji u svakoj konfesiji hrišćanske religije. Na žalost, ima ga povremeno i u našoj pravoslavnoj veri, zašto to ne reći? O čemu se ovde radi? Jednostavno, radi se o izjednačavanju  judeizma  i  hrišćanstva,   i  stvaranju

neke “nove” religije. Ovakvi maloumni pokušaji će samo upropastiti našu veru, tako što će pokušati da naprave neku podvrstu judeizma. Da su ove dve religije potpuno različite i nespojive, najbolje pokazuje  sam  TALMUD  sa  svojim  traktatima.

  Da su razlike očigledne ima i više nego dovoljno primera, ali mi ćemo se ovde zadržati samo na jednom: to je učenje o ljudskoj duši! Mislim da nema potrebe da se piše kakvo je učenje o duši u našoj evropskoj kulturi i hrišćanskoj religiji, to su stvari manje ili više poznate svima. Zato ćemo se zadržati na  onome  šta  judejski  “Talmud”  piše i uči o duši...

  Kabalističke sage istine navode da Adamovo ime sadrži početna slova reči  Adam, David i Mesija. Pošto je Adam zgrešio, njegova duša je prešla na Davida, a kada je kasnije i on zgrešio duša je prešla u Mesiju.  Pun  tekst  u  Talmudu  glasi:

-Jer, 30, 9: “Oni će služiti Gospodu njihovom Bogu, i Davidu njihovom Kralju, koga ću Ja uzdići za njih”.

  Takođe u Talmudu piše i sledeće:

-Ezek, 37, 25: “Moj sluga David, biće njihov kralj zauvek”.

  A piše i ovo: “Oni će tražiti Gospoda njihovog Boga i Davida njihovog Kralja” (Hosea 3, 5). Ako ovo nije dovoljno da shvatite o čemu se radi u judejskom učenju o duši, idemo dalje sa citiranjem “svetog”  im  Talmuda...

-Caphtor Upherah, falio 51, col. 2: “Ponekad se duša pravednog čoveka može naći u telu čiste životinje  ili  prljave”.

-Emek Hammelech, 23D: “Ne-jevrejske duše dolaze od  smrti  i  smrtne  senke”.

-Zohar I, 46B - 47A: “Duše nevernika imaju nečisto božije  poreklo”.

-Rosch Haschanach, 17A: “Ne-jevrejske duše odlaze  pravo  u  pakao”.

-Jalkut Robeni Gadol, 12A: “Duše ne-jevreja dolaze  od  nečistih  duhova  i  zovu  se  svinjama”.

RELIGIJSKA NETRPELJIVOST

 

  Kod jevrejske rase veoma je rasprostranjeno mišljenje da su oni neprestano pod nekim religijskim i nacionalnim progonom. Jevrejsko izigravanje večite žrtve ide dotle da oni tvrde da svaki “rasizam, nacionalizam, verski fanatizam, i razne ekstremne desničarske ideologije za sve na ovom svetu krive Jevreje”. Naravno da Jevreji nisu krivi za sve i svako zlo na ovom svetu, ali za neke stvari jesu  i  daleko su od  toga da su nevini. Jevrejska  propagandna  mašina

nas naprestano bombarduje nekom “kolektivnom krivicom” za progon Jevreja u srednjovekovnoj hrišćanskoj Evropi, u muslimansko-arapskom svetu, kao i u pravoslavnoj Rusiji, a naročito u nacističkoj Nemačkoj. Ali oni nikako da odgovore na jedno prosto pitanje koje glasi: Zašto su bili proganjani? Na ovo pitanje neki Jevreji i daju odgovor, kao na primer jevrejski pisac OSCAR LEVY u knjizi “Svetski značaj  ruske  revolucije”:

 “Teško da ima nekog događaja u modernoj Evropi koji ne vodi poreklo nazad do Jevreja. Mi Jevreji smo danas ništa drugo do svetski prevaranti, uništitelji  sveta,  njegovi  upropastitelji  i  egzekutori “.

