Sveti Holokaust!
Edgar J. Stil


 

Jedan član mejling liste me je nedavno obavestio da je moje ime dodato kratkom spisku “Američkih Ekstrema” na internet strani “Lige protiv Klevetanja” (ADL – Anti-Defamation League), zajedno sa osobama kao što su Ernst Zandel, Vilijam Piers, Dejvid Irving, Dr. Ed Filds, Vilis Karto i Bo Gric među ostalim, svi označeni pod “oni koji poriču Holokaust.” Ovim pojedincima iznad odma da kažem da mi je čast i da nisam zaslužio da budem ubrojan u vaše redove.

 

A ADL-u kažem… THHBBTTT! To je to! Dosta mi je ovoga! Ovaj “Holokaust” biznis je prekoračio sve mere. Kao pas koji ujeda decu po komšiluku, mora se likvidirat…za svagda.

 

Hoćete li “poricanje Holokausta,” vi odvratni jevrejski šovinisti? Daću vam poricanje Holokausta i neću ga strpat u akademsku odeću.

 

Znate, nikad nisam baš “shvatio” ovaj Holokaust biznis. Prvo, to je se dogodilo pre mnogo godina tako da nije bitno za današnji život. Drugo, nije se desilo meni.

 

Šta više, moja porodica ga nije prouzrokovala, i zašto bi ja onda brinuo o tom? Zapravo, nekoliko članova moje porodice su učestvovali u tom ratu kojeg su belosvetski Jevreji otvoreno proglasili protiv Nemačke 1933 god., nekoliko godina pre nego što je se Nemačka usudila da odgovori jevrejskim zahtevima koji su zvali na njeno uništenje.

 


Holokaust kao Vera

 

Od tada je Holokaust uzeo osobine državne vere u zapadnim nacijama. Prosto ga niko nemože dovest u pitanje na bilo koji način zbog pretnje zatvorom. Ne šalim se – zatvorom! “Sveti Holokaust,” da se tako izrazim. Izgleda pomalo čudno… baš one države koje su spasile Jevreje nanoseći poraz Nemačkoj su porobljene od strane tih istih Jevreja. Nemačka je naravno postala najporobljenija od svih.

 

Nedavno me je jedan jevrejski tolk-šou voditelj, Doni Dojč, ispitivao o ovoj temi na nacionalnoj televiziji. Zahtevo je da sazna da li ja mislim da je cifra od 6 miliona umrlih Jevreja u Holokaustu preuveličana. “Vidi,” rekoh mu, “i jedan bi bio previše, ali su brojke veoma naduvane. Uostalom, oni stalno menjaju natpis ispred Aušvica. Prvo je glasilo kako je 4 miliona Jevreje umrlo tamo, onda su ga tiho zamenuli sa natpisom koji je tvrdio da je tu nastradalo 2.6 miliona jevrejski žrtava. Danas na natpisu piše da je samo 1.5 miliona Jevreja umrlo u Aušvicu dok se ozbiljne diskusije vode o smanjenju te cifre na oko 700,000, ali ovo smanjenje nikako da objasni onih ukupnih 6 miliona.”

 

Dojč, i dalje insistirjaući da je cifra od 6 miliona Jevanđelje (“sveto,” nezaboravite), je izgledao kao da će puknit kada sam ja nastavio: “Znaš, 75 miliona ljudi, vojnih i civilni lica, je umrlo širom sveta tokom Drugog svetskog rata, a mi moramo da poštujemo samo onih 6 miliona.” Bio sam prekinut tek što sam hteo reći da većina od tih 6 miliona nije ni postojala i pored toga, da mislim kako bi Jevreji trebali da daju počast nama koji smo ih oslobodili a ne obrnuto. Takav je ishod svaki put kada sloboda govora udari u zid svetog Holokausta – mora mu se poklonit.

