Холокост – фалшиви снимки. Жалко, че са нямали Photoshop преди!

Източник: http://luba4ko.wordpress.com/2009/01/10/holocaust-lies/

 

 

 

Някои снимки, които ни се представят като доказателства за Холокост са просто толкова некадърно подправени, че няма и накъде. Най-фрапиращото в тази снимка е, че мъжът, който “виси мъртъв” е със сгънати крака във въздуха. Явно е владеел умението да левитира. Да продължим нататък.

 

1) Защо около главата на “жертвата” е мазано с истинска художническа четка? Не, тази от днешният Photoshop, а истинска.

2) Този войник е доста недъгав и гумен. Да не би това да е “войника каучук”? И каква е тази странна “блестяща” черта следваща формата на крака му?

3) Никой екзекутор не би се хилил в такъв момент. Но нали нещата трябва да изглеждат “завършени”.

 

 

 

Това изображение е много показателно докъде могат да стигнат евреите в морето си от лъжи, в което се мъчат да удавят исторически грамотните хора и борещи се за истината, след което обикновеният човек няма голям избор освен да приеме това, което му се показва за истина и да се удави в морето от лъжи и той. Горе, вляво виждате оригиналната снимка на затворници в конц. лагер, момчето посочено със червената стрелкичка е преправено на доста по-слаб  в снимката, която се разпространява в горният десен ъгъл. Хмм. Долу, в левия ъгъл виждате снимка на Адолф Хитлер и Гьоринг. Вдясно ясно се вижда, че същата снимка на Хитлер е преправена и натъмънена сред камара мъртви тела…

 

 

Какъв е този човек – цял великан! Вижте сравнението с човека стоящ отляво, също оразмерен с червен пречупена скобка. Между другото, забележете как висят обесените им тела – няма въжета никъде?! Доста некадърен фалшификат.

 

 

 

1) Осветлението е от две посоки и контактната точка се отлага. Личи си, че е “поставен”.

 

2) Всеки, който има поне грам балистични познания ще знае, че стрелянето в позиция срещу стена от толкова късо разстояние е нелепа глупост. Всички знаят, че екзекуциите чрез разстрел се извършват от войници строени срещу жертвите. По-висш от тях, офицер дава три команди – да застанат, да се прицелят и да стрелят.  На снимката си личи, че това са германски войници движещи се по време на някоя битка нагласени така, че да изглеждат като разстрелващи невинните “жертви”.

 

3) Вижте червената звезда, която ясно се вижда на сградата в фона. Това е комунистическата червена звезда. Нали това е конц. лагер построен от “лошите германци” в “лошата Германия”, каква е тази червена звезда, красяща огромната сграда на фона? Не е ли свастиката символ на нацистка Германия?! А тази давидова звезда (която не прилича много на такава) за какво им е? Нали са ги репресирали, защото са евреи, защо ще им дават най-святият за евреите символ? Да се чувстват по-добре може би.

 

 

 

Картината по-горе е от поредният евреин, затворник в конц. лагер в Аушвиц, който е решил да свидетелства, за да може света да научи какво е ставало в конц. лагерите. Понеже една от недъгавите и научно доказано невъзможна теория е, че са палели телата в пещи на картината, която е негово дело се вижда бесен дим да излиза от комина, та направо днешните заводи пасти да ядат. Долната снимка, (а не картина!) показва същата сграда, от друг по-далечен ъгъл от който ясно се вижда, че и грам дим не излиза от нея. Обърнете внимание и на посочената затворничка. Доста щастлива ми изглежда за еврейска конц-лагеристка.

 

 

Снимката вдясно е посочена като веществено доказателство на процесите в Нюрнберг срещу елита на нацистка Германия. Вляво пък е оригинала, без излизащия пушек от комините, който трябва да символизира горящите хора. Снимката е от Аушвиц.

Искате още такива снимки? Няма проблем.

____________________________________________

 

Сега виждаш ли защо евреите работят толкова упорито по това да разпространят Холокоста като неуспоримо историческо събитие, което в много страни е забранено да се изследва и разисква публично, поради изцепки като горе показаните. Много историци са попаднали под ударите на “закона”, някои вкарани и в затвор задето са изкарали подобни доказателства пред обществото. Да, ние не отричаме репресиите срещу евреите извършени от нацистите, но поглеждайки назад в историята има много такива геноциди извършвани срещу евреите, които правят Холокоста нищо пред големината си. Какво са правели египтяните с евреите? Защо?

 

Холокост™ е поредното удобно нещо, от което евреите да изкарват несметни богатства с най-малки усилия. Гонейки опонентите си, исторически грамотни хора, които без да подкрепят национал-социализма не са слепи да видят нередностите в “доказателствата” излагани ежедневно в подкрепа на Холокоста. Евреите много добре осъзнават колко удобно е да манипулират емоциите на обикновенните хора, повечето от които разбира се не подкрепят подобни действия, описвани в “свидетелствата” за този геноцид. Ежегодно организации като тази на Симон Визентал прибират милиони долари, за да “разследват” Холокоста. Ето какво дават на хората срещу тези пари – снимките по-горе са една от песъчинките в чувала от лъжи на световното еврейство.