  Zaboravlja se njihova (dokazana) uloga u SVETSKOJ  ZAVERI, u pokoljima nad hrišćanima i ostalim Gentilima u antičkom svetu, u “ruskoj” oktobarskoj revoluciji i boljševičkom Sovjetskom savezu, zasluga i udeo u izazivanju dva svetska rata, i u osvajanju Palestine i progonu palestinskog naroda. Vreme je da se pokaže da oni koji najviše “plaču” o progonu, mržnji i netrpeljivosti – da su baš ti najveći zastupnici progona,  mržnje  i  netrpeljivosti.  I  kao  što  TALMUD  reče...

 “Šta mu je?” – “Ma pusti ga, priča o nekoj ludoj teoriji zavere... Kaže da domaćin  planira  da  nas  zakolje  i  pojede !”

 -Abhodah Zarah, 14B: “Zabranjeno je prodavati religiozne radove hrišćanima”.

-Iore Dea, 142;10: “Morate  se  držati  što  dalje  od  crkava”.

-Iore Dea, 143;15: “Ne smete slušati crkvenu muziku, niti gledati u idole”.

-Iore Dea, 143;1: “Ne smete ponovo obnavljati kuće koje su porušene u blizini  crkava”.

-Schabbath, 116A: “Talmudisti se slažu da hrišćanske knjige treba spaljivati”.

-Abhodah Zarah, 78C: “Hrišćanski  su  praznici  zaludni,  odvratni i zli”.

-Abhodah Zarah, 6A: “Zabranjeno  je  pratiti hrišćanski  praznik Božić”.

-Gittin, 62A: “Jevrejin da se drži dalje od hrišćanskih domova praznicima”.

-Choschen Ham, 26;1: “Jevreji ne smeju da se tuže pred hrišćanskim sudijom  ili  zakonom”.

-Chosen Ham, 34; 19: “Hrišćani  ili  sluge  ne  mogu  biti  svedoci”.

-Iore Dea, 112;1: “Izbegavajte da jedete zajedno sa hrišćanima, to  podstiče  familijarnost”.

-Abhodah  Zarah  35B: “ Ne pijte mleko od krave koju je pomuzao  hrišćanin”.

-Iore Dea, 178;1: “Nikada ne oponašajte običaje hrišćana, čak ni  frizuru  kose”.

-Iore Dea, 120;1: “Posuđe koje je kupljeno od hrišćana, mora biti  dobro  oprano”.

-Abhodah Zarah 2A: “Tri dana pre hrišćanskih praznika, izbegavajte  ih  sve”.

LJUDSKE  ZVERI

 

  Zapamtite, braćo, da se Jevrejski Tajni Zakoni (ili bolje reći “malo poznati zakoni široj javnosti”) zasnivaju na fundamentalnim principima koji jasno tvrde: samo Jevreji su  pravi ljudi. Suprotnost ovome su svi ostali ne-Jevreji koji su u stvari životinje. Po jevrejskom Talmudu oni su zveri u ljudskom obliku. Svi mi smo samo goyimi i u borbi protiv ljudske stoke sve je dozvoljeno. Jevrejski “NAD-ČOVEK” može da ih laže, vara i potkrada. Može čak i da ih siluje i  ubija!

  Postoji na stotine pasusa u Talmudu, u kojima se ne-Jevreji, t.j. gojimi ili gentili, opisuju kao životinje. Ovde su samo neki od njih...

-Baba Mezia, 114B: “Jevreje zvati ljudskim bićima, ali ne-Jevreji  nisu  ljudi. Oni su zveri”.

-Ereget Raschi Erod, 22;30: “Akum je kao pas. O da, spisi uče da više poštujete psa nego ne-Jevreja”.

-Kerithut, 6B: “Jevreje zvati ljudima, hrišćane ne zvati ljudima”.

-Orach Chaiim, 57;6A: “Hrišćane  sažaljevati  ništa  više nego  bolesne  svinje”.