 

 

Sveti haps

 

Sada hapse akademike za blage reči slične onim mojim na nacionalnom tv-u. Jevreji su organizovali hapšenje Ernsta Zandela ovde u Americi pod izgovorom da mu je viza odavno istekla, te su ga deportovali u Kanadu gde je proveo dve godine u tamnici samo zato što je reko da je 6 miliona prevuličana cifra; sada je pred njim moguća kazna od pet godina u jevrejsko-kontrolisanoj Nemačkoj za isto krivično delo.

 

U ponavljanju Zandelove pantomimne deportacije, naučnik, istoričar i izdavač Dr. Germar Rudolf je uhapšen u Americi pod lažnom optužbom da mu viza nije u redu i deportovan u Nemačku od strane Jevreja. Sada ovakve događaje nazivam “biti Zandelovan.”

 

Dejvid Irving, jedan od najpoštovanijih istorijski autora/akademika u svetu, sada trune u evropskom zatvoru po naredbi Jevreja. I drugi – mnogi drugi. Svi se moraju suočit sa dugim zatvorskim kaznama samo zato što su rekli da je cifra od 6 miliona naduvana. Vidite, ja nebi mogo da smislim nešto ovako apsurdno. Zatvor…zbog istine! Nisu čak ni optuženi da lažu, a naravno da nelažu. Zatvoreni su pod nejasnom optužbom “poricanje Holokausta.” Šta se to ovde dešava?

 

 

Stanje se pogoršava

 

Sačekajte – biće gore.

 

Prošlog meseca su odvratne Ujedinjene Nacije usvojile rezoluciju koju je Izrael pripremio i u kojoj stoji da se 27 januar označi kao “Međunarodni Dan Sećanja na Žrtve Holokausta.” UN-ov dekret odbacuje “bilo kakvo poricanje Holokausta kao istorijskog događaja, bez obzira da li se poriče potpuno ili delimično.”

 

Bilo bi dobro da sad nađete definiciju “čutspe,” jevrejskog termina.

 

Ali sačekajte – biće još gore!

 

Verovatno nećete verovati šta ću vam sad reći. I sam nemogu da verujem. Prošle sedmice je američki Predstavnički Dom usvojio jevrejsko-sponozorisanu rezoluciju kojom se svaki januar u godini označava “Mesecom jevrejske istorije” širom Amerike. Sve što je preostalo jeste da Predsednik izda prikladno izvršno naređenje kako bi ova rezolucija postala zakon. Da li sam pomenuo da je Dom Predstavnika glasao jednoglasno? Jednoglasno. To znači da smo i ti i ja glasali za to pošto naši predstavnici glasaju za nas. Jednoglasno. Možete li verovat?

 

Sada idite potražite definiciju “hubris” (oholost), termin koji bi stvarno trebao biti jevrejski.

 

I mislili ste da vam je dosta “Meseca crnačke istorije” (februar)? Ništa još niste videli. Odma iza njega dolazi “Mesec jevrejske istorije.” Veoma prikladno. Šta? Ne kopčate šalu? Razmislite.

 


Ubijanje đavola

 

Eh sada, nisam ja nikakav istoričar. Nisam nikakav autoritet za Drugi svetski rat, niti ja tvrdim da sam akademik. Ali pošto su Jevreji pozatvarali sve one koji se uklapaju u ovaj opis (iznad) i koji su se usudili da govore o ovom tkzv. “Holokaustu,” onda je na nama da nastavimo gde su oni zaustavljeni. Šta bi trebali da uradimo? Trebali bi da izvučemo ovaj mit Holokausta na svetlost dana, i da na očevid celog sveta kolcem probijemo njegovo zlo srce, za svagda.

 

Pomenuo sam natpise u Aušvicu. To je dovoljan dokaz, eto tu se odma zna da je 6 miliona jedna laž. Laž – ne greška – jevrejska laž! Ali ima još puno toga.

 

O i naravno, ako su nacisti ubili sve te Jevreje, kako onda ima toliko onih koji su “preživeli Holokaust?” Samo pitam.

 

 

Holokaust tokom Prvog svetskog rata

 

Da li ste znali da su Jevreji smislili ovu laž od 6 miliona još tokom Prvog svetskog rata? Ne, nisam ni mislio da ste znali. Oni hoće da zaboravite o ovoj njihovoj tvrdnji koja jednostavno nije mogla da prijone. Valjda je narod onda bio čitaniji i obrazovaniji, inače bi laž prošla baš kao i danas u “kauč potejto” zemlji. “Šest miliona muškaraca i žena umire” u Ukrajini, tvrdio je Američki Hebrej (American Hebrew) periodični list 31 oktobra 1919 god., baš ista tvrdnja koju će Jevreji koristit i dvadeset godina kasnije.

 

Vidite, Jevreji su misleli da će osnovat Izrael odmah posle Prvog svetskog rata zbog obećanja u Balfurovoj deklaraciji po kojoj bi Jevreji dobili Palestinu ukoliko uvuku Ameriku u rat protiv Nemačke. Pošto jevrejsko proročanstvo iz Tore zahteva 6 miliona Holokaust žrtava među Jevrejima pre nego što se oni vrate u Obećanu zemlju, bili su primorani da izmisle Holokaust tad i tamo. Tora je pozivala na pročišćenje “izabranih“ duša kroz žrtvovanje 6 miliona u “rasplamsalim pećima,“ pošto nečistim dušama nije bilo dozvoljeno da se vrate u Obećanu zemlju. To je pravi izvor ovog “6 miliona“ mita, kao i mita o “pećima.“

 

Kako god, Britanija nije mogla da ispuni svoje obećanje koje je Lord Balfur dao Jevrejima pošto je Palestina još uvek bila u posedu Turske. Trebalo je još dvadeset godina i još jedan svetski rat da bi se Balfurovo obećanje ispunilo. Tiho su poslali laž od 6 miliona na odmor samo da bi je ponovo oživili pred početak Drugog svetskog rata. Ista tvrdnja od 6 miliona Jevreja koji umiru je ponovo predstavljena kao deo propagande da bi se Amerika još jedanput prisilila u rat i ako njeni interesi nisu bili u opasnosti.

 


Jevrejska oholost

 

Stvarno morate posedovat znanje i najmanjeg delića jevrejske oholosti kako bi mogli shvatit njihovo uverenje da će Boga zavarati i tako se vratit u “Obećanu zemlju“ ukoliko nauče svet da recitira njihovu laž od 6 miliona. Oh i još nešto, Jevreji zapravo tvrde da su njihovi najbolji rabini dovoljno sposobni da pobede Boga u raspravi. Oholost. Ovog **** uradite šta sam vam reko pre i sami se uverite. Zbog ovoga je cifra od 6 miliona sveta našoj novoj državnoj veri, Holokaustu. Ako postoji jevrejski Bog, u šta iskreno sumnjam jer su većina Jevreja ateisti, onda je on stvarno glup.

 

75 miliona ljudi je izginulo širom sveta tokom Drugog svetskog rata. 75 miliona. Ali mi trebamo da damo poštovanje za i da se setimo samo onih 6 miliona? Od 75 miliona!!! Samo 6 miliona... od kojih većina prvobitno nikad nije ni postojala!

 


Prosta logika

 

Čitava premisa jevrejskog Holokausta prkosi prostoj logici: Zašto bi Nemačka, koja se bori na dva fronta... a nafta je oskudna... sa manjkom u svim potrebnim namirnicama... prebacila milione Jevreja železnicom... na stotine i hiljade milja... ka logorima izgrađenim za njih... pa da ih hrani... da ih oblači... da ih tetovira kako bi ih sve imala na okupu...samo da bi ih UBILA?

 

Neshvatljivo je. Da su Nemci hteli da pobiju Jevreje, oni bi to uradili kao ruski Jevreji koji su pobili 20 do 80 miliona ruski Hrišćana ranije u veku... sa metkom u potiljak, gde su ih god našli.

 

Ili, kao što bi moj prijatelj Al reko: U svim evropskim zemljama pod nemačkom okupacijom je bilo 2.4 miliona Jevreja. Posle rata, 3.8 miliona Jevreja je predalo papire za obeštećenje radi Holokausta. Ostalih 6 miliona je tragično nestalo. Više Jevreja je primilo penzije nego što ih je bilo u okupiranoj Evropi zato što su se mnogi posle rata iz Rusije preselili na zapad i obmanom došli do penzija.