-Kethuboth, 110B: “Psalmisti da porede hrišćane sa nečistim  životinjama”.

-Sanhedrin, 74B: “Seksualni snošaj hrišćana je isti kao  kod  zveri”.

-Kethuboth, 3B: “Soj hrišćana je vredan kao i soj zveri”.

-Kidduschim, 68A: “Hrišćani kao ljudi su obične guzice”.

-Schene Luchoth Haberith, 250B: “I pored toga što ne-Jevreji imaju isti oblik tela kao i Jevreji, oni su u poređenju sa Jevrejima kao majmun sa čovekom”.

NAD RASA

   Dosadašnji pasusi iz Talmuda nam jasno pokazuju za šta nas Jevreji smatraju, i posebno za šta smatraju sami sebe. Ovaj “Božiji izabrani narod” je umislio da je rasa bolja od svih ostalih, i da oni trebaju da budu gospodari planete Zemlje. Interesantno je da ovu ideologiju koju Talmud propoveda već 3 000 godina!

-Chullin, 91B: “Jevreji poseduju dostojanstvo koje čak  ni  anđeli  ne  mogu  da  imaju”.

-Sanhedrin, 58B: “Udariti Jevreja je kao ošamariti lice  Božije”.

-Chagigah, 15B: “Jevrejin sadrži u sebi dobro, uprkos  grehova  koje  je  počinio”.

  Ovo su samo neki od najočiglednijih pasusa koji idu u prilog teorije “HERRENVOLKA”. A koga Židovi jedino priznaju iznad sebe i koga se jedino plaše, najbolje oslikava sledeći pasus iz Talmuda.

-Schabbath, 118A: “Molite se da se spasete od kazne  dolazećeg  Mesije”.

  Ovo nas već dovodi i na tematiku RITUALNIH UBISTAVA ! Nemojte misliti da su se ljudskim žrtvovanjem u novoj eri bavili samo američki divlji indijanci Asteci, za mnoge će biti pravo iznenađenje (pa i ne!) da se ovim bave i “odabrani”. Naravno, oni ova ritualna ubistva izvode veoma retko i u najstrožijoj tajnosti, prvenstveno iz straha od besa “gojima” čiji su slabi i nemoćni bili česte žrtve ovih rituala.

 

ZLO PILE – Ortodoksni Jevrejin u Jerusalimu vitla pile iznad glave u ritualu zvanom “Kaparot”, svakog 20. septembra na Yom Kippur – Jevrejski dan Pokajanja. Tokom  ovog rituala,  gresi neke osobe ili  grupe  ljudi  se  prenose  u  pile !?!

 

  Ako stvarno želite da naučite i razumete zašto Jevreji mogu da izvrše tako užasne zločine kao što su ritualna ubistva, onda morate znati jevrejske tajne.  Morate da znate učenja TORE, TALMUDA i SCHULCHAN ARUCHA. Zakoni i učenja koja su u njima su najbolji dokazi da se Jevreji osećaju boljim i superiornijim od svih ostalih naroda, i da je to objavljeni  rat  protiv  svih ostalih rasa. Oni su zakleti

neprijatelji sveg ne-jevrejskog čovečanstva. Rimski istoričar TACIT, koji je živeo u vremenu posle Hrista (55 – 120 god. N.E.),  pisao  je  još  tada  o  njima:

Jevreji su rasa koja mrzi Bogove i celokupno čovečanstvo. Njihovi zakoni su u suprotnosti sa zakonima svih ostalih smrtnika. Oni preziru sve što je za nas najveća svetinja. Njihovi zakoni mogu da ih nateraju da počine dela koja nas užasavaju”. (ISTORIČAR, V  3 – 8).

  Ni savremeni Jevreji nisu ništa bolji od svojih krvožednih predaka. Jedan od savremenih jevrejskih “plemića”, čije ime sigurno svi veoma dobro znate, MEYER  AMSCHEL  ROTHSCHILD, poručuje svome  narodu:

Zapamtite deco moja, da sva zemlja mora da pripadne nama Jevrejima, a Gentili, koji su ništa više nego  životinjski  izmet,  ne  smeju  imati  ništa”.