 

Čak i površna istraga dokazuje da Jevreji lažu. Na primer, Jevrejska Enciklopedija potvrđuje Al-ove cifre. Da nije tako, jevrejska cifra od 15 miliona u celom svetu pre sukoba bi pala na 9 miliona umesto zabeleženih 16 miliona širom sveta posle Drugog svetskog rata. Tako je – jevrejsko stanovništvo u svetu je se u stvari uvećalo tokom Drugog svetskog rata!

 

Zapravo, jevrejski Holokaust iz Drugog svetskog rata nije u stvari uzeo svoj oblik do kasnih 1950-ti. Zato se u memoarima mnogih vođa i generala iz Drugog svetskog rata, uključujući Ajzenhauera, Čerčila i De Gola, kao što je prof. Ričard Lin nedavno ukazao, “nemože naći nikakav pomen o nacističkim ’gasnim komorama,’ te ’genocida’ nad Jevrejima, ili o ’šest miliona’ jevrejski žrtava rata.“

 


Evidencija

 

“A gasne komore u Aušvicu?“ vi pitate. Prema Vilis Karto-vim kasnim i odličnim Spotlajt novinama, niko drugi nego Dr. Frančisek Piper koji je viši nadzornik i arhivar u Državnom Muzeju Aušvic je priznao na filmu da je “Krema 1,“ jedina navodna “ubilačka gasna komora“ koja je izložena svake godine za stotine hiljada posetilaca u Aušvicu, napravljena tek posle rata od strane Sovjetskog Saveza.

 

U 1948, tri godine posle završetka rata, zvanična “Saveznička Komisija za Istragu“ je zaključila da niko nije umro od otrovnih gasova u bilo kojem od nemački koncentracioni logora, zaključak do kojeg je takođe došao i stručnjak savremene inžinjerijske forenzike Fred Lojhter posle dugog pregleda okoline i zgrada. Lojhter je izgubio svoje privatno preduzeće, posao i ugled samo zato što je rekao istinu o inžinjerijskim i hemijskim testovima... mnogi od ovih su bili ponovljeni pod istragom Dr. Germar Rudolf-a koji je potvrdio Lojhterove rezultate. To je taj veliki kriminalni prestup zbog kojeg Dr. Rudolf sada leži u nemačkom zatvoru. I mit Holokausta još uvek istrajava!

 

“Ali priznanja krivice...“ vi galamite. Netačne. Sve i jedna. Svi oni nemački oficiri su mučeni od strane Jevreja pre Nirnberškog šou suđenja, većini su zgnječili jaja tokom ove procedure, što je razlog zbog kojeg su oni potpisali sve one ispovesti. Šta više, oni su stavili potpise na uviđaje koji su većinom bili pisani engleskim jezikom, jezikom kojeg većina njih nije mogla ni čitat ni govorit. Znate li o mučenju koje Jevreji danas primene na Palestincima kada ih uhvate? To je ništa kada se uporedi sa onim šta su Jevreji (koji su učestvovali u posleratnoj istragi) radili nemačkim zarobljenicima u Nirnbergu. I kud dalje kada znamo da su svi tužioci i sudije u Nirnbergu bili Jevreji.

 

Nema ratnih avionskih fotografija koje su zabeležile kamare leševa ili rad krematorije. Razumni ljudi pitaju, “Ako je šest miliona umrlo, gde su onda tela?“ To pitanje, kao i proročanstvo iz Tore, je odakle priče o gasnim pećnicama potiču: “Otišli su kroz dim.“ Tela nisu nađena onda, niti je bilo ikakvog nabujalog dima koji je potico iz logora, niti su ikakvi ostatci nađeni osim manjeg broja zatvorenika umrlih od tifusa i drugih bolesti tokom zarobljeništva, u bilo kojem od upotrebljivanih logora.