   Rothischildove reči kao da su uzete iz samog Talmuda, u potpunosti se uklapaju sa talmudskim učenjem o židovskom “Herrenvolku”. O njihovoj “uzvišenoj ulozi u svetu”, piše i jevrejski doktor JOSEPH KLAUSNER  u svojoj knjizi “Ideja Mesije u  Izraelu ”  iz  1955.  godine  na  strani  521:

Celi jevrejski narod... bukvalno je postao Mesija celog  čovečanstva,  obnovitelj  sveta ”.

  O “uzvišenoj” ili bolje destruktivnoj ulozi “odabranog Herrenvolka”, najbolje piše jedan i sam Jevrejin.  MAURICE  SAMUEL   pošteno  priznaje:

Gde  god  se  Jevrejin  nađe  on  je  problem, izvor

nesreće za samog sebe i sve ostale oko njega... Vi verujete u doktrinu opraštanja, dok mi verujemo u doktrinu odmazde. U našem životu, jevrejskom životu, lojalnost je nepoznata... Mi smo remetilački uticaj u vašem životu. Mi Jevreji, uništitelji, ostaćemo uništavači zauvek. Bilo šta da uradite, neće udovoljiti našim potrebama i zahtevima. Mi ćemo zauvek uništavati...”.

  Jedan od “uništitelja” po imenu HENRY WATON, koji je bio među ranim jevrejskim komunističkim vođama u Americi (a takođe, kao i mnogi drugi pripadnici njegove vrste bio je i “pisac”), ostavio nam je svoju knjigu pod nazivom “Program za Jevreje ”. Tu sasvim jasno piše, iz jevrejskih ruku, priznanje  ko  je  i  zašto  izmislio  komunizam.

Komunizam je sudbina čovečanstva. Postoji samo jedno jedino delo iz sociologije, a to je Marksov “Kapital”. Samo Jevrejin može da napiše takvo delo”.

  Waton “odabrani”, u svojoj knjizi se osvrće i na program “Herrenvolka”. Dopašće vam se ovaj deo...

Jevreji su najviši i najkulturniji narod na zemlji... Mi Jevreji imamo pravo da potčinimo sebi ostatak čovečanstva i da budemo gospodari nad celom planetom. Jevreji će postati gospodari cele Zemlje i pokoriće pod sobom sve narode, ali ne uz pomoć materijalne moći, ne uz pomoć brutalne sile, već uz pomoć svetlosti, znanja, razumevanja, humanizma, mira,  pravde  i  progresa ”.

  Naravno, u svom “Programu za Jevreje”, Henry Waton ima i program za “untermensche” kao i “Final Solution”  za  sve  probleme.

Arijevci će uvećati i ulepšati svet; ali oni će moći da uživaju u svetu koji su oni stvorili  jedino pod jevrejskim šatorom. A taj šator je komunizam, internacionalizam “.

Jevreji će naslediti ovu Zemlju... I sve ostale rase ili će sasvim nestati, ili će postati – Jevreji “.

  Iskreno, nema šta, sasvim u skladu sa pisanjem Talmuda. Ovu neverovatnu deklaraciju Henry Watona objavila je grupa koja je sebe zvala “KOMITET  ZA  OČUVANJE  JEVREJA” (Committee For Preservation Of  Jews), a sponzorisana od strane čuvenog “SPINOZA  INSTITUTA”  iz  New Yorka.

  U  listi (objavljenoj 1997. god.) od 100 najvećih Jevreja svih vremena, na zadnjem mestu se našao naizgled bezazleni lik iz stripova – SUPERMEN, i to u originalnom obliku kako su ga zamislili njegovi kreatori, Jevreji: JERRY SIEGEL  i  JOE SHUSTER. Sam “SUPERMEN” inkognito, u običnom životu se pojavljuje kao novinar-intelektualac KLARK KENT; dok  njegovo  pravo vanzemaljsko ime, sa rodne mu planete KRIPTON,  jeste  KAL – EL. Verovatno će mnogi biti iznenađeni činjenicom da je KAL – EL hebrejski naziv za boga ! Dakle, SUPERMEN-Klark Kent je vanzemaljski natčovek; uzvišeno biće neverovatne snage i uma sa imenom samog Boga – baš onako kako se propoveda u Talmudu. Izmišljen je 1930. godine radi borbe protiv anti-semitizma, i da bi među goyimskom decom raširio ideju o “odabranom  natčoveku”  koji  će  spasti  svet.

 

Jevrejski  Superčovek”:

Čije  lance  kida?

BORBA  PROTIV  HRIŠĆANA

 

  Protokol 11;4: “Gojimi su stado ovaca, a mi smo njihovi vukovi . A i sami znate šta se događa kada vukovi upadnu među stado ovaca “. (PROTOKOLI CIONSKIH  MUDRACA)

  Jevreji  veoma dobro znaju da bi bili izgubljeni kada bi ceo svet znao za njihove zakone i učenja. Na ovo ih jasno upozorava i sam Talmud, sa traktantima koji pod pretnjom smrću zabranjuju prevođenje i objavljivanje njegovih delova. Evropljanima je dugo trebalo da proniknu u ovo (zlo)delo i da ga prevedu, ali su konačno uspeli – rezultat je pred vama. Ipak, istinu o Talmudu zna samo mala grupa posvećenika (u koju sada slobodno možete da ubrajate i sebe), dok veliki broj ljudi naše biološke vrste o tome ne zna baš ništa. Kao što poznati jevrejski učenjak DIMBRE DAVID  piše,  baš  onako  kako  Talmud  naređuje:

Kada bi Gentili znali šta mi propovedamo protiv njih,  oni  bi  nas  poubijali ”.

  A  šta  kaže  Talmud,  “knjiga  sveta”...

-Zohar II, 43A: “Istrebljenje hrišćana je neophodno žrtvovanje”.

-Rasoni, Exodus 14: “I najbolji od hrišćana moraju biti  zadavljeni”.

-Iore Dea, 148;5: “Ako hrišćani nisu odani vernici možete  im  slati  poklone”.

-Hilkoth Akumix, 2: “Šaljite poklone hrišćanima samo  ako  su  neriligiozni”.

-Iore Dea, 153;1H: “Hrišćanske sestre će našu decu voditi  ka  bezbožništvu”.

-Iore Dea, 155;1: “Izbegavajte hrišćanske doktore koje  nisu  dobro  upoznali  svi  susedi”.

-Peaschim, 25A: “Izbegavajte medicinsku pomoć od idolopoklonika,  naročito  hrišćana”.

-Iore Dea, 156;1: “Izbegavajte hrišćanske berberine, osim  ako  vas  ne  prati  još  Jevreja”.

-Zohar I; 25B: “Onaj ko čini dobro hrišćanima, nikada  neće  ustati  posle  smrti”.

-Hilkoth Akum V, 12: “Učite spise koji zabranjuju pominjanje  hrišćanskog  Boga”.

  Jevrejin  SZILICZEI-VARADY  GYULA u svom delu,  proročki  nazvanog  “Od Geta ka Tronu ”  piše:

Zapadni Jevreji će na istoku sakupiti i opremiti armiju od 20 miliona ljudi za uništenje hrišćanstva i ljudske kulture, da bi uspostavili Jevrejsku svetsku kraljevinu ”. Ovako nešto se već skoro dogodilo u prvoj polovini 20. veka, čije posledice još uvek osećamo – što naravno ne znači da se neće (ili bolje reći  opet!)  tek  dogoditi!

 

 

 

  U Talmudu takođe piše i sledeće...

-Choschen Hamischrat 425 i Hagan, 425; 5: “Zakon je da se ubije svako ko poriče Toru. A hrišćani pripadaju onima koji poriču  Toru”.