 

Podaci Međunardnog Crvenog Krsta jasno pokazuju da je manje od 300,000 Jevreja umrlo tokom Drugog svetskog rata u (svim) nemačkim koncentracionim logorima. Kao rasa, Jevreji su doprineli dosta manje ratnom poduhvatu nego i jedan drugi narod koji je učestvovo, i zbog toga je se njihovo svetsko stanonvništvo uvećalo tokom rata, za razliku od većine ostalih zaraćenih strana.

 

Apsurdne tvrdnje da su od Jevreja pravili sapune i šešire za lampe su potpuno potučene još davno, a Jevreji bi hteli da vi to zaboravite sada kada su od njihove 6-milionske prevare napravili veru. Ipak, potpuni nedostatak dokaza o jevrejskim sapunima i šesirima za lampe bi oslabio njihovu novu veru, zar nebi?

 


Pravi Holokausti

 

U međuvremenu ima i pravih holokausta koji su se u stvari dogodili tokom prošlog veka, ali nisu zapamćeni. Šta više, Jevreji prave tužbe kako bi zataškali njihov pomen i/ili tačan opis u državnim školama i u sadašnjim medijima.

 

Neosporeni genocid nad 1.5 miliona Jermena u rukama njihovih turskih ugnjetača 1915 god. naročito izaziva bes jer je Turska u to vreme bila pod kontrolom Donmeh Muslimana. Eh sada, možda ovo neznate, ali Donmeh Muslimani su jedna sekta u celini sastavljena od Jevreja koji su “prešli“ na Islam, ali su u stvari tajno nastavili da praktikuju Judaizam i odbili da se mešaju sa pravim Turcima. Ovo je bio Holokaust iz prošlog veka i prouzrokovali su ga Jevreji. Moja deca su jednom četvrtinom Jermeni (moja žena je polu Jermenka, polu Nemica...ako se ovo ubraja i zašto, a ja sam polu Škot i polu Irac). Da li bi se mogli ubrojat u one koji su preživeli Holokaust?

 

U posle-revolucionarnom, jevrejsko-konrolisanom Sovjetskom Savezu sistematski je ubijeno između 20 i 80 miliona Belih Hrišćana od 1917 do 1953. Ovo je bio drugi Holokaust dvadesetog veka, počinjen od strane Jevreja kao predpremijera onog čega spremaju američkim Hrišćanima u ovom veku. Šta? Niste valjda misleli da će se de-Hrišćanizacija američkih škola, vlade i Božića zaustavit ovde, da li ste?

 

Treći Holokaust dvadesetog veka je se dogodio kada su saveznici zapaljivim bombama gađali Drezden u Nemačkoj tokom Drugog svetskog rata, prosto da bi videli da li se može napravit vatrena oluja koja bi se potom sama stišala. Uspeli su... a u vrtlogu koji je sledio ubijeno je i do 500,000 ljudi, većinom civila, i uništen je jedan od najlepših gradova onog vremena. Pošto je rat bio sproveden po nalogu i u korist Jevreja, krv Drezdena je na jevrejskim glavama (da pozajmim frazu iz Jevanđelja, “Krv njegova na nas,“ rekoše Jevreji koji pripremiše razapnuće Isusa Hrista).

 

Četvrti Holokaust, naravno, je američko ravnanje Nagasakija i Hirošime nuklearnim bombama. Da bi se objasnila jevrejska veza, potrebno je kratko objašnjenje. Amerika je presekla naftne isporuke Japanu, prisiljavajući Japan da napadne Perl Harbor. Frenklin Ruzvelt je unapred znao o Perl Harboru, ali je dozvolio da se to dogodi kako bi Amerikanci konačno bili dovoljno šokirani da bi dozvolili njegovu objavu rata Japanu, koji je do tada bio upleten u dugotrajni rat manjih razmera samo sa Kinom. Japan bi sigurno izgubio Kinu bez nafte, i tako je bio prisiljen da se istrese nad Amerikom. Zbog Japanovog pakta za obostranu odbranu sa Nemačkom, američki Jevreji su imali opravdanje da takođe objave rat Nemačkoj, njihov glavni cilj da se Amerika umeša u Japanov rat koji je do tada bio ograničen u Aziji. Prema tome, nuklearni Holokaust koji je odrešen nad Japanom se takođe može stavit pred noge međunarodnih Jevreja.