-Bommidder Raba, 21c i Jalkut, 772: “Svaki Jevrejin koji proliva krv bezbožnika (ne-Jevreja), radi isto kao i da čini žrtvovanje  Bogu”.

-Hilkoth Akum X,5: “Nema poklona za hrišćane, pokloni su za  preobraćenike”.

-Iore Dea, 151;11: “Zabranjeno je davati poklone hrišćanima, ohrabruju  prijateljstvo”.

-Iore Dea, 335; 43: “Progonstvo za Jevrejina koji proda svoje imanje  hrišćanima”.

-Iore Dea, 154;2: “Zabranjeno je podučavati trgovini hrišćane”.

-Chosceh Ham, 187; 7: “Zadržite sve što vam hrišćani greškom  preplate”.

  Grof  MENSDORF, Jevrejin naravno, koji je bio austrijski ambasador u Velikoj Britaniji posle I svetskog rata, nedvosmisleno je izjavio: “Prvi svetski rat je bio naša velika osveta  hrišćanskom  svetu ”.

  Talmud   dalje  nastavlja...

-Choschen Ham, 226; 1: “Jevrejin može da zadrži izgubljenu hrišćansku imovinu koju  je  pronašao”.

 -Babha  Kama,  113B: “Dozvoljeno  je  varati  hrišćane”.

-Choschen Ham, 156; 5: “Jevrejin ne sme da preotima hrišćanske mušterije  od  drugih  Jevreja”.

-Iore Dea, 159; 1: “Prevara prema hrišćanima je dozvoljena iz bilo kojih razloga”.

-Babha Kama, 113A: “Jevrejin može da laže i  lažno svedoči da bi osudio  hrišćanina”.

-Babha Kama, 113B: “Ime božije ne pominjati kada se laže hrišćanima”.

-Kallah, 1B; st. 18: “Jevrejin može lažno da svedoči i da mu bude čista savest”.

-Zohar I,  160A: “Jevreji  moraju  uvek  probati  da  prevare  hrišćane”.

-Iore Dea, 158; 1: “Nemojte lečiti hrišćane, osim ako to stvara neprijatelje”.

-Orach Cakiim, 330; 2: “Ne pomažite rođenje hrišćanske dece subotom”.

  Za one koji još uvek sumnjaju u postojanje zavere svetskih razmera, i one koji se dvoume o jevrejskoj ulozi u istoriji i njihovom parazitskom karakteru imamo sledeći podatak. 12. januara 1952. godine, (sedam godina posle kraja II svetskog rata i poraza NS Nemačke) u komunističkoj Mađarskoj, u Budimpešti je održan specijalni jevrejski sastanak “KRIZNOG  SAVETA  EVROPSKIH  RABINA”. Na tom sastanku rabin EMANUEL  RABINOVICH  je  izjavio  sledeće:

Mogu sa sigurnošću da izjavim da je poslednja generacija belih žena sada rođena. Naša kontrola nad komunizmom će, u interesu mira i brisanja međurasnih tenzija, zabraniti belcima da se mešaju međusobno. Bela žena će morati da se spari sa pripadnicima tamnih rasa, a beli muškarac sa crnom ženom. Tako će bela rasa konačno nestati, jer mešanje obojenih sa belcima znači kraj za belog čoveka, i naš najopasniji neprijatelj  će  postati  samo  sećanje ”.

  Probudite se braćo! Zar je potreban veći dokaz, od ovoga izrečenog iz samih jevrejskih usta, da bi konačno uvideli šta nam čivuti spremaju sa “jednim svetom”, novim svetskim poretkom i novim – starim izumom zvanim  KOMUNOKAPITALIZAM.  Dalje  iz  Talmuda...

-Choshe Ham, 425; 5: “Jedino ako verujete u Toru sprečite njegovu smrt”.