 

Istina je pokazala smešno sporni jevrejski Holokaust kao laž. Toliko malo Jevreja je umrlo tokom Drugog svetskog rata, i ti Jevreji su većinom umrli od prirodnih uzroka, da se termin Holokaust nebi ni trebo upotrebljavat kao oznaka za ono što se njima dogodilo. Zaista, četiri događaja dvadesetog veka koji u stvari zaslužuju termin Holokaust su svi bili prouzrokovani od strane Jevreja, za poboljšanje sopstvenih interesa!

 


Zašto?

 

Kada se jevrejski Holokaust može lako opovrgnuti, zašto ga se Jevreji drže tako vatreno? Postoje mnogi razlozi, uključujući i proročanstvo iz Tore naravno, koji se moraju uzeti u obzir. Uzgredno, kada već pričamo o proročanstvu, da li verujete u njega? Da li ste znali da jevrejskog stanovništva u Sjedinjenim Državama ima oko 6 miliona? Da li ste znali da jevrejskog stanovništva trenutno u Izraelu takođe ima 6 miliona? Da vidimo sada, ako se proročanstvo ispuni, šta mislite koje će nuklearka zbrisati pre?

 

Ali da se vratimo dobitku kojeg Jevreji izvlače iz Holokausta: Prvi i najvažniji jeste da Holokaust štiti Jevreje, kako pojedince tako i ceo narod, od kritike. Takođe je i dostavio silne dohodke, i u odšteti (reparacije) i u doprinosu u vidu pomoći od obmanutih, po najviše američke pomoći Izraelu koja je do početka sadašnjeg rata protiv Iraka koštala svaku američku porodicu oko 64,000 dolara. Šta više, “Holokaust“ gaji vrstu “oni-protiv-nas“ mentaliteta za Jevreje koji ga koriste kako bi organizovali svoju braću da teže ka istim ciljevima. I Holokaust omogućava Izrael da pravi i vodi američku politiku na Bliskom Istoku. Holokaust takođe skreće pažnju od mnogih jevrejsko-prouzrokovani istinitih holokausta dvadesetog veka.

 


U završnici

 

E to je pravo poricanje Holokausta! Ne ovaj amo tamo, “Čekaj da vidimo, da li je bilo 6 miliona ili 5 miliona?“ biznis zbog kojeg ljudi kao što su Zandel, Rudolf i Irving leže u zatvoru, čekajući suđenje. I Bože kako to Jevreji zaslužuju, verujte mi. Kada su me označili pod “onaj koji poriče Holokaust,“ tražili su ovo. I za peni, i za paundu. Neću da ih čujem kako se žale samo zato što sam im dao ono zbog čega su me optužili. I nisam završio. U stvari, tek se zagrejavam.

 

Zanimljivo... kada mi je Dojč uputio to pitanje na nacionalnom tv-u, o broju Jevreja koji je stradao tokom Holokausta, prvi odgovor koji mi je prošao kroz misli, kao kroz teleprompter, je bio kao neka udarna šala jer tako moj um često radi. Odupreo sam se impulsu da mu odma kažem šta mi je bilo u mislima te sam odlučio da kažem ono što sam već pomenuo gore. A šta je u stvari moj “izopačeni“ um smislio? Odgovor “nije dosta!“ Nemojte me shvatit pogrešno, nepredlažem da mi uradimo Jevrejima isto što su i oni uradili nama, nanoseći zlo nekoliko ****. Ali da je 6 miliona umrlo tokom Drugog svetskog rata, da li mislite da bi mi imali ovakvih problema sa Jevrejima danas?

 

Kao što volim da kažem: Slažem se sa onim koji kažu da je anti-Semitizam bolest. Dobijete je od Jevreja!


KRAJ