-Iore Dea, 158; 1: “I hrišćani koji nisu neprijatelji, takođe ne smeju biti spašavani  u  smrtnoj  opasnosti”.

-Hilkkoth Akum X, 1: “ Ne spasavajte hrišćane kada su u smrtnoj opasnosti”.

-Hilkkoth Akum X, 2: “Kršteni  Jevreji da se ubiju”.

-Iore Dea, 158; 2 hag: “Ubijte begunca koji se priklonio  hrišćanskim  ritualima”.

-Zohar I, 25A: “Hrišćani moraju biti uništeni kao idolopoklonici”.

-Zohar II, 19A: “Zarobljeništvo Jevreja će se završiti kada  hrišćanski  prinčevi  umru”.

-Zohar I, 219A: “Prinčevi hrišćana su idolopoklonici i  moraju  da  umru”.

-Obadiam: “Kada Rim bude uništen, Izrael će biti obnovljen”.

-Sepher Or Israel, 177B: “Ako Jevrejin ubije hrišćanina,  nije  počinio  nikakav  greh”.

-Zohar I, 38A; 39A: “Najviše mesto u raju za one koji  ubijaju  idolopoklonike”.

-Hilkkoth Akum X, 1: “Ne pravite sporazume i ne pokazujte  milost  za  gojime”.

-Hilkkoth Akum X, 7: “Ne dozvolite idolopoklonicima da ostanu tamo gde su Jevreji jaki”.

  Koliko Talmudisti stvarno i danas preziru hrišćanstvo, najbolje pokazuje skorašnji događaj u Poljskoj. U bivšem koncentracionom logoru Auschwitz, 1984. i 1986. godine mladi Poljaci su postavili 9 belih drvenih krstova. Kao da nikada nisu čuli za versku toleranciju i razumevanje, cionisti su od tada pa sve do skoro tražili od Poljaka da uklone te znakove omražene im Hristove vere. 1998. godine Poljaci su rešili da ih konačno poslušaju. Uklonili su svih 9 krstova... ali takođe i 11 jevrejskih Davidovih zvezda  koje  su  se  nalazile  u  Auschwitzu.

SAVREMENO  DOBA  I  TALMUD

   Svi ovi zakoni i komande u Talmudu, kao i u Tori, dati su Jevrejima još pre 3 000 godina, dok je završno pisanje bilo gotovo u Novoj eri, t.j. posle Hrista. Oni za jevrejsku zajednicu važe danas isto kao i pre hiljade godina. Nemojte da se zavaravate da je to “neko prošlo vreme”, i da ovo ne važi u “savremenom dobu ateizma”. Ovim zakonima Jevreji se uče još od detinjstva i pridržavaju ih se, otvoreno ili skriveno, celog svog života. A rezultati savremenog doba, u kome cionistički zaverenici suvereno vladaju, stoje sasvim očigledno ispred nas. To  samo  totalni  slepac  ne  može  da  vidi...

  Mnogi ljudi su skloni naivnom verovanju, baš kao pravi “Goyimi” – što zbog jevrejske propagande ili neupućenosti – da su Jevreji obični ljudi-komšije, pa čak i pripadnici istog naroda kao i oni sami; samo su eto druge vere. Sami Jevreji često imaju ista imena i prezimena kao i narod domorodaca. Oni se često i sami skrivaju, veoma vešto, tako što namerno menjaju svoja prezimena ili svoja pro-jevrejska imena, kako bi se lakše “uklopili” u društvo. U Americi je čak pravi hit među “odabranima” da operišu i estetski doteraju svoje zakrivljene semitsko-kazarske nosurde, da bi dobili lep Arijevski izgled. Pravi KAMELEONI. Ipak, kako Jevreji sami sebe vide i kako je njihovo iskreno nacionalno osećanje, najbolje je izrazio čuveni  THEODORE  HERTZL , osnivač cionizma i autor “Protokola Cionskih mudraca ”. Hertzl je rekao: “Mi smo jedan narod . Nismo mi ni američki Jevreji, niti ruski Jevreji; već jedino  i  samo  Jevreji ! “.

  Ipak, da ne bi opet ispalo, ono večito jevrejsko opravdanje i protivoptužba da su “opet za sve Jevreji krivi”, treba istaći da oni sami ne bi ništa uspeli u svojim nastojanjima za potčinjavanje sveta da nemaju svoje verne sluge i pomagače. Ovih jevrejskih kolaboratora najviše ima među našom sopstvenom belom rasom. Ja bih ove bele izrode i izdajnike jednostavno nazvao arijevski cionisti. Leglo ovih odroda je samo u slobodnoj masoneriji . Ovoga puta naša tema nisu masoni i pitanje kako, kada i zašto su počeli da služe “odabranom narodu”. Ali kratko ćemo se osvrnuti na ono što sami Jevreji kažu za svoje najodanije saradnike. Časopis JEWISH TRIBUNE  je pisao u vezi masona: “Masonerija se zasniva na judeizmu. Eliminišite judejska učenja iz masonskih rituala  i  šta će onda od nje da ostane? ”,

dok  “Jevrejska enciklopedija”, kapitalna jevrejska knjiga, ponosno ističe: “Tehnički jezik, simbolika i rituali masonerije su prepuni jevrejskih ideja i termina “.

  U današnje vreme, kada su Jevreji postali gotovo svemogući u pojedinim evropskim zemljama, baš kao pravi “odabrani narod”, zaštićeni su zakonom “kao beli medvedi” od svake kritike i uzimanja u usta od “ekstremista, nacista, radikalne desnice i raznoraznih širitelja mržnje, predrasuda i diskriminacije”. Ipak, i oni mogu biti efektno prozvani i “napadnuti”, ako se to uradi na pravi način. A pravi način nije frontalni, zaslepljeni i vulgarni napad, da bi ih denucirali i zlostavljali – što samo njima ide na ruku, dajući im simpatije kod zaglupljene javnosti, i naročito dajući vlastima (koje su često odgovorne baš njima) izgovor i priliku za raznorazne  racije,  zaplene,  progone  i  zatvaranja.

  Pravi način je pažljivo razmatranje i proučavanje slabih tačaka Jevreja i njihove ranjivosti, da bi razvili pametnu propagandu koja se koncentriše na ove slabe tačke, njihove Ahilove pete. Jedna od tih slabih tačaka je njihova  OKRUTNOST prema životinjama koje koriste u svojim drevnim ritualima ubistava životinja, kao što ne treba zaboraviti i ljudska žrtvovanja tokom njihove istorije. Druga Ahilova peta je, naravno Talmud, njihov sveti vodič za “odabrani narod”,  koji  je  kao  što  smo  videli  pun i prepun mržnje i neprijateljstva prema svim ne-Jevrejima. Upozorenje u vezi ovoga: tokom godina i širom sveta bilo je mnogo lažnih prezentacija i prevoda koji su bili ponavljani iz jedne publikacije u drugu, i što je omogućilo jevrejstvu ne samo da poriče taj određeni materijal i da generalno diskredituje kritikovanje samog Talmuda, već i da sprovede  uspešne  i  legalne  sudske  procese !

  Još jedno područje njihove ranjivosti je njihova monstruozna koncepcija samih sebe kao božijih izabranika, rase Gospodara sudbinski određenih da dominiraju svetom. Uopšte nije potrebno riskirati bilo kakvu represiju tako što ćemo ih ocrnjivati kao najgore na svetu; već ćemo odbiti da ih priznamo onako kako oni sami sebe vide – kao “najbolje na svetu  i  božije  odabranike”.

  I  za sam kraj da završimo sa jednim protokolom iz njihovog “nacionalnog programa”: “Protokola Cionskih  mudraca ”...

  Protokol  17; 4: “Kralj Jevreja biće pravi Papa vascelog Univerzuma, Patrijarh Internacionalne crkve ”.

  Upoznajte pravog neprijatelja da bi ga lakše pobedili !